Connect with us

DIY

Γεμίζει το καζανάκι με λευκό ξύδι – Όταν δείτε το αποτέλεσμα, θα το κάνετε σίγουρα κι εσείς

Published

on


Το καθάρισμα του μπάνιου είναι μια αγγαρεία που δε συμπαθούν οι περισσότεροι. Το βίντεο που ακολουθεί, μας προτείνει 7 εναλλακτικούς τρόπους καθαρισμού του μπάνιου με φυσικά προϊόντα που έχουμε στο σπίτι μας, χωρίς τη χρήση επικίνδυνων χημικών. Γνωρίζατε ότι το ξίδι είναι ιδανικό για την αφαίρεση των αλάτων;
Continue Reading

DIY

12 Χρήσιμα κόλπα για το αυτοκίνητο που μόνο οι έμπειροι οδηγοί γνωρίζουν και θα κάνουν την οδήγησή σας.. απόλαυση!

Published

on

By


Οι έμπειροι οδηγοί γνωρίζουν ότι το να είναι κάποιος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν είναι τόσο εύκολο. Συνεχώς πρέπει να ασχολείται με πολλά μικρά προβλήματα και να κρατάει σε καλή κατάσταση τα μέρη του οχήματος.

Για να σας κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη και να σας γλιτώσουμε από τον κόπο, συγκεντρώσαμε κόλπα που θα είναι εξίσου χρήσιμα για αρχάριους και επαγγελματίες.

1. Το βερνίκι νυχιών θα κάνει μια μικρή γρατζουνιά σχεδόν αόρατο

1

Διαλέξτε χρώμα βερνικιού που θα ταιριάζει με το χρώμα του αυτοκινήτου και εφαρμόστε πάνω στη γρατζουνιά. Όταν στεγνώσει το βερνίκι, απλά σκουπίστε το σημείο με κερί.

2. Το διάφανο βερνίκι θα βοηθήσει σταματήσει η ρωγμή στο παρμπρίζ

2

Αν στο παρμπρίζ χτύπησε ένα χαλίκι και εμφανίστηκε μια βαθιά ρωγμή, τότε με την πάροδο του χρόνου θα μεγαλώσει. Για την αντιμετώπιση αυτών των ρωγμών αποτελεσματικό είναι το διάφανο βερνίκι νυχιών. Εφαρμόστε το σε 2-3 στρώσεις, και μπορεί να αποτρέψει την αύξηση της ρωγμής.

3. Γυρίστε το τιμόνι ανάποδα όταν πρέπει να αφήσετε το αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα

3

Όταν το αυτοκίνητο στέκεται στον ήλιο, το τιμόνι μπορεί να γίνει πολύ ζεστό. Σε τέτοιο βαθμό που θα ήταν αδύνατο να το κρατήσετε με τα χέρια. Για να αποφευχθεί αυτό, όταν αφήνετε το αυτοκίνητο, γυρίστε τον τροχό κατά 180 μοίρες.

4. Απαλλαγείτε από τον λαμπερό ήλιο

4

Αυτό το τέχνασμα χρησιμοποιείται συχνά από πιλότους. Για να μη σας τυφλώνει ο ήλιος, πάρτε ένα ακρυλικό φύλλο και τοποθετήστε το στο παρμπρίζ. Θα σας προστατεύσει από την υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά χάρη στον στατικό ηλεκτρισμό θα παραμείνει στη γυάλινη επιφάνεια.

5. Η δάφνη βοηθάει στη ναυτία

5

Αν έχετε να κάνετε ένα μακρύ ταξίδι και φοβάστε ότι μπορεί να πάθετε ναυτία ή εμετό, βάλτε κάτω τη γλώσσα σας ένα φύλλο δάφνης . Περιέχει ουσίες που βοηθούν να ηρεμήσει γρήγορα το στομάχι και τα νεύρα.

6. Βολική θήκη για γυαλιά

6

Για όσους δεν ξέρουν πού να βάλουν τα γυαλιά στο αυτοκίνητο. Προσαρμόστε τα στο σκίαστρο χρησιμοποιώντας μανταλάκια. Έτσι, τα γυαλιά δε θα πέσουν ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός ισχυρού ταρακουνήματος. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να προσαρμόσετε το απόκομμα στάθμευσης, έτσι ώστε να μη το χάσετε.

