,

Σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε με αυτόν τον τρόπο την οδοντόκρεμα σας…!


Η οδοντόκρεμα είναι αυτό το «μαγικό» προϊόν που μπορεί να κάνει τα δόντια σας να λάμπουν από καθαριότητα αλλά στην πραγματικότητα έχει πολλές περισσότερες χρήσεις που ούτε καν φαντάζεστε!


  1. Μπορεί να κάνει τα φώτα του αυτοκίνητου σαν να αστράφτουν!
  2. Μπορεί να γυαλίσει οποιοδήποτε ασημικό με λίγο μόνο βούρτσισμα ή μεταλλικές επιφάνειες όπως βρύσες που έχουν χάσει τη λάμψη τους.
  3. Αυτό θα σας χρησιμεύσει μόνο αν έχετε πιάνο (όχι πολύ πιθανό αλλά οκ!). Τα πλήκτρα από το πιάνο μπορούν να γίνουν κιτρινιάρικα και σιχαμερά μετά από πολύ καιρό αλλά με ένα πανί και λίγη οδοντόκρεμα θα είναι σαν καινούρια. 
  4. Οι λευκές σόλες των παπουτσιών όπως των κλασικών all star ή των πολυφορεμένων adidas καθαρίζονται πανεύκολα με λίγη οδοντόκρεμα. 
  5. Η οδοντόκρεμα καθαρίζει και ξύλινες επιφάνειες. 
  6. Έχετε λεκέδες από κραγιόν ή από κόκκινη σάλτσα; Καλύψτε το λεκέ με οδοντόκρεμα, αφήστε για λίγη ώρα και ξεβγάλτε. Να θυμάστε, καλυτερα να μη το κάνετε αυτό στα χρωματιστά σας ρούχα.
  7. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε το σίδερο σας. 
  8. Αν το κινητό σας έχει γρατζουνιές, βάλτε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα πανί και τρίψτε μαλακά πάνω στη γρατζουνιά. Καθαρίστε την οδοντόκρεμα και σκουπίστε μέχρι να στεγνώσει και είναι έτοιμο. (δεν ξέρω αν όντως δουλεύει οπότε η ευθύνη είναι όλη δική σας).
  9. Μερικές μυρωδιές όπως σκόρδο, ψάρι κλπ φεύγουν πολύ δύσκολα, δοκιμάστε να προσθέσετε λίγη οδοντόκρεμα όταν πλένετε τα χέρια σας και θα απαλλαχτείτε. 
  10. Αν δυσκολεύεστε να κρατήσετε καθαρά τα νύχια σας, αλείψτε λίγη οδοντόκρεμα, αφήστε για λίγη ώρα και εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Η χειρότερη φάρσα: θυμωμένος άντρας πετάει σε πισίνα το macbook pro της αδερφής του!

Ήθελε να φάει μια μπανάνα, αλλά κάτι άρχισε να κουνιέται κάτω από τη φλούδα και σίγουρα το μετάνιωσε!