Ο Ντάνι Κρος, από το Hertfordshire, της Βρετανίας, όχι μόνο «έχασε» τη γυναίκα του μέσα σε λίγη ώρα το βράδυ της Δευτέρας αλλά την άκουσε να αργοσβήνει καθώς ένας διαρρήκτης την έσφαζε! Και όλα αυτά ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο 6χρονος γιος και η 3χρονη κόρη τους.

Η άτυχη Νικολά Κρος κάλεσε τον άντρα της, αργά το βράδυ στο κινητό γιατί κατάλαβε ότι κάποιος είχε μπει στο σπίτι της και φοβήθηκε. Εκείνος ήταν στην δουλειά και προσπαθούσε να την καθησυχάσει. Ξαφνικά άκουσε τη γυναίκα του να ουρλιάζει και να σπαράζει από τους πόνους καθώς ο διαρρήκτης της έμπηγε το μαχαίρι στο σώμα της.

Εκείνη, έπεσε νεκρή και ο δράστης μαζί με τον συνεργό του άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους… Οι Αρχές πήγαν στο σπίτι μετά από τηλεφώνημα ενός γείτονα και συνέλαβαν τον 25χρονο Μαρσίν Πορκζίνι και έναν 19χρονο.

Ο άντρας της έφθασε και αυτός λίγο αργότερα και σοκαρισμένος είδε τη γυναίκα του νεκρή… Λύγισε και κλαίγοντας μονολογούσε ότι αυτός φταίει που δεν έκανε κάτι για να την σώσει.
Τραγική ειρωνεία είναι ότι ένας γείτονας είχε εντοπίσει τον διαρρήκτη να περιφέρεται κι είχε ειδοποιήσει τους αστυνομικούς, που έφτασαν και συνομίλησαν μαζί του, μία ώρα προτού συμβεί το περιστατικό.

180915085820_0803

180915085821_1723Αφήστε το σχόλιό σας