7. Λεμόνι κατά της υπνηλίας στην οδήγηση

7

Μερικά εσπεριδοειδή δρουν στο σώμα μας σαν ένα φλιτζάνι καφέ. Αν νιώθετε υπνηλία ενώ οδηγείτε, βάλτε μια φέτα λεμονιού κάτω από την γλώσσα. Έτσι, θα απαλλαγείτε άμεσα από την υπνηλία, αλλά δεν συνιστούμε να οδηγείτε αν νυστάζετε.

8. Βελτιωμένη θήκη για ποτήρι

8

Βάλτε στον πάτο της ποτηροθήκης μία βάση για cupcake από σιλικόνη. Έτσι, όλα τα μικρά σκουπιδάκια θα συσσωρεύονται στη βάση και θα είναι πιο εύκολο στον καθαρισμό.

9. Κρεμάστε μια μπάλα του τένις στο γκαράζ να παρκάρετε

9


Αυτό το τέχνασμα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους διαθέτουν γκαράζ. Μία κρεμασμένη μπάλα του τένις που αιωρείται στο γκαράζ, μπορεί να χρησιμεύσει ως σημείο αναφοράς, το οποίο υποδεικνύει το σημείο που πρέπει να σταματήσει ο οδηγός. Θα είναι πιο εύκολο να αισθανθείτε τις διαστάσεις του αυτοκινήτου και δεν θα προχωρήσετε παραπάνω από όσο χρειάζεται.

10. Ελέγξτε την ποιότητα του λαδιού κινητήρα

10

Για να ελέγξετε την ποιότητα του λαδιού του κινητήρα, υπάρχει ειδική δοκιμή. Ζεστάνετε τη μηχανή για 5-10 λεπτά, και στη συνέχεια, σβήστε την. Ανοίξτε το καπό, αφαιρέστε τη βέργα και στάξτε μερικές σταγόνες λάδι σε ένα φύλλο χαρτιού. Τοποθετήστε προσεκτικά το φύλλο σε ένα ζεστό μέρος και περιμένετε 2 ώρες μέχρι το λάδι να στεγνώσει. Κοιτάξτε το αποτέλεσμα:

11

 

 • Αν οι άκρες του λεκέ είναι ομοιόμορφες, τότε το λάδι δεν έχει ακαθαρσίες. Είναι σε καλή κατάσταση.
 • Αν στο κέντρο είναι σκουρόχρωμο ή γκρι, τότε το λάδι έχει ακαθαρσίες και είναι απαραίτητο να το αλλάξετε.
 • Στο χαρτί είναι ορατά μεταλλικά σωματίδια – ως εκ τούτου, στον κινητήρα φθείρονται τα εσωτερικά του μέρη. Τέτοιο λάδι είναι κακής ποιότητας.
 • Ανοιχτό γκρι ή καφέ στις άκρες του λεκέ δείχνει ότι υπάρχουν αδιάλυτα σωματίδια στο λάδι, που είναι βλαβερά για τον κινητήρα. Το λάδι πρέπει να αντικατασταθεί.

 

11. Ελέγξτε την ποιότητα της βενζίνης

12

Στάξτε βενζίνη σε ένα λευκό φύλλο χαρτί, φυσήξτε το και περιμένετε μέχρι η σταγόνα να εξατμιστεί. Αν μετά τη δοκιμή το χαρτί παραμένει λευκό, αυτό σημαίνει ότι η εξατμισμένη βενζίνη είναι καλή. Αν υπάρχει λιπαρό ίχνος, τότε, υπάρχει μια πρόσμιξη της βενζίνη με κηροζίνη.

Μάθετε εδώ πώς να ελέγξετε την βενζίνη για ρητίνη:

13

Στάξτε τη βενζίνη σε μια γυάλινη επιφάνεια ή στη βάση ενός φλιτζανιού και ανάψτε με σπίρτο τη σταγόνα.

Αν στο ποτήρι μετά το κάψιμο μείνουν λευκά σημάδια, σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου ρητίνη στη βενζίνη ή πολύ ελάχιστη. Κιτρινωποί ή καφετί δακτύλιοι σημαίνουν ότι στο καύσιμο υπάρχει αρκετή ποσότητα ρητίνη για να χαλάσει τον κινητήρα του οχήματος.

