Connect with us

STORIES

Θεόφιλος Σεχίδης: Αυτός είναι ο «δόκτωρ Χάνιμπαλ» που έσφαξε όλη την οικογένεια του..

Published

on


O Θεόφιλος Σεχίδης τον Μάιο του 1996 σκότωσε τον 55χρονο πατέρα του Δημήτρη, τη 48χρονη μητέρα του Μαρία, την 27χρονη αδελφή του Ερμιόνη, την 75χρονη γιαγιά του Ερμιόνη Καλαμάρα και τον 58χρονο θείο του, αδελφό του πατέρα του, Βασίλη Σεχίδη. Ήταν τότε 24 χρόνων και φοιτούσε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κομοτηνής. Σήμερα, στα 42 του, κρατείται στο στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού, χωρίς πλέον κανείς συγγενής ή γνωστός να ενδιαφέρεται γι’ αυτόν

Σιωπηλός, χαμένος στον κόσμο του, μοναχικός, φιγούρα βγαλμένη από το τραγούδι του συμπατριώτη του Ακη Πάνου «στο θολωμένο μου μυαλό»…

Ο Θεόφιλος ήταν άτομο «χαμηλών τόνων, όχι πολύ κοινωνικός, αλλά υψηλής νοημοσύνης», σύμφωνα με γνωστούς και συγγενείς της οικογένειας. Οι συγχωριανοί και οι συμφοιτητές του τον θεωρούσαν ένα «απομονωμένο παιδί, που δεν ενοχλούσε κανέναν. Το μοναδικό ίσως πάθος του ήταν η κλασική μουσική.

Προτιμούσε να μένει μόνος του, φορούσε πάντα τα ίδια ρούχα, δεν μιλούσε σε πολλούς ανθρώπους, έγραφε ποιήματα και ζωγράφιζε». Σύμφωνα με γείτονές του στη Θεσσαλονίκη, «συνήθιζε να περπατά σαν κάποιος να τον κυνηγούσε, σαν κάτι να τον απασχολούσε. Τον ακούγαμε να μιλά μόνος του στο διαμέρισμά του και άλλοτε να κλαίει και να βρίζει». Ο πατέρας του, έχοντας παρατηρήσει κάποια προβλήματα στη συμπεριφορά του, φαίνεται ότι είχε ζητήσει από τον αδελφό του, Βασίλη, να πείσει τον ανιψιό του να δεχτεί να επισκεφθεί ψυχίατρο, κάτι που τελικά, δυστυχώς, δεν έγινε.

O Θεόφιλος Σεχίδης, που νοσηλεύεται σήμερα στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού (είναι φυλακισμένος, δηλαδή), χωρίς πλέον κανείς συγγενής ή γνωστός να ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, είναι ένα από τα πλέον τρανταχτά παραδείγματα της έλλειψης Προληπτικής Ψυχικής Υγιεινής αλλά και της αντιμετώπισης των ψυχικώς πασχόντων ατόμων στη χώρα μας.

Σε μια άλλη χώρα, ίσως ο Θεόφιλος αποτελούσε συνομιλητή καθηγητών και φοιτητών της Ψυχιατρικής. Ισως, σαν άλλος «Χάνιμπαλ Λέκτερ» βρισκόταν κρατούμενος σε έναν χώρο με ανέσεις, με βιβλία, με μουσική, για να μπορεί να αποδώσει στη «συνεργασία» του με τους επιστήμονες. Γιατί το φαινόμενο Σεχίδης, που έχει απασχολήσει την Ψυχιατρική σε διεθνές επίπεδο, δεν είναι εύκολο να το συναντήσεις.

Οσο και αν η μεταχείριση την οποία απολαμβάνει στο Ψυχιατρείο Φυλακών είναι (πράγματι) η καλύτερη δυνατή, θα ήταν πολύ πιο σωστό αν η χώρα είχε ξεπεράσει ορισμένα ταμπού και είχε δώσει την προσοχή που χρειάζεται στα φαινόμενα ανθρώπων τύπου Σεχίδη, φροντίζοντας να υπάρχει ειδικός χώρος (ενδεχομένως ένα διαφορετικά οργανωμένο «Δρομοκαΐτειο» ή το εξαίρετο ιταλικό κτίριο της Λέρου, που σήμερα είναι ένα παρατημένο «κολαστήριο») κράτησης, αγωγής και παρακολούθησής τους.

«Σκότωσα τα θύματά μου αμυνόμενος. Υπήρξε οικογενειακή συνωμοσία. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο επειδή ήξερα ότι ήμουν άλλης μάνας παιδί και δεν μου έλεγαν την αλήθεια» είχε πει στην Αστυνομία.

Αποκαλύπτοντας το δράμα της οικογένειας, μίλησε για την αδελφή του. «Η αδελφή μου Ερμιόνη, ή Εμμυ, στην Α’ Λυκείου έπεσε σε μία βαριάς μορφής σχιζοφρένεια Εκανε θεραπεία με φάρμακα συστηματικά. Σ’ ένα σημείο δημιούργησε ένα χρόνιο πρόβλημα επιβίωσης ανάμεσα στην οικογένεια, αλλά δεν την έκλειναν σε ίδρυμα. Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν ήθελαν να γίνει γνωστή η ασθένειά της. Επειδή στο χωριό οι γείτονες την έβλεπαν σε αυτήν την κατάσταση, πίστευαν ότι έπαιρνε ναρκωτικά, δεν ήξεραν ότι το παιδί ήταν σχιζοφρενές. Οι γονείς μου είχαν απομονωθεί κοινωνικά λόγω του προβλήματος της αδελφής μου. Ο πατέρας, για να μπορέσει να την υποφέρει, αναγκάστηκε να παίρνει και αυτός λίγα από τα δικά της ψυχοφάρμακα. Η μητέρα δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει από το να υπομένει όλη αυτήν την κατάσταση και βέβαια την κοινωνική απομόνωση και πολλές καταστάσεις βίας μέσα στο σπίτι».

