Connect with us

VIRAL

Απίστευτο! Εσείς ξέρατε γιατί οι νέοι χάνουν όλο και πιο νωρίς την παρθενιά τους;

Published

on


Βρετανοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι μάλλον βρήκαν ένα γονίδιο που επηρεάζει τους έφηβους στο πότε θα ξεκινήσουν τη σεξουαλική τους ζωή και πότε θα χάσουν την παρθενιά τους.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature Genetics τον Απρίλιο του 2016 και αναφέρει πως αν και δεν υπάρχει ενιαία γενετική παραλλαγή που μπορεί να επηρεάσει εντελώς τη συμπεριφορά, το μοτίβο των γονιδίων που βρήκαν φαίνεται να ευθύνεται για το πότε οι άνθρωποι κάνουν σεξ για πρώτη φορά.

Επίσης, τα ίδια γονίδια σχετίζονται όχι μόνο με την ριψοκίνδυνη συμπεριφορά, αλλά και με το πόσα παιδιά θα καταλήξουν να έχουν, ακόμα και πόσο γκρινιάρης μπορεί να είναι κάποιος!
Συνολικά, οι ερευνητές σύνδεσαν 38 διαφορετικά γονίδια (P <5 × 10-8) με την ηλικία και την πρώτη σεξουαλική επαφή.

«Ενώ οι κοινωνικοί και πολιτισμικοί παράγοντες είναι σαφώς σχετικοί, δείχνουμε ότι η ηλικία κατά την πρώτη σεξουαλική επαφή επίσης επηρεάζεται από γονίδια που δρουν στο χρονοδιάγραμμα της παιδικής βιολογικής ωριμότητας και από τα γονίδια που συμβάλλουν στις φυσικές μας διαφορές στους τύπους προσωπικότητας», δήλωσε ο John Perry, ερευνητής στο Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας της Βρετανίας (Britain’s Medical Research Council), που συμμετείχε στη μελέτη.

«Δείχνουμε ότι η ηλικία της πρώτης σεξουαλικής επαφής επηρεάζεται επίσης από τα γονίδια.»

«Ένα παράδειγμα είναι μια γενετική παραλλαγή στο CADM2, ένα γονίδιο που ελέγχει τις συνδέσεις των κυττάρων του εγκεφάλου και τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, το οποίο βρήκαμε και που σχετίστηκε με μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης μιας πιο ριψοκίνδυνης συμπεριφοράς, καθώς και με την έναρξη της σεξουαλικής ζωής σε μικρότερη ηλικία αλλά και μεγαλύτερο αριθμό παιδιών.»
Η ομάδα έκανε μια μελέτη σύνδεσης γονιδιώματος – ευρεία μελέτη – σε όλα τα 20.000 γονίδια στο ανθρώπινο σώμα.

Χρησιμοποίησαν τρεις διαφορετικές βάσεις δεδομένων:

– την Βρετανική Βιοτράπεζα, όπου περισσότεροι από 120.000 άνδρες και γυναίκες έχουν δώσει δείγματα και συμπλήρωσαν λεπτομερή ερωτηματολόγια
– τη γενετική βάση δεδομένων της Ισλανδίας 241.000 ανθρώπων
– την Αμερικανική (Women’s Genome Health Study) περίπου 21.000 γυναίκες που λαμβάνουν μέρος στη μελέτη του γονιδιώματος

Οι πολιτισμικές επιρροές φαίνεται να έχουν αρκετά μεγάλο αντίκτυπο στο πότε και στο πώς οι άνθρωποι κάνουν σεξ για πρώτη φορά, αλλά αυτή η μελέτη δείχνει πως τα γονίδια παίζουν επίσης ρόλο και μπορεί να βοηθήσει στο να δοθεί μία εξήγηση γιατί τόσοι πολλοί νέοι άνθρωποι αψηφούν τους κανόνες αυτούς. Και τα γονίδια μπορεί επίσης να ρυθμίσουν τη βασική βιολογία που κρύβεται πίσω από τη σεξουαλική συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης της εφηβείας.