Μπορείτε επίσης να μάθετε αν η βενζίνη είναι αραιωμένη με νερό:

14

Ρίξτε λίγη βενζίνη σε ένα γυάλινο δοχείο και προσθέστε λίγο μαγγάνιο. Στη συνέχεια προσεκτικά ανακατεύετε και κοιτάξτε στο φως. Αν οι κρύσταλλοι διαλύονται, και η βενζίνη αποκτά πορφυρό ή ροζ χρώμα, σημαίνει ότι έχει αραιωθεί με νερό.

12. Άμεσος αερισμός του αυτοκινήτου

15

Ανοίξτε την πόρτα ή ένα από τα μπροστινά παράθυρα εντελώς. Στη συνέχεια επανειλημμένα ανοίξτε και κλείστε την πόρτα στην απέναντι πλευρά του οχήματος. Αυτό το τέχνασμα θα κρυώσει γρήγορα τη μηχανή και θα απαλλαγείτε από κάποια μυρωδιά.

viaContinue Reading

DIY

Κουνούπια ΤΕΛΟΣ! Ένα Απίστευτο Κόλπο για να Εξαφανίσετε τα Κουνούπια για Όλο το Καλοκαίρι!

Published

on

By


Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή, αλλά φέρνει μαζί του πολλά έντομα που τσιμπάνε και κουβαλάνε ασθένειες. Έτσι, όλοι ψάχνουμε μια λύση για να τα κρατήσουμε μακριά. Δείτε αυτή την χειροποίητη συνταγή για φυσικά εντομοαπωθητικά κεριά μέσα σε γυάλινο βάζο!

Υλικά:

 • Γυάλινα βαζάκια
 • Λεμόνια
 • Λάιμ
 • Νερό
 • Φρέσκο δεντρολίβανο
 • Ρεσό
 • Έλαιο λεβάντας
 • Έλαιο κεδρόξυλου
 • Έλαιο θυμαριού
 • Έλαιο λεμονιού

Οδηγίες:

1. Κόψτε τα λεμόνια και τα λάιμ σε φέτες και βάλτε από δύο φέτες σε κάθε βάζο.
2. Προσθέστε δύο κλαράκια δεντρολίβανου.
3. Γεμίστε τα βάζα με νερό μέχρι το σημείο που στενεύουν.
4. Προσθέστε 10 σταγόνες από κάθε αιθέριο έλαιο σε κάθε βάζο, συν μια ακόμα φέτα λεμόνι ή λάιμ.
5. Βάλτε από ένα ρεσό σε κάθε βάζο.
6. Ανάψτε τα και απολαύστε!

Δείτε την διαδικασία βήμα βήμα στο παρακάτω βίντεο:


viaContinue Reading

DIY

Fidget spinner: δείτε πώς να φτιάξετε μόνοι σας το παιχνίδι με το οποίο έχει τρελαθεί όλος ο κόσμος!

Published

on

By


Το τελευταίο διάστημα ένα νέο παιχνίδι έχει εμφανιστεί το οποίο έχει προκαλέσει παράκρουση τόσο σε μικρούς όσο και μεγάλους.

Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να προειδοποιήσουν για τους κινδύνους αυτού του παιχνιδιού όμως λίγοι είναι αυτοί που πτοήθηκαν και σταμάτησαν να το χρησιμοποιούν.

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε πως μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα Fidget spinner. Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές που δίνει το κανάλι Molten Science στο βίντεο του.

Αν πάλι το έχετε πολύ με τις κατασκευές μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες από το κανάλι DaveHax, πρόκειται όμως για προχωρημένο επίπεδο!


Αν ανήκετε στην μειοψηφία των ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα τι είναι αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ!Continue Reading

DIY

Πήρε 2 Πλαστικές Καρέκλες με 10 ευρώ και τους Έκοψε τα Πόδια. Το αποτέλεσμα θα σας Κάνει να Ζηλέψετε!

Published

on

By


Υπήρχε ένας καιρός που σε κάθε αυλή και μπαλκόνι υπήρχαν αυτές οι λευκές πλαστικές καρέκλες. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτές, τότε υπάρχει μια εναλλακτική λύση, που μπορείτε να τους δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, όμως με μια προϋπόθεση: να έχετε πισίνα.

Η blogger Cherie Marie μοιράστηκε τι έκανε με τις δικές της καρέκλες και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

1

Η Cherie έκοψε όλα τα πόδια από τις καρέκλες, αφήνοντας ανέπαφα το κάθισμα, τη πλάτη και τα χερούλια. Στη συνέχεια, έβαψε κάθε καρέκλα με ένα ζωηρό χρώμα.

