Έχει ξανθά μαλλιά και μεγάλα καταγάλανα μάτια! Τη λένε Γκρέις και είναι μόλις 3 χρονών.

Από τα πρώτα της ζωής της ζει σε ίδρυμα προστασίας μικρών παιδιών, καθώς η φυσική της μητέρα δεν ήταν σε θέση να τη μεγαλώσει.

Οι μέχρι τώρα θετοί γονείς της Paul και Jill είναι απελπισμένοι λόγω του ότι είναι μεγάλοι σε ηλικία και θα συνταξιοδοτηθούν. Για αυτό ψάχνουν για το κοριτσάκι τους, τη νέα οικογένεια που θα την αγαπήσει όπως και οι ίδιοι. «Προσπαθούμε να βρούμε το καινούριο σπίτι της Γκρέις. Είναι τόσο σημαντικό για εκείνη να βρει μια οικογένεια και να δούμε τελικά ότι όλα θα πάνε καλά, αφού εμείς πλέον δεν μπορούμε να τη βοηθήσουμε. Χρειάζεται μια οικογένεια για τα Χριστούγεννα».

Η μητέρα της Γκρέις υπέφερε από σοβαρή προεκλαμψία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και δεν ήταν σε θέση να φροντίσει το νεογέννητο λόγω ενός τραυματισμού του εγκεφάλου της. Γεννήθηκε πρόωρα, σε μόλις 25 εβδομάδες, και ζύγιζε μόλις 1.3 κιλά.

«Στην αρχή, όταν ακούσαμε για τις ειδικές ανάγκες της Γκρέις αναρωτηθήκαμε αν θα μπορούσαμε να τη φροντίσουμε», δήλωσε η Jill. «Αλλά όταν την είδα να είναι με μάσκες οξυγόνου στο νοσοκομείο, ήξερα ότι έπρεπε να τη βοηθήσουμε. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μικρό κοριτσάκι».

Παρά την αξιοσημείωτη πρόοδο από το δύσκολο τοκετό της, η Γκρέις εξακολουθεί να πάσχει από προβλήματα υγείας. Εξακολουθεί να πάσχει από μυϊκή και εγκεφαλική παράλυση ενώ έχει και τακτικές λοιμώξεις του θώρακα. Η μικρούλα, όπως αναφέρει η Jill, αρρωσταίνει ανά τακτά διαστήματα και πρέπει να παρακολουθείται μέσα στη νύχτα.

Η μικροσκοπική Γκρέις ακόμη φοράει ρούχα για παιδιά ηλικίας μόλις 18 μηνών και τα χεράκια της είναι σαν μικρού μωρού.

Ακολουθήστε μας!

Αφήστε το σχόλιό σας