«Οι γενετικές παραλλαγές που σχετίζονται με την εμφάνιση της εφηβείας, της οποίας μειώθηκε ο μέσος όρος ηλικίας των 18 ετών το 1880, στα 12,5 έτη το 1980 σε άνδρες και γυναίκες, έχουν πρόσφατα εντοπιστεί, και μερικές μελέτες έχουν αναφέρει συσχέτιση ανάμεσα στην ηλικία και την πρώτη σεξουαλική φορά, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί επίσης να συσχετισθεί και σε γενετικό επίπεδο».

«Η εμφάνιση της εφηβικής περιόδου σε μικρότερη ηλικία, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, συνδέεται με μεγαλύτερη τάση ριψοκίνδυνων συμπεριφορών, με χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο, με μεγαλύτερη ευαλωτότητα σε αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία και στις γυναίκες, αυξημένη θνησιμότητα», πρόσθεσαν οι ερευνητές.


Ωστόσο, οι άνθρωποι που αρχίζουν σε πιο μικρή ηλικία να κάνουν σεξ και μωρά, καταλήγουν να αποκτούν περισσότερα παιδιά, και τα γονίδιά τους καταλήγουν να εξαπλώνονται ευρύτερα, κάτι που ονομάζεται «αναπαραγωγική γυμναστική», όπως δήλωσαν οι μελετητές.
Μπορεί επίσης να έχει μια επιστημονική βάση η παρατήρηση των γονέων που παροτρύνουν τους εφήβους να περιμένουν για την πρώτη τους σεξουαλική επαφή, άρα και την απόκτηση παιδιών.

«Έχουμε ήδη δείξει ότι η πρώιμη εφηβεία και η ταχεία ανάπτυξη στη παιδική ηλικία, επηρεάζουν αρνητικά το ρίσκο κινδύνου εμφάνισης μιας νόσου στη μετέπειτα ζωή, αλλά τώρα δείξαμε πως οι ίδιοι παράγοντες μπορούν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις σε πολύ μικρότερη ηλικία, συμπεριλαμβανομένης της πρώιμης σεξουαλικής επαφής και της φτωχής εκπαίδευσης», δήλωσε ο Δρ Ken Ong, ο οποίος ηγήθηκε της μελέτης (Medical Research Council’s).

Άλλωστε οι έφηβοι είναι γνωστοί για την αγάπη τους στην επικίνδυνη και ριψοκίνδυνη συμπεριφορά.
Σε μια έρευνα του 2014 στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων βρέθηκε ότι:
– σχεδόν το 22% των εφήβων στην Αμερική παραδέχονται ότι μπήκαν 1 ή περισσότερες φορές σε ένα αυτοκίνητο ή άλλο όχημα που το οδηγούσε κάποιος που είχε πιει τον τελευταίο μήνα
– το 10% παραδέχεται ότι έχει οδηγήσει μετά από κατανάλωση αλκοόλ
– το 88% είπε ότι παρέλειψε να φορέσει κράνος ποδηλάτου, ενώ κάνει ποδήλατο σχεδόν όλη την ημέρα ή πάρα πολλές ώρες.

«Σίγουρα, η ηλικία στην οποία το άτομο θα έχει την πρώτη του σεξουαλική επαφή εξαρτάται περισσότερο από τη βιολογική του ωρίμανση»

Και ενώ το ποσοστό των εφήβων στις USA μειώθηκε από το 54% που ήταν το 1991 στο 46,8% σήμερα, μόνο το 59% είπε ότι χρησιμοποίησε προφυλακτικό την τελευταία φορά. Αυτό εξηγεί και το υψηλό ποσοστό εγκυμοσύνης στις έφηβες στην Αμερική. Αλλά το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων διαπιστώνει επίσης ότι η παρέμβαση βοηθά – τα ποσοστά του εφηβικού σεξ έχουν μειωθεί, όπως και τα ποσοστά των εφήβων που καπνίζουν και κάνουν χρήση αλκοόλ. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι έφηβοι ακούνε τις συμβουλές των γονιών τους, όταν πρόκειται για σεξ και αποφυγή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, όπως έδειξε άλλη μελέτη που δημοσιεύτηκε το Νοέμβριο του 2015 στο επιστημονικό περιοδικό JAMA Pediatrics.