“Τώρα είναι ιδανικές για τη πισίνα και να βουτάς τα πόδια στο νερό. Επίσης κάνουν το χώρο πιο χαρούμενο.”

2


3

Μοιραστείτε αυτή τη πρωτότυπη ιδέα με τους φίλους σας!

viaContinue Reading

DIY

Παίρνει μία οδοντόβουρτσα και βγάζει όλες τις Τριχούλες. Το αποτέλεσμα; Δεν πάει το Μυαλό σας!

Published

on

By


Τι είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε μία οδοντόβουρτσα; Το καθάρισμα! Ενώ θα καθαρίσετε τα δόντια σας με αυτή στην αρχή, όταν χαλάσει αρκετά, πολλοί τη χρησιμοποιούν για λεπτομερές καθάρισμα στο σπίτι.

Αλλά εδώ θα δούμε ένα διαφορετικό και πολύ δημιουργικό τρόπο για να χρησιμοποιούμε τις φθαρμένες οδοντόβουρτσες. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα ασυνήθιστο βραχιόλι μέσα σε λίγα λεπτά.

Γι’αυτό θα χρειαστείτε:

Μία πλαστική οδοντόβουρτσα

Μυτοτσίμπιδο

Μια πετσέτα ή γάντια για το φούρνο

Λαβίδες ανθεκτικές στη θερμότητα

Μια κατσαρόλα με ζεστό νερό

Το πρώτο βήμα είναι πολύ διασκεδαστικό. Αφαιρέστε τις τρίχες από την οδοντόβουρτσά σας με το μυτοτσίμπιδο. Μόλις τελειώσετε με αυτό, ζεστάνετε το νερό μέχρι να βράσει, σε μέτρια φωτιά. Ρίξτε μετά την οδοντόβουρτσα μέσα στο νερό. Μετά από 10 δευτερόλεπτα, βγάλτε την προσεκτικά και θα δείτε το πλαστικό έχει μαλακώσει αρκετά.

TIP: Χρησιμοποιήστε την πετσέτα και τις λαβίδες για να βγάλετε την οδοντόβουρτσα έξω από το νερό και να την λυγίσετε.


Όταν τη βγάλετε, διπλώστε την γύρω από μια κούπα για να πάρει το σχήμα της και μόλις κρυώσει θα μπορείτε να το φοράτε στον καρπό σας.

Δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να κρυώσει. Οπότε εάν χρειαστείτε να αλλάξετε το σχήμα της, απλά ρίξτε τη λίγο ακόμα στο ζεστό νερό.

viaContinue Reading

DIY

Με αυτόν τον απίστευτο τρόπο επαναφέρουν τις μαυρισμένες μπανάνες..

Published

on

By


Αν είστε από τους ανθρώπους που πετούν τις μπανάνες μόλις μαυρίζουν τότε οι παρακάτω συμβουλές ίσως σας λύσουν τα χέρια και σας γλυτώσουν πεταμένα χρήματα!

Σας παρουσιάζουμε ένα απλό τέχνασμα που θα επαναφέρει τις μαυρισμένες μπανάνες σας και θα σας επιτρέψει να τις απολαύσετε.

Πρώτα θα πρέπει να τις βάλετε σε μια σακούλα με ρύζι για να τραβήξει την υγρασία και θα εκπλαγείτε από το  αποτέλεσμα.

Παρακολουθήστε το βίντεο και δεν θα  πετάξετε ποτέ ξανά τις μπανάνες σας στα σκουπίδια…


 Continue Reading

DIY

Αυτό το Καλοκαίρι καμία μύγα δεν θ’ αγγίξει τα φρούτα σου

Published

on


Αυτό το Καλοκαίρι καμία μύγα δεν θ’ αγγίξει τα φρούτα σου καθώς θα τα προστατέψεις μ’ ένα εύκολο DIY project, το οποίο υπόσχεται να παγιδέψει όλες τις μύγες που θα επιχειρήσουν να χαρούν τα δροσερά σου φρούτα πριν από εσένα!