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, ο Θεόφιλος ισχυριζόταν, όπως είχε πει και στη θεία του, ότι ο μεν θείος του είχε μεταβεί στην Ιταλία, τα δε υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του στη Γερμανία, στην οποία επρόκειτο να εγκατασταθούν μόνιμα. Τελικά, ύστερα από μέρες και πολλαπλές καταθέσεις, ο Θεόφιλος ομολόγησε ότι στις 19 και στις 20 Μαΐου είχε σκοτώσει τους γονείς, την αδελφή, τη γιαγιά και τον θείο του και είχε πετάξει τα τεμαχισμένα πτώματά τους σε χωματερή της Καβάλας. «Λίγες ημέρες πριν γίνει το κακό, τρεις – τέσσερις μέρες νομίζω, βρισκόμουν στην Κομοτηνή, όταν ξαφνικά, χωρίς να τους περιμένω, έρχονται ο πατέρας μου με τον θείο μου. Ερχονται δήθεν για να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα μου που το είχα εγώ.

Εγώ ξαφνιάστηκα. Είχα να δω τον θείο μου έναν, ενάμιση χρόνο. Μου είπαν πως μόλις φτάσουν στη Θάσο, την ίδια κιόλας ημέρα να τους πάρω τηλέφωνο να μιλήσουμε. Μου είπαν, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία, πως έπρεπε να πάω αμέσως στη Θάσο για να μιλήσουμε. Ετσι, την επόμενη, 18 Μαΐου, πήγα στη Θάσο, στον Λιμένα. Οταν ξημέρωσε, κάποια στιγμή ο θείος μου λέει ότι θέλει να πάμε μια βόλτα πάνω στο αρχαίο θέατρο». Οπως ανέφερε ο Θεόφιλος κατά την πρώτη του κατάθεση στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, η συζήτηση εξελίχθηκε σε λογομαχία και στη συνέχεια, σε συμπλοκή. «Προσπάθησε να με χτυπήσει με ένα μαχαίρι. Τον έσπρωξα και έπεσε σε γκρεμό, από ύψος δέκα μέτρων. Κατέβηκα κάτω και τον είδα να ψυχορραγεί. Και για να μη βασανίζεται άλλο, του έκοψα με το μαχαίρι το κεφάλι». Κατόπιν, επέστρεψε στο σπίτι του, όπου και έμεινε μόνος, όχι όμως για πολύ. Μετά από λίγη ώρα επέστρεψε ο πατέρας του: «Ο πατέρας μου είχε ένα μαχαίρι, φοβήθηκα. Μόλις γύρισε για να πάει στην τουαλέτα, τον πυροβόλησα κι έπεσε νεκρός. Μετά, του έκοψα την καρωτίδα με ένα μαχαίρι». Ακολούθησαν η μητέρα και η αδελφή του. «Κρατούσε και αυτή (η μητέρα του) μαχαίρι. Της άρπαξα το χέρι και της έκοψα τον λαιμό. Με τον ίδιο τρόπο σκότωσα στη συνέχεια την αδελφή μου Ερμιόνη».

Πέρασε τη νύχτα στο σπίτι, με τα πτώματα των συγγενών του. Αφαίρεσε προσεκτικά ορισμένα μέρη από τον εγκέφαλο και τα τοποθέτησε στο ψυγείο! «Για μεταγενέστερη μελέτη», όπως υποστήριξε αργότερα. Το πρωί, η ανυποψίαστη γιαγιά επισκέφθηκε το σπίτι. «Αρπαξε ένα μαχαίρι να με χτυπήσει. Τι να έκανα κι εγώ; Τη σκότωσα!» είπε.

Τεμάχισε τα άψυχα κορμιά, τα τοποθέτησε σε σακούλες σκουπιδιών και με το αυτοκίνητό του μετέφερε το μακάβριο φορτίο σε χωματερή της Καβάλας, μεταξύ Νέας Καρβάλης και Κεραμωτής. Μόνο το πτώμα του θείου του βρέθηκε τελικά από την Αστυνομία.

Δικάστηκε στις 20 Ιουνίου 1997 στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Δράμας, με αυτεπαγγέλτως διορισθέντα συνήγορο υπεράσπισης, δεδομένου ότι ο κατηγορούμενος δεν θέλησε να διορίσει ο ίδιος συνήγορο. Δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τίποτε και επικαλέστηκε πάλι το «παραληρηματικό γεγονός» ότι δεν του αποκάλυπταν ποια ήταν η πραγματική μητέρα του. Η υπεράσπιση αδυνατούσε να τον υπερασπιστεί, καθώς αρνήθηκε κάθε συνεργασία.

Το δικαστήριο κήρυξε τον Θεόφιλο Σεχίδη ομόφωνα ένοχο για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή, της περιύβρισης νεκρού, της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής και του επέβαλε πέντε φορές ισόβια κάθειρξη. Ο Θεόφιλος, με το βλέμμα απλανές, άσκησε έφεση, την οποία ένα έτος αργότερα, στις 2 Ιουνίου 1998, απέσυρε, επειδή την είχε ασκήσει, όπως ανέφερε, έπειτα από πίεση του δικηγόρου του! Η «υπόθεση Σεχίδη» έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα.

Το χρονικό της παραφροσύνης, τα ανεκπλήρωτα όνειρα και οι μελωδίες του Μπαχ στο κελί

Αξίζει να θυμηθούμε ένα κείμενο του Θάσιου λογοτέχνη Βασίλη Βασιλικού, που είχε γράψει για τον Θεόφιλο Σεχίδη: «Φέτος λοιπόν εκείνο που σημάδεψε το καλοκαίρι μου ήταν ο φονιάς της γενέτειράς μου, της Θάσου.

O Θεόφιλος Σεχίδης. (Λάθος, όχι “της”, γιατί τη Θάσο δεν τη σκότωσε, αλλά “από την”). Από μια εντόπια εφημερίδα της Θάσου ωστόσο, τη δεκαπενθήμερη ανεξάρτητη “Θασιακή”, πληροφορήθηκα σχετικά με τον πατέρα του. Σας τα μεταφέρω για να συμπληρώσετε το “ιντεντικίτ” του στυγερού δολοφόνου.


O πατέρας Σεχίδης λοιπόν, που συγκαταλέγεται κι αυτός ανάμεσα στα θύματα του γιου του, υπήρξε δάσκαλος. Στη Θάσο έφτασε σαν έφεδρος ανθυπολοχαγός κι εκεί γνώρισε την κατοπινή γυναίκα του. Κι όπως λέει το λαϊκό διαλογάκι, “από ποιο χωριό είσαι;” – “Από το χωριό της γυναίκας μου”, εγκαταστάθηκε ο άτυχος στον Λιμένα. O Λιμένας είναι η πρωτεύουσα του νησιού. Κι εκεί ήθελε να γίνει διευθυντής του δημοτικού σχολείου. Δεν έγινε, και τον στείλαν διευθυντή στην Κεραμωτή, που είναι ακριβώς απέναντι από τον Λιμένα, σε μια γλώσσα στεριάς που εισχωρεί στη θάλασσα και όπου βγαίνουν φημισμένα καρπούζια.