Η μελέτη της επίδρασης των γονιδίων στο σεξ βοηθά σε αυτή την επιβεβαίωση.

«Αν και αυτή η μελέτη έχει βρει μια σύνδεση με γενετικούς παράγοντες, υποστηρίζει ωστόσο την ιδέα ότι η ηλικία στην οποία ένας άνδρας ή μια γυναίκα έχει την πρώτη σεξουαλική επαφή είναι οφείλεται κυρίως σε μη γενετικούς παράγοντες, όπως το κοινωνικό ή περιβαλλοντικό πλαίσιο», είπε ο Δρ Αλίσια Smith, ψυχίατρος στο πανεπιστήμιο Emory.

«Σίγουρα, η ηλικία στην οποία ένα άτομο έχει την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία βασίζεται πρώτα στη βιολογική του ωρίμανση. Εξαρτάται επίσης από πολιτιστικούς και κοινωνικο-οικονομικούς παράγοντες που είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθούν σε γενετικές μελέτες», πρόσθεσε ο Smith.

Πηγή: askitis.grContinue Reading

VIRAL

Κωλοτούμπες που σπάνε ρεκόρ! Κάνουν 101 backflips πάνω σε τραμπάλα και μπαίνουν στο βιβλίο Γκίνες!

Published

on

By


Ο Maxim Laurin από τον Καναδά και οUgo Dario από την Γαλλία έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα backflips πάνω σε τραμπάλα κάνοντας 101 ανάποδες κωλοτούμπες.

Οι προϋποθέσεις ήταν τα πόδια να πατούν πάνω στην τραμπάλα κάθε φορά, αφετέρου να μην υπάρχει μεγαλύτερη απόσταση από αυτή των πέντε δευτερολέπτων ανάμεσα σε κάθε backflip.

Δείτε το εντυπωσιακό κατόρθωμα τους εδώ!
Continue Reading

VIRAL

H πιο αποτυχημένη βουτιά όλων των εποχών έγινε από τον πιο άτυχο άντρα!

Published

on

By


Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν μεγάλη απόλαυση στις βουτιές από ψηλά ειδικά όταν πρόκειται για εντυπωσιακούς βράχους πάνω από τη θάλασσα. Αυτό όμως ενέχει και κάποιους κινδύνους αλλά όχι σαν αυτόν που έκρυβε μια βουτιά για έναν τουρίστα από την Ισπανία.

Ο τουρίστας αποφασίζει να βουτήξει από έναν βράχο 15 μέτρων, δεν υπολόγισε όμως πως εκείνη την ώρα θα περνούσε από κάτω σκάφος, με αποτέλεσμα αυτός να προσγειωθεί πάνω του!

Ευτυχώς, μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός και τη γλύτωσε μόνο με ένα σπασμένο χέρι!
Continue Reading

VIRAL

O πλανήτης υποκλίνεται στον Έλληνα χειρουργό που «σκοτώνει» τους όγκους!

Published

on

By


Μετά το παιδί θαύμα από την Άρτα που έφτιαξε τα ειδικά γυαλιά για τυφλούς και ανάγκασε ολόκληρη Google να υποκλιθεί, μία ακόμη ευχάριστη είδηση για Έλληνα χειρούργο που σκ0τώνει καρκινικούς όγκους έρχεται για να μας ανακουφίσει λίγο από την καθημερινότητα και να μας υπενθυμίσει ότι οι Έλληνες μπορούν και πετυχαίνουν πράγματα!