Τι θα χρειαστείς;

 • 1/4 φλιτζάνι μηλόξυδο
 • Δοχείο με καπάκι
 • Υγρό πιάτων
 • Νερό

Πώς θα το φτιάξεις;

 1. Γεμίζουμε το δοχείο αρχικά με το μηλόξυδο, συνεχίζουμε με μερικές σταγόνες απ’ το υγρό πιάτων και τέλος συμπληρώνουμε νερό.
 2. Τοποθέτησε την παγίδα δίπλα στα φρούτα σου και δες τις μύγες να παγιδεύονται στις φυσαλίδες!

Οι μύγες έλκονται απ’ το μηλόξυδο γι’ αυτό και η συγκεκριμένη «συνταγή» είναι ιδανική εάν υποφέρεις κι εσύ το Καλοκαίρι απ’ τις μύγες των φρούτων!


viaContinue Reading

DIY

Το πιστεύετε ή όχι, το κόλπο αυτό θα αλλάξει τη ζωή σας.. Απλά τοποθετήστε 3 κομμάτια από λεμόνι δίπλα στο κομοδίνο σας!

Published

on

By


Η υγεία, οι σχέσεις και η ευημερία σας μπορούν να επηρεαστούν από την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν μόνο να πιστεύουν τα πράγματα που είναι λογικά και τα πράγματα που μπορούν να γίνουν κατανοητά. Χωρίς αμφιβολία,το ορθολογική μυαλό δεν μπορεί να κατανοήσει κάποιες θεραπείες και κάποιες τελετουργίες.

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να πιστεύουν ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι λογικά. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα, ακόμη και αν πολλοί άνθρωποι δεν τα πιστεύουν. Εκτός από την εξουδετέρωση της κακής ενέργειας, τα λεμόνια είναι σε θέση να βελτιώσουν τον οικονομικό τομέα και να αποκαταστήσουν την αρμονία.

Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, θα πρέπει να ασχοληθείτε και με την πνευματική υγεία σας. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε απομακρύνει την αρνητική ενέργεια που σας περιβάλλει.

Το απίστευτο άρωμα του φρούτου θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την αρνητική ενέργεια γύρω σας. Για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη θα χρειαστείτε μόνο ένα υλικό, και αυτό δεν είναι άλλο από τα πράσινα λεμόνια.

Η υγεία, οι σχέσεις και η ευημερία σας μπορούν να επηρεαστούν από την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας.


Η εξουδετερωτική δύναμη του πράσινου λεμονιού μπορεί να αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους.

 • Ο απλούστερος τρόπος για να εξουδετερώσετε την ισχύ τους είναι να τοποθετήσετε 3 πράσινα λεμόνια σε διάφορους χώρους στο σπίτι σας. Ωστόσο, θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε όταν αυτά αρχίζουν να αλλάζουν χρώμα.
 • Αν έχετε βράσει τη φλούδα τους στο νερό της βροχής, θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από ατμούς τους. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα οφέλη από τα πράσινα λεμόνια.
 • Μπορείτε να τα κρατήσετε ως φυλαχτά. Με τον τρόπο αυτό θα είστε σε θέση να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την αρνητική ενέργεια όπου κι αν πάτε. Ποτέ ξανά δεν πρόκειται να σας επηρεάσει το κακό μάτι.
 • Τοποθετήστε 9 πράσινα λεμόνια σε ένα καλάθι ή σε μια κεραμική ή πήλινη πλάκα. Τοποθετήστε τα πάντα πάνω στο ψυγείο σε ένα στρώμα ρυζιού. Το λεμόνι που θα βάλετε στο κέντρο αντιπροσωπεύει τον πλούτο.
 • Αν έχετε προβλήματα στη δουλειά, απλά τοποθετήστε 3 λεμόνια στην τσάντα σας. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να βάλετε 3 λεμόνια στο συρτάρι του γραφείου σας. Με τον τρόπο αυτό, θα είστε σε θέση να μείνετε ισορροπημένοι.
 • Αν θέλετε να εξαλείψετε την κακή ενέργεια, συνιστάται να αναμείξετε το νερό και το χυμό λεμονιού. Αφού αναμείξετε αυτά τα δύο συστατικά, θα πρέπει να τα ψεκάζετε γύρω από το σπίτι. Φροντίστε να ψεκάσετε και τις γωνίες.
 • Αν θέλετε να προσελκύσετε την αγάπη, θα πρέπει να τοποθετήσετε 3 λεμόνια σε ένα γυάλινο βάζο πάνω στο τραπέζι το βράδυ. Σιγουρευτείτε οτι αντικαθιστάτε τα λεμόνια όταν αλλάζουν χρώμα.
 • Κόψτε ένα λεμόνι σε 4 κομμάτια και βάλτε το σε ένα πιάτο για να καθαρίσετε τις κακές δονήσεις όλης της ημέρας. Θα πρέπει να βάλετε αλάτι ανάμεσα από τα κομμάτια του λεμονιού και να τοποθετήσετε τα κομμάτια λεμονιού κάτω από το κρεβάτι πριν πάτε για ύπνο. Εάν δεν είστε σε θέση να τοποθετήσετε το κομμένο λεμόνι κάτω από το κρεβάτι, βεβαιωθείτε ότι αυτό βρίσκεται κοντά σας. Βάλτε το στο τραπέζι ή στο πάτωμα. Δεν επιτρέπεται να αγγίξετε το λεμόνι την επόμενη μέρα. Πριν από το πετάξατε, βάλτε το σε μια πλαστική σακούλα. Θα επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα εάν επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 3 ημέρες συνεχόμενα.
 • Βάλτε ένα πράσινο λεμόνι στην τσάντα, στην τσέπη ή στο σακάκι σας. Αφαιρέστε το λεμόνι το βράδυ. Το λεμόνι θα είναι στεγνό σχεδόν κάθε στιγμή. Πετάξτε το παλιό λεμόνι και αντικαταστήστε το με ένα νέο. Με τον τρόπο αυτό θα είστε σε θέση να εξαλείψετε όλη την αρνητική ενέργεια.