Αυτός μεράκι του ήταν ο Λιμένας. Ενα απραγματοποίητο όνειρο. Εξορίστηκε από το νησί της γυναίκας του, κι από το χωριό της, στην αντίπερα όχθη της ηπειρωτικής Ελλάδας. Δεν το χώνεψε ποτέ. Και όταν ένα άλλο δημοτικό της Θάσου, στο χωριό Ποταμιά, αναβαθμίστηκε σε τετραθέσιο, τον έστειλαν εκεί σαν διευθυντή του δημοτικού σχολείου.

Μα δεν ήταν το ίδιο. Από το σχολείο απουσίαζε συχνά. Μάλιστα την προτελευταία χρονιά δεν πήγε καν για να επιδώσει στους μαθητές τα διπλώματα. Εκεί το έπαιξε κι ο Θεόφιλος Σεχίδης, επιμένοντας πως απουσιάζει στο εξωτερικό. Πράγματι απουσίαζε συχνά. Τα είχε με τους συναδέλφους του, κυρίως γιατί μια ζωή δεν τον έκαναν διευθυντή του Δημοτικού Λιμένα.

Αλλά πλησίαζε στη σύνταξη, θα έβγαινε κανονικά φέτος τον Δεκέμβρη 1998 και είχε δρομολογήσει ήδη τις άδειες για να ασχοληθεί με τα τουριστικά επαγγέλματα χτίζοντας ένα μικρό ξενοδοχείο. Για τη συμπλήρωση της εικόνας του πατέρα Σεχίδη, θα πρέπει να πούμε ότι πρωτοπήγε στη Θάσο επί χούντας και η τοπική εφημερίδα τον αναφέρει ως διαφωτιστή της μέσω του στρατού.

Το δράμα της οικογένειας αρχίζει φαίνεται με την αρρώστια της μεγαλύτερης αδελφής του Θεόφιλου, την Ερμιόνη ή Εμμυ. Αγνωστο από ποιες αιτίες, μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρικές κλινικές και τα ψυχοφάρμακα που της δίνουν μεταμορφώνουν την άλλοτε πανέμορφη αυτή νέα σε ένα μπόγο κρέατος. Κυκλοφορεί στους δρόμους του Λιμένα σαν μισότρελη.

Και ο πατέρας γαντζώνεται στη μοναδική ελπίδα που του απομένει, σε αυτόν που όπως λέει “δεν είναι άρρωστος”, στον γιο του Θεόφιλο. O οποίος είναι πολύ καλός μαθητής. Δίνει στη Νομική του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δεν μπαίνει. Μπαίνει όμως Νομική Κομοτηνής. Είναι ευαίσθητος. Ζωγραφίζει, πράγμα που δεν αρέσει στον πατέρα του. O πατέρας του έχει στο μεταξύ μεταβιβάσει, με το σύστημα της γονικής παροχής, πολλά ακίνητα. Ενα απ’ αυτά είναι και το λουλουδάδικο στην είσοδο της μικρής πόλης ή του μεγάλου χωριού που είναι ο Λιμένας. O Θεόφιλος ασχολείται κυρίως με τη ζωγραφική, την αφηρημένη. Ζωγραφίζει αφαιρετικά, αλλά συμμετρικά λουλούδια, που εξαγριώνουν τον πατέρα του (απαθανατίζει τα λουλούδια, με τεχνοτροπία “ακαταλαβίστικη”, αντί να τα πουλά) και ο πατέρας καταστρέφει τους πίνακές του. Μα η αδυναμία στον γιο παραμένει.

Κάποια Χριστούγεννα του ζητά τι δώρο να του κάνει. O Θεόφιλος του αποκρίνεται πως το καλύτερο δώρο που μπορεί να του κάνει είναι να κόψει ο ίδιος το κάπνισμα. O μανιακός καπνιστής που είναι ο πατέρας Σεχίδης εκπληρώνει την επιθυμία του γιου του και δεν το βάζει ξανά στο στόμα του.

H “Θασιακή” μας δίνει και μιαν άλλη σημαντική πληροφορία. Οτι ο Θεόφιλος είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Βαγγελιώ. Ποια η Βαγγελιώ δεν μας λέει. Αλλά της έγραφε, έγραφε, μυστικά σημειώματα που δεν της τα έδινε ποτέ. Ακόμα μαθαίνουμε ότι ο πατέρας του είχε ζητήσει να διαγραφεί από τον Σύλλογο των Δασκάλων και δεν είχε συγχωρέσει ποτέ την τοπική κοινωνία του Λιμένα που δεν τον έκανε διευθυντή στο Δημοτικό της.

Ολα αυτά τι θέλουν να πουν; Οτι ο πατέρας έχει ένα μεγάλο απωθημένο. Οτι η αρρώστια της Ερμιόνης επιβαρύνει την οικογένεια. Οτι υπάρχει το ενδεχόμενο μιας κληρονομικότητας προς την τρέλα. Εκεί όμως έρχεται να μας διαψεύσει ένα ξαφνικό κείμενο που παρουσιάστηκε μες στο καλοκαίρι στην εφημερίδα “ΤΑ NEA”, στη ρουμπρίκα των “επιστολών”.

Από μια μακρινή συγγένισσα της οικογένειας, τη Γιώτα Σεχίδου, που εκτός από φιλόλογος είναι και καλή συγγραφέας. (Την παρουσίασα προ διετίας από την τηλεοπτική εκπομπή μου “Αξιον Εστί”). H δεσποινίς Σεχίδου, λοιπόν, μας δίνει ένα ιστορικό της γενιάς των Σεχίδηδων (ελληνοποίηση του Σεΐχη) που κατάγονται από τον Πόντο και που πρόσφεραν τα πάντα στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες της φυλής, με εντονότατη την παρουσία τους στο αντάρτικο, όπου δώσαν και πολλά θύματα. Πώς λοιπόν, καταλήγει η συγγραφέας και επιστολογράφος, από μια τέτοια ένδοξη γενιά, φτάνουμε στα DNA του παρανοϊκού δολοφόνου;

O Σεχίδης είπε, στην πρώτη του συνάντηση με τους δημοσιογράφους, όταν ακόμα δεν είχε την άνεση να μιλά, όταν εκείνοι πεισματικά τον ρωτούσαν να τους πει πώς έγινε το φονικό, “χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό”. Οσοι, ελάχιστοι μες στον Αύγουστο το ακούσαμε και το είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια να το λέει, φρικιάσαμε. Γιατί ήταν ένα σχόλιο διόλου “παρανοϊκού” ανθρώπου. Στη συνέχεια είπε σε άλλο δημοσιογράφο, μιαν άλλη φορά, πως δεν δέχεται να απαντάει σε “ανόητες ερωτήσεις”. Κάτι που όποιος έδωσε στη ζωή του έστω και μια συνέντευξη, θα σκέφτηκε να το πει, αλλά δεν το τόλμησε.