Σημαντική επιτυχία λοιπόν σημειώνει μία μέθοδος που χρησιμοποιεί επικεφαλής θωρακοχειρουργός στο Βασιλικό Νοσοκομείο Μπρόμπτον του Τσέλσι, Γιώργος Λαδάς. Πρόκειται για μία συσκευή λέιζερ, η οποία καταστρέφει τελείως καρκινικούς όγκους στους πνεύμονες, μεγάλους όσο σχεδόν ένα γραμματόσημο, «σημαδεύοντας» τους με ακτίνες φωτός που έχουν ενέργεια ισοδύναμη με 70 φούρνους μικροκυμάτων.

Έχοντας λάβει την πρώτη του εκπαίδευση στην Ελλάδα, ο Λαδάς έφυγε για τη Βρετανία, όπου εργάζεται από το 1994. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ελληνας επιστήμονας έχει πραγματοποιήσει από το 1997 εκατοντάδες παραδοσιακές επεμβάσεις αφαίρεσης μεταστατικών όγκων στους πνεύμονες, μια διαδικασία η οποία είναι εξαιρετικά αργή, καθώς μπορούσε να διαρκέσει έως και 12 ώρες, μέχρι τη στιγμή, που άρχισε να εφαρμόζει τη νέα τεχνική.

Το λεγόμενο «λέιζερ των πνευμόνων», που κοστίζει περίπου 120.000 λίρες, επιτρέπει τη


συντόμευση της επέμβασης και παραμονής στο νοσοκομείο, καθώς και την ταχύτερη ανάνηψη των ασθενών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ιδέα αφαίρεσης όγκων με λέιζερ πρωτοεμφανίστηκε στη Γερμανία στις αρχές της δεκαετίας του ΄90. Η συσκευή του Λαδά εκπέμπει ενέργεια 70.000 βατ ανά τετραγωνικό εκατοστό, παράγοντας θερμοκρασία μέχρι 7.000 βαθμούς Κελσίου , με αποτέλεσμα ο όγκος να εξατμίζεται τελικά και να εξαφανίζεται τελείως. Στη διάρκεια της επέμβασης, όλοι πρέπει να φορούν ειδικά προστατευτικά γυαλιά για να αποφύγουν τυχόν βλάβη στα μάτια τους από το λέιζερ.

Ο Γ. Λαδάς, εκπαιδεύτηκε στη Γερμανία και Αυστρία στη νέα τεχνική, ενώ πριν προχωρήσει στην εφαρμογή της μεθόδου, πήρε σχετική άδεια από την αρμόδια επιτροπή του βρετανικού νοσοκομείου, η οποία διασφαλίζει την ασφάλεια των ασθενών.

Η ελληνική ευφυΐα είναι αστείρευτη και αναγνωρίζεται σε όλον τον κόσμο. Ας ελπίσουμε ότι τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών θα επιτρέψουν να φτάσουν σε μας όλα τα επιτεύγματα της. Κοινοποιήστε στους φίλους σας να μαθευτεί το γεγονός .. να μη το αποκρύψουν .. και ως ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό τον άνθρωπο ..

viaContinue Reading

VIRAL

Τα πλουσιόπαιδα ξαναχτυπούν! Δείτε τα πλουσιόπαιδα της Κωνσταντινούπολης να ποζάρουν με φίδια!

Published

on

By


Η ομάδα με τα πλουσιόπαιδα από διάφορα μέρη του κόσμου ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά εντοπίσαμε τα πλουσιόπαιδα από την γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα την Κωνσταντινούπολη να ποζάρουν με διάφορους ακραίους τρόπους.

Οι φωτογραφίες τους έχουν μεγάλη ποικιλία. Είτε δίπλα σε άγρια ζώα όπως φίδια και τίγρεις είτε δίπλα σε υπερπολυτελή αυτοκίνητα και ιδιωτικά τζετ, ποζάρουν  και προκαλούν…
Continue Reading

VIRAL

Οδηγός διασχίζει το αντίθετο ρεύμα στον πιο κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης χωρίς να τον νοιάζει τίποτα!

