,

Το μικρο μόριο ήταν η αιτία των διαταραχών του Χίτλερ


Όλα έχουν μια εξήγηση. Όπως και γιατί ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν συνεχώς τσαντισμένος με όλους και όλα. Ένα καινούργιο βιβλίο αποκαλύπτει πως ο Χίτλερ είχε παραμορφωμένα γεvvnτικά όργανα, αλλά και μικρό μόριο, πράγμα που δυσκόλευε τη σeξουαλική του ζωή, και ήταν πιθανότατα η αιτία για τη διαταραγμένη προσωπικότητά του και για τον θυμό του.

Μία πάθηση που λέγεται υποσπαδίας στην ιατρική ορολογία ευθύνεται για το μικρό και παραμορφωμένο ανδρικό μόριο του Χίτλερ, όπως αναφέρουν δύο ιστορικοί στο βιβλίο τους, που μόλις κυκλοφόρησε, επικαλούμενοι ιατρικά αρχεία.

Πρόκειται για τους ιστορικούς Jonathan Mayo και Emma Craigie, οι οποίοι στο βιβλίο τους με τίτλο «Τελευταία μέρα του Χίτλερ: Λεπτό προς λεπτό» αποκαλύπτουν τους λόγους για τους οποίους ο Χίτλερ είχε κόμπλεξ με το ανδρικό του μόριο. Η πάθησή του ήταν μία συγγενής δυσπλασία της ουρήθρας, που δυσχεραίνει τη σeξουαλική πράξη. Στην πάθηση αυτή, το έξω στόμιο της ουρήθρας δεν βρίσκεται στη φυσιολογική θέση στο ανδρικό πeος, δηλαδή στην κορυφή της βαλάνου, αλλά σε κάποιο σημείο στην κάτω επιφάνειά του.

Πριν από λίγους μήνες, ο Γερμανός ιστορικός Peter Fleischmann, που είχε μελετήσει άγνωστα ιατρικά αρχεία, είχε δηλώσει πως ο Χίτλερ έπασχε από κρυψορχία στη δεξιά πλευρά. Αν πράγματι ευσταθούν οι δηλώσεις των Γερμανών ιστορικών, τότε ο Χίτλερ είχε όχι μόνον έναν όpχι, αλλά μικρό και παραμορφωμένο ανδρικό μόριο.


Όπως αναφέρει το βιβλίο, ο ίδιος αισθανόταν πολλές φορές τρομοκρατημένος όταν ήταν γuμνός, εξαιτίας του μεγέθους του ανδρικού του μορίου. Αν και υποστήριζε με πάθος τη διαιώνιση της «Αριας Φυλής», ο ίδιος δεν μπορούσε να αποκτήσει απογόνους. Το γεγονός ότι ήταν άτεκνος του είχε στοιχίσει. Ο προσωπικός του γιατρός, Theodor Morell, προσπάθησε να ενισχύσει τη λίμπιντο του Γερμανού δικτάτορα με αμφεταμίνες και ειδικές ορμόνες. Ακόμα και οι σωματοφύλακές του είχαν γνώση της προβληματικής σeξουαλικής ζωής του. Επισημαίνεται πως ειδικά με τη σύζυγό του, Εύα Μπράουν, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρξε μεταξύ τους εpωτική επαφή.Του 2015 η Volkswagen πούλησε περισσότερα λουκάνικα παρά αυτοκίνητα!

Ανέκδοτο: Εργαστήρια μηχανών…