Τέλος, ζητώντας για τη φυλακή Μπαχ και Μότσαρτ και μόνο βιβλία, πολλά βιβλία, ο Σεχίδης μπαίνει σε εκείνη την κατηγορία των δολοφόνων που τόσο “ενέπνεαν” τους συγγραφείς στις αρχές του αιώνα. (Εμένα προσωπικά δεν με εμπνέει, γιατί αν ήταν ποτέ να εμπνευστώ από μια τέτοια υπόθεση, θα έγραφα για τη σιωπή των αμνών, που υπήρξαν οι γείτονες, οι συγγενείς, οι γνωστοί, οι συνάδελφοι της άτυχης οικογένειας.

Αναφερόμενοι σε ένα τροχαίο και τυχαίο τραυματισμό περαστικού στον δρόμο όπου ο killer της ασφάλτου, όπου οι Αμερικανοί κάποτε αποκαλούσαν hit-and-run driver, λέμε ότι δεν γύρισε για να δώσει ένα χέρι βοήθειας. Τι να πούμε τότε για πέντε ανθρώπους που κανείς δεν τους είδε επί τρεις ολόκληρους μήνες και δεν ανησύχησε κανείς; Ή το χειρότερο, φοβάται ν’ ανησυχήσει. H Αγία Ανησυχία που έγραφε κι ο Αντώνης Σαμαράκης στα 1959 στο “Σήμα Κινδύνου”, πού πήγε άραγε;).

Τέλος, δεν επιμένω περισσότερο. Ελπίζω αυτή η υπόθεση που με τάραξε να μη γίνει κι αυτή μια ακόμα μέτρια ελληνική ταινία, σαν αυτές που γυρίζονται με βάση ανάλογα περιστατικά. Χρειάζεται ένας Ντοστογιέφσκι, της πένας ή του σελιλόιντ, για να μπορέσει να μην προδώσει την πολυπλοκότητα αυτής της υπόθεσης».

Η «κλειστή» ελληνική οικογένεια με τα ταμπού

Ο καθηγητής Γιάννης Πανούσης, τον πρώτο καιρό μετά τη διάπραξη των ανθρωποκτονιών, τοποθετήθηκε ως εξής: «Αυτή η πρόσφατη “πατρο-μητρο-αδελφο-συγγενο-κτονία” συγκεντρώνει και συγκεφαλαιώνει όλα τα στοιχεία μιας ανθρωποθυσίας, με στόχο την εξαφάνιση του “οίκου” και του “γένους” ταυτόχρονα. Ολική κάθαρση. Ο δράστης -πέραν των όποιων χαρακτηριστικών απόκλισης εκ του “φυσιολογικού”- αποφάσισε να “μείνει μόνος” (γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο τελευταίος επιζών είναι πάντοτε και ο πρώτος ύποπτος). Στην περίπτωση αυτή, σίγουρα συναντάμε ψυχοπάθεια. Η κοινωνιο-πάθεια, όμως, μιας κλειστής οικογένειας (που ούτε καν τον ψυχοπαθή δεν διακρίνει) πότε θα μας απασχολήσει;»

Το αγωνιώδες ερώτημα του καθηγητή Πανούση αποτελεί το «κλειδί» της υπόθεσης Σεχίδη. Η κλειστή ελληνική οικογένεια, το ταμπού της άρρωστης κόρης, το φόρτωμα των ελπίδων στον «υγιή» γιο. Ολα θα είχαν ξεπεραστεί, αν υπήρχε στη χώρα μας οργανωμένο σύστημα Προληπτικής Ψυχικής Υγιεινής. Οι γονείς θα είχαν προσφύγει στην κατάλληλη υπηρεσία, θα είχε χορηγηθεί η κατάλληλη θεραπευτική-φαρμακευτική αγωγή και όλα θα ήταν διαφορετικά. Ιδιαίτερα τα ελληνικά ψυχιατρεία!

Δήμος ΚάπαςContinue Reading

STORIES

Νόμιζαν πως ο παππούς τα’χει χαμένα και έβαλαν κρυφή κάμερα για να τον παρακολουθήσουν. Αυτό που είδαν τους έκανε να παγώσουν..

Published

on

By


Ο παππούς ανακαλύπτει ότι η νοσοκόμα που τον φρόντιζε, τον κλέβει όταν η οικογένειά του εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα.

Εάν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε καθώς γερνάτε, είναι για εκείνους που σας φροντίζουν και προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτό. Όλοι μας γερνάμε και όλοι μας τελικά αρχίζουμε να χάνουμε τις νοητικές μας ικανότητες και κανένας μας δεν θέλει να βιώνει δύσκολες καταστάσεις στα γηρατειά του. Για το λόγο αυτό, προσλαμβάνουμε ειδικές νοσοκόμες για τους ηλικιωμένους, με μόνη τους δουλειά να εξασφαλίσουν ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον για αυτούς.

Ο 84χρονος Peter Carpenter από το Lincolnshire της Αγγλίας, είναι ένας άνθρωπος που έκανε το καθήκον του στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτές τις μέρες αισθάνεται τις συνέπειες αυτής της πολυτάραχης ζωής. Ευτυχώς γι ‘αυτόν είναι ικανός να παραμείνει στο σπίτι του για τώρα, αντί να ζει σε ένα γηροκομείο, με μια νοσοκόμα που έρχεται τακτικά για να τον βοηθήσει γιατί δεν μπορεί πλέον να φροντίσει τον εαυτό του. Καθαρίζει, βάζει πλυντήριο και γενικότερα του κρατάει συντροφιά.