Published

on

By


Δεν είχαν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στη Θεσσαλονίκη στοίχισε τη ζωή σε τρεις νέους ανθρώπους και ένας ασυνείδητος οδηγός μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, αδιαφορώντας για τα δεκάδες αυτοκίνητα που ερχόταν από απέναντι γιατί ήθελε να βγει στην παραλιακή λεωφόρο προκείμενου να μην κάνει τον κύκλο.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, την προέκταση δηλαδή της οδού Β.Όλγας ενός από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.

Τις φωτογραφίες από το περιστατικό ανέβασε ο διαχειριστής της σελίδας Active Thessaloniki στο Facebook ο οποίος και έγραψε:

Οδός “Bασιλέως Γεωργίου”

Έχουν περάσει λίγες μόνο ώρες από το τρομερό τροχαίο που συνέβει τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 άνθρωποι….

Κι όμως…..Μερικά μέτρα (ούτε 10….) πιο εκεί, ένα ζωάδι οδηγεί ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ, μπροστά ακριβώς στο δημαρχείο….ΑΝΤΙΘΕΤΑ!!!!!! Χώθηκε για λίγο στην άκρη και συνέχισε για να στρίψει στη παραλιακή…..Το τι κορνάρισμα και το τι »γαλλικό» ακούστηκε, μπορείτε να το φανταστείτε!


Προσέξτε, ότι τα αυτοκίνητα είναι εν κινήσει και όχι σταματημένα σε κάποιο φανάρι…..Κινείται παράλληλα με αυτά!!!!!

Πραγματικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ και πως να αντιδράσω! Πλέον οι συνθήκες χρήζουν άλλης αντιμετώπισης…..»Continue Reading

VIRAL

Βρήκε ένα παλιό μπουκάλι καθώς ψάρευε! Όταν όμως το πήρε στα χέρια του έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε..

Published

on

By


Ο Kuo Lung Liao από την Ταϊβάν ψάρευε όταν είδε ένα παλιό μπουκάλι να επιπλέει. Αυτό, όμως, που του κίνησε το ενδιαφέρον ήταν το γεγονός πως το μπουκάλι κινούνταν σταθερά κόντρα στο ρεύμα προς το μέρος του.

Από απλή περιέργεια έβγαλε το μπουκάλι από το νερό και τότε αντίκρισε κάτι που τον εξόργισε. Κάποιος ασυνείδητος είχε κολλήσει με κόλλα σιλικόνης πάνω στο μπουκάλι μια ζωντανή χελώνα. Η χελώνα δεν μπορούσε να μπει βαθιά μέσα στο νερό και είχε γεμίσει βρύα και γι΄αυτό δύσκολα θα την αναγνώριζε κανείς από μακριά.

Τελικά ο Kuo κατάφερε να ξεκολλήσει το μπουκάλι από το καβούκι της χελώνας, την έβαλε ξανά στο νερό και την είδε να κολυμπά ανακουφισμένη – ελεύθερη από το φρικτό βάρος επιτέλους – μέχρι που εξαφανίστηκε κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Ευτυχώς για το μικρό άτυχο πλάσμα βρέθηκε στο δρόμο της αυτός ο άντρας και την έσωσε, δυστυχώς όμως υπάρχουν πολλά ακόμα ζώα που υποφέρουν εξαιτίας της ανώφελης βιαιότητας απαίσιων ανθρώπων.


46Continue Reading

VIRAL

Οι σαραντάρες ίσον με δυο εικοσάρες! Αυτό αποδεικνύουν αυτές οι celebrities!

Published

on

By


Μπορεί να έχουν περάσει τα 40 αλλά βάζουν κάτω πολλές εικοσάρες και γι΄αυτό έχουν φανατικό κοινό που τις αποθεώνει. Γιατί η ομορφιά είναι διαχρονική!

Δείτε λοιπόν πανέμορφες διάσημες γυναίκες που ο χρόνος τις κάνει να φαίνονται ακόμα πιο υπέροχες.