viaContinue Reading

DIY

Υπερθερμάνθηκε ο υπολογιστής τους και απάντησαν με μια πατέντα..

Published

on

By


Οι άνθρωποι που ακολουθούν μας μαθαίνουν τι θα πει πατέντα. Αν για παράδειγμα υπερθερμαίνεται  ο υπολογιστής σας δεν υπάρχει λόγος  να χαλάσετε χρήματα για ανεμιστηράκι γιατί αυτοί οι άνθρωποι βρήκαν για σας την λύση!

Δείτε τι σκαρφίστηκαν!

dnfksfghs3

dnfksfghs4

dnfksfghs5

dnfksfghs6

dnfksfghs7


dnfksfghs8

dnfksfghs9

dnfksfghs11

dnfksfghs1Continue Reading

DIY

4 πανέξυπνες λύσεις για να επιδιορθώσετε άμεσα τις πιο κοινές και ενοχλητικές ζημιές στο σπίτι!

Published

on

By


Μπορεί να είστε τυχεροί και να πιάνουν τα χέρια σας οπότε όταν χαλάει κάτι στο σπίτι σας να μην δυσκολεύεστε καθόλου να το επιδιορθώσετε.

Αν όμως δεν ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία τότε ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ανησυχείτε γιατί τα κόλπα που ακολουθούν θα σας λύσουν τα χέρια!
Continue Reading
HUMOR6 ώρες ago

Μπέμπης τα κάνει πάνω του! Δείτε την αντίδραση του σκύλου που κάθεται δίπλα του και θα κλάψετε..

LIFE7 ώρες ago

Aυτό είναι το σημείο του σώματος σας που αποκαλύπτει πόσο θα ζήσετε!

VIRAL3 ώρες ago

Βρήκε ένα παλιό μπουκάλι καθώς ψάρευε! Όταν όμως το πήρε στα χέρια του έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε..

VIRAL23 ώρες ago

Οι σαραντάρες ίσον με δυο εικοσάρες! Αυτό αποδεικνύουν αυτές οι celebrities!

TASTY8 ώρες ago

Έβαλε το ψωμί μαζί με λίγο σέλινο μέσα σε μια πλαστική σακούλα. Δείτε ΤΙ συνέβη όταν την άνοιξε και δε θα το πιστεύετε!

ΠΑΙΔΙ24 ώρες ago

Παιδιά-ιδιοφυΐες που έκαναν τους γονείς τους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό χάρη στις εφευρέσεις τους!