Τελικά ο κ. Carpenter άρχισε να παρατηρεί ότι τα χαρτονομίσματά του λιγόστευαν και σκέφτηκε ότι αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει τα λογικά του. Η πρώτη του σκέψη ήταν να μην κατηγορήσει κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό του. Η οικογένειά του όμως δεν ήταν τόσο πεπεισμένη. Αποφάσισαν να εγκαταστήσουν μια κάμερα ασφαλείας για να δουν τι ακριβώς συνέβαινε και να τι ανακάλυψαν:


Ο κ. Carpenter σοκαρίστηκε όταν έμαθε την αλήθεια, ότι η γυναίκα που τον φρόντιζε, τον έκλεβε κιόλας. Δεν ήταν αναστατωμένος για τα χρήματα, απλά για την κοροϊδία που δέχτηκε. Μετά από αυτό, έχασε την εμπιστοσύνη του.

Μην αφήνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να πέσουν θύματα κλεφτών που προσποιούνται ότι είναι εκεί για να τους φροντίσουν.

viaContinue Reading

STORIES

Γυναίκα πενθούσε για 14 χρόνια σε κάθε εύκαιρη κηδεία για να τρώει τζάμπα..

Published

on

By


Σε έναν καλό μπουφέ λίγοι μπορούν να αντισταθούν, το θέμα όμως είναι πόσο μακριά είσαι διατεθειμένος να φτάσεις για λίγα λαχταριστά καναπεδάκια.

Τόσο μακριά όσο έφτασε αυτή η μονίμως πενθούσα που έχυνε καντάρια δάκρυα στις κηδείες αγνώστων και παρηγορούσε ακόμα και τις τεθλιμμένες οικογένειες;

Στην τελευταία μάλιστα κηδεία που την έκαναν τελικά τσακωτή, τη βρήκαν να έχει χιμήξει στον μπουφέ «σαν να μην υπάρχει αύριο»!

Γνωστή εδώ και χρόνια στον τοπικό πάστορα Noah Connolly, ο οποίος είπε στη «Mirror» πως η γυναίκα ένιωθε «πως ήταν καθήκον της να προσέρχεται σε κάθε μυστήριο της εκκλησίας», η τύπισσα δεν έχανε κηδεία. Μόνο που ο παπάς δεν μπορούσε να τη διώξει, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνάδει όπως είπε με το πνεύμα του χριστιανισμού.

Το συμβάν λάμβανε κατ’ εξακολούθηση χώρα σε κωμόπολη του Μπέρκσαϊρ και όλοι έβλεπαν τη θρησκευόμενη καθολική να πηγαίνει στην κηδεία κάθε ενορίτη και να χυμά κατόπιν στον μπουφέ: «Σε κάθε κηδεία που έχουμε έρχεται πάντα, κι αν υπάρχει μετά δεξίωση, βρίσκει τον δρόμο της εκεί χωρίς πρόσκληση», συνέχισε ο ιερωμένος, ο οποίος ορκίζεται πως στα 14 χρόνια που είναι εφημέριος στον τοπικό ναό δεν θυμάται να μην την έχει δει έστω και σε μία κηδεία.

AP_547151825203


Η μυστηριώδης μοιρολογίστρα, που δεν κατονομάζεται, επέσυρε ωστόσο προσφάτως τη μήνη μιας μητέρας που είχε χάσει την κόρη της. Η Catherine Whitehead έφυγε από τη ζωή στα 42 της και τρεις εβδομάδες αργότερα η οικογένεια παρέθεσε ένα δείπνο στη μνήμη της, όπου όλοι είδαν την εν λόγω κυρία να καταφτάνει καβάλα στο ποδηλατάκι της και να συνομιλεί με τους οικείους.

Η μητέρα Margaret είπε στην εφημερίδα πως «έβαλε τον γιο μου Kevin να την πετάξει με το αμάξι από την εκκλησία μέχρι το Ιρλανδικό Κέντρο που θα γινόταν το τραπέζι. Ήταν πολύς κόσμος στην τελετή από τη δουλειά της Catherine, κι έτσι υπέθεσα πως θα ήταν κάποια συνάδελφός της».

Πήγε λοιπόν να της μιλήσει, όταν κάτι άρχισε να βρομά: «Μου είπε πως εργαζόταν μαζί με την Catherine ως σερβιτόρα. Η κόρη μου δεν δούλεψε ποτέ ως σερβιτόρα». Και φυσικά «έτρωγε από τον μπουφέ σαν να μην υπάρχει αύριο»!

Η χαροκαμένη μάνα ένιωσε πως η συμπεριφορά της άγνωστης ήταν απαράδεκτη: «Πηγαίνει στις κηδείες μόνο όταν υπάρχει δωρεάν φαΐ. Εισβάλει στις ζωές των ανθρώπων όταν είναι αναστατωμένοι και λυπημένοι»…

viaContinue Reading

STORIES

Η μικρούλα μπαίνει διστακτικά στο κομμωτήριο για να κουρευτεί, αλλά όταν βγαίνει; Συγκλονίζει τους πάντες!

Published

on

By


Τα μικρά παιδιά κάνουν μερικές φορές τα πιο χαριτωμένα πράγματα. Έχουν τεράστια φαντασία και μπορούν να σας κάνουν να χαμογελάσετε χωρίς καν να προσπαθήσουν. Και μερικές φορές, όπως αυτό το μικρό κορίτσι, δεν έχουν μόνο τεράστια φαντασία αλλά και τεράστια καρδιά.

Τα κοριτσάκια κοντά στην ηλικία της 3χρονης Emily James, έχουν την τάση να μη τους αρέσουν τα μαλλιά τους. Δυσκολεύονται να καθίσουν ακίνητα και προτιμούν να μην το κάνουν καθόλου. Όμως η Emily είναι διαφορετική, κάνει κάτι πολύ θαρραλέο.

Η Emily έχει μακριά μαλλιά και δεν τα έχει κόψει ποτέ από τότε που γεννήθηκε. Αλλά ήθελε να κάνει κάτι για να βοηθήσει άλλους. Αποφάσισε να δωρίσει τα μαλλιά της.

Ήθελε να δωρίσει τα μαλλιά της σε παιδιά με καρκίνο. Παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους. Και για ένα κοριτσάκι 3 ετών, ακόμη και για οποιονδήποτε, αυτό είναι ένα σπουδαίο πράγμα.