Monica Bellucci – 50 ετών

1

Halle Berry – 48 ετών

2

Meryl Streep – 65 ετών

3

Penelope Cruz – 40 ετών

4

Salma Hayek – 48 ετών

5

Angelina Jolie – 39 ετών

6

Julia Roberts – 47 ετών

7

Μadonna – 56 ετών

8
Jennifer Lopez – 45 ετών

9

Cindy Crawford – 47 ετών

10

Cate Blanchett – 45 ετών


11

Gwyneth Paltrow – 42 ετών

12


Carmen Dell’Orefays – 84 ετών

13

Eva Mendes – 41 ετών

14

Heidi Klum – 41 ετών

15

Demi Moor – 52 ετών

16

Charlize Theron – 39 ετών

17

Sophia Loren – 80 ετών

18Continue Reading

VIRAL

Εικόνα που κόβει την ανάσα! Δύο αεροπλάνα πετούν το ένα κάτω από το άλλο στο αεροδρόμιο του Χίθροου!

Published

on

By


O  Chris Hine είναι ένας εβδομηντάχρονος άντρας από το Surrey στη Μεγάλη Βρετανία που έχει ως χόμπι να παρατηρεί από τον κήπο του και να φωτογραφίζει τα αεροπλάνα που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

Η τελευταία του λήψη όμως από δυο αεροπλάνα που πετούσαν εξαιρετικά κοντά έγινε viral.

Όταν ο Chris είδε τα δυο αεροπλάνα να πετούν τόσο κοντά άρπαξε την κάμερα του και τα φωτογράφισε. Όταν άνοιξε την κάμερα του για να δει τι είχε τραβήξει, παρατήρησε πως τα αεροπλάνα φαίνονταν σαν να είναι το ένα πάνω από το άλλο αποκαλύπτοντας πόσο κοντά πετούσαν.

“Ήμουν τόσο έκπληκτος που άρπαξα την κάμερα μου. Ζούμαρα για να έχω όσο καλύτερη φωτογραφία γίνεται”. Και παρότι τα αεροπλάνα πετούσαν αρκετά ψηλά το εξοικειωμένο μάτι του διέκρινε πως το ένα ήταν ένα A340 της Virgin Atlantic το οποίο μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 311 επιβάτες και τ άλλο, ήταν ένα 787 Dreamliner της British Airways που μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 214 επιβάτες!

Το αεροδρόμιο του Heathrow εξυπηρετεί πάνω από 80 αεροπορικές εταιρείες με 185 προορισμούς σε 84 χώρες.


This is the heart-stopping moment two passenger jets appear to come perilously close over the skies of Surrey as they prepare to land

Retired engineer Chris Hine, 70, took the pictures from his back garden in Byfleet. Mr Hine identified one aircraft as a Virgin Atlantic A340 while the other was a British Airways 787 Dreamliner Continue Reading

VIRAL

Η Επιστήμη Μίλησε: Ο πιο Όμορφος Άντρας στον Πλανήτη Τελικά Είναι ο…

Published

on

By


Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ομορφιά δεν έχει πρότυπα, αλλά θα συμφωνήσουμε με την παρακάτω έρευνα, ότι είναι αδύνατον να ξεκολλήσουμε το βλέμμα μας από τους παρακάτω 10 διάσημους άντρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι δεν μπήκαν στην πρώτη τριάδα, είναι επίσης άξιοι σημασίας: τα ατομικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους ήταν «ιδανικά» σύμφωνα με την αξιολόγηση (π.χ. ο Γκόσλινγκ βρίσκεται στην 8η θέση, αλλά η μύτη του θεωρείται η ιδανική).

10. Τζέιμι Φοξ (85,46%)

1

9. Ζέιν Μαλίκ (86,5%)

2

8. Ράιαν Γκόσλινγκ (87,48%)

3

7. Ίντρις Έλμπα (87,93%)

4

6. Γουίλ Σμιθ (88,88%)

5

5. Ντέιβιντ Μπέκαμ (88,96%)

6

4. Χάρι Στάιλς (89,63%)

7

3. Μπράντ Πιτ (90,51%)

8

2. Μπράντλεϊ Κούπερ (91,8%)

9


1. Τζορτζ Κλούνεϊ (91,86%)

10

Το πιο όμορφο πρόσωπο κατέχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο διάσημος ηθοποιός συνεχώς καταλαμβάνει κάποια θέση στην κατάταξη των πιο ωραίων ανδρών του πλανήτη, και τώρα επιβεβαιώνεται και από επιστημονική έρευνα. Σύμφωνα με τη θεωρία της «χρυσής τομής», ο 56χρονος ηθοποιός έχει ιδανικές αναλογίες κατά 91,86%.

