Ο Brandon και η Brittany Buell ήταν πολύ ενθουσιασμένοι που περιμένανε παιδί, αλλά οι γιατροί ανησυχούσαν για την πορεία του καθώς το κεφάλι του μωρού είχε αναπτυχθεί παραπάνω από το κανονικό. Αμέσως είχαν αποσταλεί σε γενετικές εξετάσεις για να μάθουν τις ιατρικές πιθανότητες που είχε να ζήσει το μωρό τους. Στη συνέχεια, συζητήθηκε η πιθανή διακοπή κύησης και το ζευγάρι δεν ήξερε τι πρέπει να κάνει.

μ

Ο Brandon είπε ότι είχε ένα όραμα. «Κάτι μέσα μου μου έλεγε, σχεδόν σαν να ερχόταν από Jaxon (το μωρό τους), «μην παραιτηθείς από μένα.» Το ζευγάρι συνέχισε κανονικά με την εγκυμοσύνη, αν και οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι ο Jaxon ήταν απίθανο να τα καταφέρει.

mm

To μωρό, Jaxon, επέζησε τελικά και διαγνώστηκε ότι είχε Lissencephaly, μια σπάνια διαταραχή που υπερμεγενθύνει το μέγεθος του εγκεφάλου και κατά συνέπεια το κεφάλι του μωρού. Μερικά μωρά που έχουν αυτή την ασθένεια δεν καταφέρνουν να ζήσουν για πολύ ενώ κάποια άλλα ζουν μέχρι την ενηλικίωσή τους.

Οι Buells είναι ευγνώμων για το γεγονός ότι το αγοράκι τους επέζησε. Έχουν φτιάξει μια σελίδα στο Facebook την λεγόμενη GoFundMe για τον Jaxon και έχουν λάβει την απόλυτη υποστήριξη. Οι Buells επίσης επιδιώκουν να συναντήσουν και άλλες οικογένειες με παιδιά που έχουν Lissencephaly.

Πολλοί που έχουν ακούσει την ιστορία του Jaxon τους έχει αγγίξει και τους βοήθησε να προσπαθήσουν για την ζωή τους. Ο πατέρας του, Brandon αναφέρει, «Το παιδί δεν μπορεί να διαλέξει για τον εαυτό του. Είναι στο χέρι των γονιών του να δώσουν στο παιδί τους την ευκαιρία να το κάνει.»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Αφήστε το σχόλιό σας