Αυτό το κοριτσάκι έχει μεγάλη καρδιά και μας δίνει έμπνευση να κάνουμε κάτι καλό για κάποιον σήμερα. Αν ένα τρίχρονο παιδί μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο για άλλα παιδιά, τότε γιατί δεν κάνουμε όλοι κάτι καλό για άλλους ανθρώπους;

viaContinue Reading

STORIES

Η πρόταση γάμου στο λιμάνι της Σούδας που ξεσήκωσε όλα τα Χανιά!

Published

on

By


Ο Γιώργος Νύκταρης από το Ρέθυμνο αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και το έκανε με έναν φαντασμαγορικό τρόπο.

Ο ίδιος είναι αρχηγός της Vstrom Greek Riders Ρεθύμνου και σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί τη συνάντηση των Vstrom Greek Riders που πραγματοποιήθηκε στο ΝΑΜΙ στη Σούδα όπου και παρευρέθηκαν μοτοσικλετιστές από όλη την Κρήτη.

Αρχικά όλοι μαζί πήγαν για καφέ και έπειτα συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι προκειμένου να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες. Εκεί είχε προγραμματίσει την έκπληξη του ο Γιώργος.

Εκείνος ζητάει από τη γυναίκα της ζωής του να τον παντρευτεί και γύρω τους οι μηχανές κάνουν χαμό!
Continue Reading

STORIES

Θα ανατριχιάσετε! Πληρωμένος εκτελεστής ετοιμάζεται να πυροβολήσει το θύμα του αλλά πρώτα απομακρύνει παιδί που ήταν μπροστά..

Published

on

By


Κάμερα ασφαλείας στο Μαρακαΐμπο στην Βενεζουέλα κατέγραψε τη στιγμή που εκτελεστής μπαίνει σε μαγαζί και ετοιμάζεται να πυροβολήσει έναν άντρα με την λεύκη μπλούζα, τον 34χρονο Κλιμάκο Σεγκούνο Ουριάνα.

Ο άντρας όμως πρώτα απομακρύνει μια μικρούλα που τριγυρνούσε στην πόρτα του μαγαζιού και έπειτα πυροβολεί το θύμα 4 φορές από απόσταση μισού μέτρου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Noticia Al Dia, το θύμα ήταν συνδεδεμένο με εγκληματικές οργανώσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθούν σκληρές εικόνες!
Continue Reading

STORIES

«Όσα έμαθα από τότε που έχασα τον γιο μου»: Τα συγκινητικά λόγια ενός μπαμπά!

Published

on

By


Μόνο όποιος γονιός έχει –δυστυχώς- ζήσει τον θάνατο του παιδιού του, μπορεί να καταλάβει πόσο μεγάλος είναι αυτός ο πόνος. Κι όμως, κάποιες φορές, λένε ότι στον πόνο τους, οι άνθρωποι βρίσκουν το κουράγιο να είναι δυνατοί και να μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο όσα έμαθαν. Ο Richard Pringle, ο οποίος έχασε τον γιο του από μια σπάνια ασθένεια στον εγκέφαλο και ο οποίος,  με αυτό το κείμενο, μας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο και ότι πρέπει να ζούμε πραγματικά κάθε στιγμή με τα παιδιά μας…

«Τα 10 πράγματα που έμαθα από τότε που έχασα τον γιο μου

1. Όλα τα φιλιά και όλες οι αγκαλιές του κόσμου ποτέ δεν είναι αρκετές.

2.  Μπορείς πάντα να βρεις χρόνο. Σταμάτα ό,τι κι αν κάνεις και παίξε, έστω και για ένα λεπτό. Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο απ’ αυτό και τίποτα δεν μπορεί να μην περιμένει.

3.  Τράβηξε όσες περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο μπορείς. Κάποια μέρα, μπορεί να είναι τα μόνα πράγματα που θα σου μείνουν.

4.  Μην ξοδεύεις χρήματα, χάρισε τον χρόνο σου. Νομίζεις ότι τα χρήματα μετράνε; Δεν μετράνε. Ό,τι κάνεις, μετράει. Παίξτε με το νερό, πηγαίνετε μια βόλτα. Κολυμπήστε στη θάλασσα, πηγαίνετε κατασκήνωση, διασκεδάστε.

Αυτό είναι το μόνο που θέλουν. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι παιχνίδια αγοράσαμε στον γιο μου, αλλά μπορώ να θυμηθώ τι κάναμε μαζί.

5.  Τραγουδήστε. Τραγουδήστε μαζί. Οι πιο χαρούμενες αναμνήσεις μου ήταν αυτές που είχα τον γιο μου στους ώμους ή που καθόταν δίπλα μου στο αυτοκίνητο και τραγουδούσαμε τα αγαπημένα του τραγούδια. Η μουσική φτιάχνει αναμνήσεις.

6.  Να ευχαριστιέστε τα απλά πράγματα. Τα παραμύθια που τους διαβάζετε, την ώρα που τα βάζετε για ύπνο. Τις φορές που τρώγατε μαζί. Τις Κυριακές. Να θυμάστε τις απλές στιγμές. Αυτές μου λείπουν περισσότερο. Μην αφήσετε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές να περάσουν χωρίς να τις χαρείτε.


7.  Πάντα να φιλάτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να τα χαιρετήσετε και αν το ξεχάσετε, γυρίστε πίσω και φιλήστε τα. Ποτέ δεν ξέρεις αν είναι η τελευταία φορά που σου δίνεται αυτή η ευκαιρία.

5

8.  Κάντε τα βαρετά πράγματα, διασκεδαστικά. Τα ψώνια, τα ταξίδια με το αυτοκίνητο, τις βόλτες στα μαγαζιά. Κάντε χαζομάρες, αστειευτείτε, γελάστε και απολαύστε τις στιγμές που περνάτε μαζί. Είναι «αγγαρείες» μόνο αν εσείς τις βλέπετε έτσι. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην περνάτε καλά.

9.  Κρατήστε ένα ημερολόγιο.  Γράψτε ό,τι κάνει το μικρό σας και φωτίζει τον κόσμο σας. Τα αστεία πράγματα που λέει. Τα χαριτωμένα πράγματα που κάνει. Αρχίσαμε να το κάνουμε αυτό αφού χάσαμε τον Hughie. Θέλαμε να θυμόμαστε τα πάντα. Τώρα το κάνουμε για τα άλλα δύο μας παιδιά. Έτσι, θα έχετε αυτές τις αναμνήσεις καταγεγραμμένες και όταν μεγαλώσετε, θα μπορείτε να τις κοιτάτε και να αισθάνεστε ευγνώμονες για κάθε στιγμή από αυτές.