Μπόνους: Πώς να υπολογίσετε τον συντελεστή έλξης

Πάρτε μια φωτογραφία του προσώπου σας: μη χαμογελάτε και κοιτάξτε απευθείας στην κάμερα, απομακρύνετε τα μαλλιά από το πρόσωπό σας. Εκτυπώστε την εικόνα σε ένα φύλλο Α4 και κάντε τους υπολογισμούς (όσο πιο κοντά στις αναλογίες του προσώπου με τον αριθμό 1,618, τόσο πιο όμορφο θεωρείται):

  • Μύτη: μετρήστε το μήκος από το ευρύτερο σημείο στη μέση των φρυδιών, και διαιρέστε με το πλάτος της μύτης στο ευρύτερο σημείο της. Αν η τιμή είναι 1,618, τότε έχετε την τέλεια μύτη.
  • Χείλη: μετρήστε το μήκος των χειλιών και διαιρέστε το με το πλάτος της μύτης. Τα τέλεια χείλη έχουν τιμή 1,618.
  • Το τέλειο σχήμα του προσώπου: Διαιρέστε το πρόσωπο σε 3 μέρη: από τη γραμμή των μαλλιών ως τα φρύδια, από τα φρύδια ως τη βάση της μύτης και από τη βάση της μύτης έως το πηγούνι. Όλα τα μέρη πρέπει να είναι ίσου μήκους.

viaContinue Reading

VIRAL

Μαθήματα οδήγησης στην Αθήνα! Επαγγελματίας οδηγός παρκάρει σε πεζοφάναρο στο Ίλιον!

Published

on

By


Δυστυχώς στην Αθήνα συχνά βλέπουμε οδηγούς που αδυνατούν να σεβαστούν τον ΚΟΚ, προκαλώντας πολλές φορές και προβλήματα αλλά δεν τους νοιάζει. Έτσι λοιπόν κι ένας επαγγελματίας οδηγός φορτηγού, πάρκαρε σε πεζοφάναρο σε δρόμο στο Ίλιον.

Το αποτέλεσμα ήταν η κίνηση των πεζών να παρεμποδίζεται όμως το χειρότερο είναι πως δίπλα στο σημείο υπήρχε σχολείο και άρα το παρκάρισμα του ασυνείδητου οδηγού επιφύλασσε κίνδυνο για τα παιδιά!
Continue Reading
STORIES16 ώρες ago

Το facebook της πρότεινε να γίνει φίλη με μια άγνωστη κοπέλα. Όταν έψαξε το προφίλ της ανακάλυψε κάτι φριχτό για τον αρραβωνιαστικό της..

STORIES17 ώρες ago

Πλήρωσε 100.000 ευρώ για να αδυνατίσει, αλλά τώρα μισεί το Σώμα της περισσότερο από ποτέ. Ο λόγος; Προσέξτε την Κοιλιά της!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ15 ώρες ago

Μόνο Ρώσος θα το επιχειρούσε αυτό! Παράγει μουσική χτυπώντας ρυθμικά οπίσθια γυναικών..

ΥΓΕΙΑ18 ώρες ago

10 μύθοι για τα δόντια που όλοι πιστεύουμε και δεν θα έπρεπε..

HUMOR13 ώρες ago

Επικά και άκρως ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα μικρών μπόμπιρων σε γάμους! Θα κλάψετε από τα γέλια..

LIFESTYLE14 ώρες ago

Αυτή είναι η Ρωσίδα που έχει τρελάνει το Instagram..