LIFESTYLE19 ώρες ago

9 Πασίγνωστοι Celebrities που ξεγέλασαν τον Θάνατο. Δείτε ΠΟΙΟΣ πυροβολήθηκε με 9 Σφαίρες κι όμως Επέζησε!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ20 ώρες ago

18 Εξωπραγματικά Ρεκόρ Γκίνες που θα σε κάνουν να χάσεις την ελπίδα σου για τον κόσμο!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ22 ώρες ago

Ανεξήγητες φωτογραφίες που θα χρειαστεί να κοιτάξετε και δεύτερη φορά για να καταλάβετε τι συμβαίνει..

ΥΓΕΙΑ18 ώρες ago

Βοηθάει το νερό με λεμόνι να κάψετε λίπος; Αυτό φανερώνουν οι επιστήμονες…

ΠΕΡΙΕΡΓΑ5 ώρες ago

Όταν είσαι τόσο τεμπέλης που γίνεσαι ο μάστορας της πατέντας!

PETS2 ώρες ago

Πίστευε πως μπορεί να ελέγχει τους κροκόδειλους και το πλήρωσε με τη ζωή του!

ΥΓΕΙΑ5 ώρες ago

Γιατί ορισμένοι θυμούνται τα όνειρά τους και άλλοι όχι; Επιτέλους υπάρχει εξήγηση!

PETS4 ώρες ago

Η πιο λυπημένη γάτα του πλανήτη με τα μονίμως θλιμμένα μάτια θα σας ραγίσει την καρδιά!

LIFE1 ώρα ago

7 Σημάδια στη Σχέση σου που δείχνουν ότι έφτασε η ώρα να Χωρίσεις. Εάν δεις το 4ο τότε ο Χωρισμός είναι μονόδρομος…

VIRAL36 λεπτά ago

Οδηγός διασχίζει το αντίθετο ρεύμα στον πιο κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης χωρίς να τον νοιάζει τίποτα!

LIFE1 ώρα ago

7 Σημάδια στη Σχέση σου που δείχνουν ότι έφτασε η ώρα να Χωρίσεις. Εάν δεις το 4ο τότε ο Χωρισμός είναι μονόδρομος…

PETS2 ώρες ago

Πίστευε πως μπορεί να ελέγχει τους κροκόδειλους και το πλήρωσε με τη ζωή του!

VIRAL3 ώρες ago

Βρήκε ένα παλιό μπουκάλι καθώς ψάρευε! Όταν όμως το πήρε στα χέρια του έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε..

PETS4 ώρες ago

Η πιο λυπημένη γάτα του πλανήτη με τα μονίμως θλιμμένα μάτια θα σας ραγίσει την καρδιά!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ5 ώρες ago

Όταν είσαι τόσο τεμπέλης που γίνεσαι ο μάστορας της πατέντας!

ΥΓΕΙΑ5 ώρες ago

Γιατί ορισμένοι θυμούνται τα όνειρά τους και άλλοι όχι; Επιτέλους υπάρχει εξήγηση!

HUMOR6 ώρες ago

Μπέμπης τα κάνει πάνω του! Δείτε την αντίδραση του σκύλου που κάθεται δίπλα του και θα κλάψετε..

LIFE7 ώρες ago

Aυτό είναι το σημείο του σώματος σας που αποκαλύπτει πόσο θα ζήσετε!

TASTY8 ώρες ago

Έβαλε το ψωμί μαζί με λίγο σέλινο μέσα σε μια πλαστική σακούλα. Δείτε ΤΙ συνέβη όταν την άνοιξε και δε θα το πιστεύετε!

ΥΓΕΙΑ18 ώρες ago

Βοηθάει το νερό με λεμόνι να κάψετε λίπος; Αυτό φανερώνουν οι επιστήμονες…

LIFESTYLE19 ώρες ago

9 Πασίγνωστοι Celebrities που ξεγέλασαν τον Θάνατο. Δείτε ΠΟΙΟΣ πυροβολήθηκε με 9 Σφαίρες κι όμως Επέζησε!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ20 ώρες ago

18 Εξωπραγματικά Ρεκόρ Γκίνες που θα σε κάνουν να χάσεις την ελπίδα σου για τον κόσμο!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ21 ώρες ago

Δεν είχα τι να κάνουν τα 500ευρα τους και βούλωσαν τις τουαλέτες μιας τράπεζας και τριών εστιατορίων!

ΠΕΡΙΕΡΓΑ22 ώρες ago

Ανεξήγητες φωτογραφίες που θα χρειαστεί να κοιτάξετε και δεύτερη φορά για να καταλάβετε τι συμβαίνει..

Trending