Η Μέγκαν, 22 χρονών βρίσκεται πλέον πίσω από μια πολύ επιτυχημένη ιστοσελίδα, η οποία εμπνέει ανθρώπους που υποφέρουν και δεν μπορούν να ξεπεράσουν διατροφικές διαταραχές.

Η ιστορία της με τη νευρική ανορεξία ξεκινά το 2007, όταν και άρχισε να κάνει παρέα με μια καινούργια κοπέλα στο σχολείο της.

«Ηταν από εκείνες τις φιλίες που μπορεί να έχει κανείς μόνο τα πρώτα χρόνια της εφηβείας τους. Μια απεγνωσμένη προσκόλληση στον άλλον», αναφέρει. «Περνούσαμε τον χρόνο μας βυθίζοντας η μία την άλλη σε ανασφάλειες. Πηγαίναμε για τρέξιμο στις 6 το πρωί ή παίζαμε badminton για ώρες, μέχρι τα όρια της εξάντλησης. Τελικά, σερνόμασταν στο σπίτι και τρώγαμε μπισκότα και κέικ».

Καμία δεν έβλεπε το κακό που γινόταν και πόσο τοξική ήταν η φιλία τους. Οταν η Μέγκαν μετακόμισε, έχασε επαφή με τη φίλη της και «έπεσε» ακόμα πιο βαθιά στην ανορεξία.

Λίγα χρόνια αργότερα χάρη στη δύναμη της θέλησης, αλλά και κάποιους μηχανισμούς προσαρμογής και στρατηγικές, που περιγράφει στο blog της, bodyposipanda, η Μέγκαν έχει αναρρώσει πλήρως.

Η αυτοπεποίθηση που αισθάνεται «ξεχειλίζει» στις καινούριες της φωτογραφίες και η διαφορά με τον παλιό της ευατό διακρίνεται με την πρώτη ματιά.

Στόχος της ιστοσελίδας της είναι να πάρει θέση σε έναν κόσμο που επωφελείται από το να κάνει τους ανθρώπους να μισούν τον εαυτό τους και το σώμα τους.

anorexia-anarrwsi6

anorexia-anarrwsi7

anorexia-anarrwsi3

anorexia-anarrwsi8

anorexia-anarrwsi9

anorexia-anarrwsi

anorexia-anarrwsi2

anorexia-anarrwsi5

anorexia-anarrwsi10

 

Ακολουθήστε μας!

Αφήστε το σχόλιό σας