DIY11 ώρες ago

Κρεμάει σακουλάκια με νερό μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της! Το αποτέλεσμα είναι η λύση σε ένα ενοχλητικό πρόβλημα..

HUMOR10 ώρες ago

Όταν νευριάζεις τη γυναίκα σου αυτά παθαίνεις..

HUMOR5 ώρες ago

Οι πιο γκαντέμηδες άνθρωποι στον κόσμο..

ΠΕΡΙΕΡΓΑ12 ώρες ago

Φαίνεται σαν μία ξεκάρφωτη πόρτα στη μέση του πουθενά. Όταν ανοίξει όμως και δείτε το εσωτερικό θα σας πέσει το σαγόνι!

PETS9 ώρες ago

Άγρια μάχη μεταξύ αγέλης από τίγρεις Βεγγάλης εναντίον λευκής τίγρης σε ζωολογικό κήπο!

LIFESTYLE7 ώρες ago

Το καλλίγραμμο μοντέλο από τη Γαλλία που τρελαίνει κάθε αρσενικό!

HUMOR4 ώρες ago

Ανέκδοτο: Η απατημένη και το τζίνι..

TRAVEL8 ώρες ago

Η Ελλάδα ανάμεσα στους 10 καλύτερους φθινοπωρινούς προορισμούς σύμφωνα με το National Geographic!

TRAVEL6 ώρες ago

Απίστευτο! Άνθισε η πιο ξερή έρημος του κόσμου..

HUMOR4 ώρες ago

Ανέκδοτο: Η απατημένη και το τζίνι..

HUMOR5 ώρες ago

Οι πιο γκαντέμηδες άνθρωποι στον κόσμο..

TRAVEL6 ώρες ago

Απίστευτο! Άνθισε η πιο ξερή έρημος του κόσμου..

LIFESTYLE7 ώρες ago

Το καλλίγραμμο μοντέλο από τη Γαλλία που τρελαίνει κάθε αρσενικό!

TRAVEL8 ώρες ago

Η Ελλάδα ανάμεσα στους 10 καλύτερους φθινοπωρινούς προορισμούς σύμφωνα με το National Geographic!

PETS9 ώρες ago

Άγρια μάχη μεταξύ αγέλης από τίγρεις Βεγγάλης εναντίον λευκής τίγρης σε ζωολογικό κήπο!

HUMOR10 ώρες ago

Όταν νευριάζεις τη γυναίκα σου αυτά παθαίνεις..

DIY11 ώρες ago

Κρεμάει σακουλάκια με νερό μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της! Το αποτέλεσμα είναι η λύση σε ένα ενοχλητικό πρόβλημα..

ΠΕΡΙΕΡΓΑ12 ώρες ago

Φαίνεται σαν μία ξεκάρφωτη πόρτα στη μέση του πουθενά. Όταν ανοίξει όμως και δείτε το εσωτερικό θα σας πέσει το σαγόνι!

HUMOR13 ώρες ago

Επικά και άκρως ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα μικρών μπόμπιρων σε γάμους! Θα κλάψετε από τα γέλια..

LIFESTYLE14 ώρες ago

Αυτή είναι η Ρωσίδα που έχει τρελάνει το Instagram..

ΠΕΡΙΕΡΓΑ15 ώρες ago

Μόνο Ρώσος θα το επιχειρούσε αυτό! Παράγει μουσική χτυπώντας ρυθμικά οπίσθια γυναικών..

STORIES16 ώρες ago

Το facebook της πρότεινε να γίνει φίλη με μια άγνωστη κοπέλα. Όταν έψαξε το προφίλ της ανακάλυψε κάτι φριχτό για τον αρραβωνιαστικό της..

STORIES17 ώρες ago

Πλήρωσε 100.000 ευρώ για να αδυνατίσει, αλλά τώρα μισεί το Σώμα της περισσότερο από ποτέ. Ο λόγος; Προσέξτε την Κοιλιά της!

ΥΓΕΙΑ18 ώρες ago

10 μύθοι για τα δόντια που όλοι πιστεύουμε και δεν θα έπρεπε..

Trending