10.  Αν έχετε τα παιδιά σας, δίπλα σας, να τα φιλάτε. Να τρώτε μαζί πρωινό. Να τα πηγαίνετε στο σχολείο. Να τα δείτε να πηγαίνουν στο Πανεπιστήμιο. Να τα δείτε να παντρεύονται. Είστε ευλογημένοι. Να μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό!»

viaContinue Reading

STORIES

Χίλια μπράβο! Μαμά προσέφερε 28 κιλά μητρικού γάλακτος για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ!

Published

on

By


Η Ντάνιελ Πάλμερ είναι μια νέα μανούλα που δυστυχώς δεν μπορούσε να ταΐσει το μωρό της με το δικό της μητρικό γάλα καθώς ο μικρός πάσχει από γενετικής ανωμαλίας που δεν του επέτρεπε να φάει.

Αυτό όμως της έδωσε το κίνητρο για μια υπέροχη κίνηση. Αποφάσισε να χαρίσει όσο περισσότερο από το μητρικό της γάλα γινόταν στα νεογέννητα μωρά οικογενειών είχαν βρεθεί στον δρόμο εξαιτίας του τυφώνα Χάρβεϊ.

Κατάφερε να μαζέψει στο ψυγείο της περίπου 28 κιλά γάλακτος, τα οποία παρέδωσε σε μη κερδοσκοπική οργάνωση η οποία με τη σειρά της τα μοίρασε σε μωράκια οικογενειών που είχαν πληγεί.

Ακόμη και μετά την περιπέτεια του δικού της γιου, που μπορεί να τραφεί κανονικά μετά από απανωτά χειρουργεία, δηλώνει ότι πολύ ευχαρίστως θα έκανε ξανά ακριβώς το ίδιο για τις οικογένειες – θύματα του τυφώνα Ίρμα.

Truett and I just sent 1040 ounces of liquid gold to help momma's with babies in Texas! So thankful we are able to help…


Posted by on Samstag, 2. September 2017

Mom Donates Breast Milk to Families Affected by Harvey

This mom donated more than 1,000 ounces of breast milk to babies impacted by Hurricane Harvey.

Posted by on Dienstag, 12. September 2017Continue Reading

STORIES

H φωτογραφία του πατέρα που ράγισε καρδιές..

Published

on

By


Ο Γιάννη Κούρτογλου, φωτογράφος στο πρακτορείο Reuters, απαθανάτισε τη στιγμή που  ένας πατέρας ενώνεται ξανά με την οικογένειά του στην Κύπρο. Η φωτογραφία επιλέχτηκε ως καλύτερη της ημέρας από όλο τον κόσμο, από τους συντάκτες του Πρακτορείου Reuters (Editors Choice Pictures).

Στη φωτογραφία, ο Αμάρ Χαμάσο από τη Συρία που ζει στην Κύπρο, συναντά ξανά τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά τους. Ο πατέρας τους βλέπει μέσα από το φράγμα ύψους τριών μέτρων που περιβάλλει ένα κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Κοκκινοτριμιθιά, δυτικά της Λευκωσίας, και γονατίζει και φιλά τα χέρια των παιδιών του.

«Ο αστυνομικός μου είπε να περιμένω μισή ώρα για να τελειώσουν την καταμέτρηση. Δεν μπορούσα να περιμένω, είδα τα παιδιά μέσα από το φράχτη και έκανα αυτό», δήλωσε στο Reuters ο 34χρονος πατέρας από τη Συρία.


Ο Χαμάρο δεν γνώριζε αν η οικογένεια του είχε καταφέρει να εγκαταλείψει τη Συρία αλλά όταν άκουσε πως περίπου 250 άνθρωποι έφταναν στην Κύπρο, ήξερε πως ήταν ανάμεσα τους.Continue Reading

STORIES

Αγόρασε ένα χρυσό κουτί από τον παλιατζή-Όταν πήγε να το ανοίξει της κόπηκαν τα πόδια!

Published

on

By


Η  Martha Reingruber επισκέφτηκε ένα παλιατζίδικο στην Ουάσινγκτον, με την ελπίδα να βρει κάτι όμορφο. Όταν το μάτι της έπεσε πάνω σε ένα χρυσό κουτί, η ιδιοκτήτρια της είπε πως μπορούσε να το πάρει.

Όταν επέστρεψε σπίτι, και αποφάσισε να το ανοίξει ελπίζοντας να βρει κάτι ενδιαφέρον δεν πίστευε στα μάτι της. Μέσα στο κουτί, υπήρχε η στάχτη κάποιου άντρα και μια πλακέτα με κάποια στοιχεία.

Η Martha κατάφερε να βρει κάποια στοιχεία και ελπίζει να βρει την οικογένεια του και να τους το παραδώσει ώστε ο άντρας να αναπαυτεί εν ειρήνη.

Το κανάλι που παρουσίασε την ιστορία, ελπίζει να βοηθήσει και αυτό με τη σειρά του για να βρεθεί η οικογένεια του εκλιπόντος.
Continue Reading

STORIES

Γυναίκα φωτογράφισε στα κρυφά τον αστυνομικό που την σταμάτησε για έλεγχο! Ο λόγος; Για να δείξει σε όλους τι έκανε..

Published

on

By


Ο αξιωματικός Jenkins σταμάτησε την Chy-Niece Thacker όχι για να της κάνει έλεγχο ή να της κόψει κλήση αλλά για να την προστατέψει από ένα πιθανό ατύχημα.

Την προειδοποίησε πως τα φώτα των φρένων της είχαν χαλάσει και εκείνη σαστισμένη του εξήγησε πως τα είχε αλλάξει μόλις ένα μήνα πριν και το συνεργείο θα της ζητούσε 600 δολάρια για έλεγχο των καλωδίων.

Τότε ο αστυνομικός προσφέρθηκε να την βοηθήσει και να ρίξει μια ματιά. Άρχισε να παίζει με τα φώτα για να δει αν θα μπορούσε να τα ανάψει.

Η Jenkins συγκινήθηκε από την κίνηση του, αντί να της κόψει κλήση αυτός προσφέρθηκε να βοηθήσει! Γι’ αυτό κι εκείνη αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της στο Facebook, με αποτέλεσμα η δημοσίευση της να γίνει viral, με κερδίζοντας πάνω από 388.000 likes και 90.800 κοινοποιήσεις.

