,

Ξενοδοχείο που όλοι θα ήθελαν να επισκεφθούν, χτίζεται τώρα στη Φλόριντα – Δείτε γιατί ξεχωρίζει!


Ότι πιο πρωτότυπο έχετε δει ποτέ είναι αυτό το ξενοδοχείο το οποίο είναι υποβρήχιο! Το ξενοδοχείο θα είναι βυθισμένο στα 28 πόδια και θα προσφέρει στους επισκέπτες μια υπέροχη θέα στη θάλασσα. Η κατασκευή του γίνεται Κι Ουέστ, στη Φλόριντα και όταν ολοκληρωθεί θα μεταφερθεί μια μυστική τοποθεσία.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μερικά εκπληκτικά δροσερά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να μπουν μέσα μέσω ενός υποβρύχιου ανελκυστήρα που θα μεταφέρει ανθρώπους από λιμένα που βρίσκεται από πάνω του. Κάθε δωμάτιο θα διαθέτει κλιματισμό, Wi-Fi και θα προσφέρει πανοραμική θέα στο γύρω ωκεανό.

giphy-14

Αυτό που το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι δεν θα βρίσκεται σε ένα μέρος αλλά θα μπορεί να μετακινείται ενώ μένουν οι άνθρωποι μέσα. Θα είναι σε θέση να περιηγηθεί χρησιμοποιώντας  ηλεκτρομηχανική κίνηση, η οποία θα της επιτρέψει να αποφύγει τις καταιγίδες.


Το ξενοδοχείο χρηματοδοτείται από τον Tony Webb υποστηριχτής του πρόσφατου σχεδίου Synergy Moon. Υπολογίζεται να κοστίσει $ 20 εκατομμύρια για την κατασκευή, Το πότε όμως θα είναι έτοιμο για χρήση είναι άγνωστο. Το ξενοδοχείο είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου, για να βοηθήσει στη διατήρηση των απειλούμενων κοραλλιογενών ύφαλων σε όλο τον κόσμο. Θα είναι σε θέση να εκπέμπει ηλεκτρικούς παλμούς μέσω του θαλασσινού νερού το οποίο βοηθά τον ύφαλο να  αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει. Η τεχνική αυτή πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων τη Τζαμάικα, το Μεξικό και την Ταϊλάνδη.

underwater_hotelΈκανε το λάθος να την κερατώσει – Σύζυγος και ερωμένη έγιναν ρεζίλι

Αυτό που κάνουν με τις κάρτες δεν είναι απλό κόλπο – Εντυπωσιάζουν με τον τρόπο που κινούν τα δάχτυλά τους!