«Αυτό συνέβη μόλις τώρα. Πήγαινα σε μια συνέντευξη για δουλειά σήμερα το πρωί και με σταμάτησαν. Και τα δύο φώτα των φρένων αποφάσισαν να σβήσουν. Καθώς πλησίαζε το αυτοκίνητο και έβγαζα τα χαρτιά μου, είπε γρήγορα, “Δεν χρειάζεται να βγάλεις τίποτα. Θέλω απλά να σου πω ότι έχουν σβήσει τα φώτα των φρένων.” Αμέσως ανησύχησα, γιατί τα άλλαξα μόλις τον περασμένο μήνα.


Του εξηγώ ότι το συνεργείο θέλει να μου χρεώσει 600 δολάρια για μια δοκιμή των καλωδίων του αυτοκινήτου. Με κοιτά δύσπιστος και μου ζητά να ανοίξω το πορτ μπαγκάζ. Έλεγξε τα φώτα και τα χτύπησε, αλλά δεν άναψαν. Μου είπε να ανοίξω την κουκούλα του αυτοκινήτου για να ελέγξει το κουτί του ρελέ και μετά μου ζήτησε να βγω για να ελέγξω και το άλλο.

Θα μπορούσε να μου είχε κόψει κλήση, αλλά ο αξιωματικός Jenkins βγήκε από τον ρόλο του και έγινε μηχανικός, ώστε εγώ να είμαι εντάξει. Είναι μια ευλογία.»  έγραψε.

34

33Continue Reading
ΠΕΡΙΕΡΓΑ18 ώρες ago

15 Άχρηστα Μέρη του Ανθρωπίνου Σώματος που δεν έχουν Κανέναν λόγο Ύπαρξης και θα εξαφανιστούν στο Μέλλον από Πάνω μας

VIRAL13 ώρες ago

H πιο αποτυχημένη βουτιά όλων των εποχών έγινε από τον πιο άτυχο άντρα!

HUMOR10 ώρες ago

Τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου;

STORIES5 ώρες ago

Νόμιζαν πως ο παππούς τα’χει χαμένα και έβαλαν κρυφή κάμερα για να τον παρακολουθήσουν. Αυτό που είδαν τους έκανε να παγώσουν..

SPORTS14 ώρες ago

Ήθελε να έχει ένα πλάνο με τις αισθησιακές cheerleaders αλλά τα έκανε μαντάρα..

ΠΕΡΙΕΡΓΑ12 ώρες ago

Οι άρχοντες της πατέντας!

STORIES6 ώρες ago

Γυναίκα πενθούσε για 14 χρόνια σε κάθε εύκαιρη κηδεία για να τρώει τζάμπα..

PETS11 ώρες ago

Απίστευτο! Παπαγάλος μιμείται την φωνή της ιδιοκτήτριας του και κάνει παραγγελία στο Amazon!

LIFESTYLE7 ώρες ago

H Μαρία Κορινθίου έκανε ημίγuμνη φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό αλλά εκείνη ανέβασε την φωτογραφία αρετουσάριστη !

ΠΕΡΙΕΡΓΑ17 ώρες ago

Συμπτώσεις που συμβαίνουν μόνο μια φορά στις χίλιες! Θα μείνετε..

ΠΕΡΙΕΡΓΑ4 ώρες ago

10 κρυμμένα μηνύματα πίσω από πολύ γνωστά σύμβολα της καθημερινότητας!

HUMOR8 ώρες ago

Όταν είσαι γεννημένος για την καταστροφή..

SPORTS15 ώρες ago

Ο τερματισμός αυτής τη αθλήτρια που αποδεικνύει πως η θέληση ξεπερνά κάθε δυσκολία θα σας συγκλονίσει!

ΥΓΕΙΑ7 ώρες ago

Κάπως έτσι είναι το σώμα σας μετά από το κάπνισμα 1 πακέτου! Αντέχετε να το δείτε;

STORIES16 ώρες ago

Η μικρούλα μπαίνει διστακτικά στο κομμωτήριο για να κουρευτεί, αλλά όταν βγαίνει; Συγκλονίζει τους πάντες!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ4 ώρες ago

10 κρυμμένα μηνύματα πίσω από πολύ γνωστά σύμβολα της καθημερινότητας!

STORIES5 ώρες ago

Νόμιζαν πως ο παππούς τα’χει χαμένα και έβαλαν κρυφή κάμερα για να τον παρακολουθήσουν. Αυτό που είδαν τους έκανε να παγώσουν..

STORIES6 ώρες ago

Γυναίκα πενθούσε για 14 χρόνια σε κάθε εύκαιρη κηδεία για να τρώει τζάμπα..

ΥΓΕΙΑ7 ώρες ago

Κάπως έτσι είναι το σώμα σας μετά από το κάπνισμα 1 πακέτου! Αντέχετε να το δείτε;

LIFESTYLE7 ώρες ago

H Μαρία Κορινθίου έκανε ημίγuμνη φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό αλλά εκείνη ανέβασε την φωτογραφία αρετουσάριστη !

HUMOR8 ώρες ago

Όταν είσαι γεννημένος για την καταστροφή..

VIRAL9 ώρες ago

Κωλοτούμπες που σπάνε ρεκόρ! Κάνουν 101 backflips πάνω σε τραμπάλα και μπαίνουν στο βιβλίο Γκίνες!

HUMOR10 ώρες ago

Τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου;

PETS11 ώρες ago

Απίστευτο! Παπαγάλος μιμείται την φωνή της ιδιοκτήτριας του και κάνει παραγγελία στο Amazon!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ12 ώρες ago

Οι άρχοντες της πατέντας!

VIRAL13 ώρες ago

H πιο αποτυχημένη βουτιά όλων των εποχών έγινε από τον πιο άτυχο άντρα!

SPORTS14 ώρες ago

Ήθελε να έχει ένα πλάνο με τις αισθησιακές cheerleaders αλλά τα έκανε μαντάρα..

SPORTS15 ώρες ago

Ο τερματισμός αυτής τη αθλήτρια που αποδεικνύει πως η θέληση ξεπερνά κάθε δυσκολία θα σας συγκλονίσει!

STORIES16 ώρες ago

Η μικρούλα μπαίνει διστακτικά στο κομμωτήριο για να κουρευτεί, αλλά όταν βγαίνει; Συγκλονίζει τους πάντες!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ17 ώρες ago

Συμπτώσεις που συμβαίνουν μόνο μια φορά στις χίλιες! Θα μείνετε..

Trending