,

Το πιο σeξι καλειδοσκοπικό βιντεοκλίπ που απαγορεύτηκε από το Youtube (NSFW)


«Έκανα το μοντάζ μόνος μου, μερικές φορές έχοντας στuση», εξηγεί ο Martin Sek.

Για να το φτιάξει χρειάστηκε να δει δεκάδες ώρες ποpνό ταινιών, ώστε να βρει τα σημεία που ήθελε να χρησιμοποιήσει για την οπτικοποίηση του κομματιού Narcose της γαλλικής μπάντας Meteor. H σκηνοθεσία του Sek απηχεί τη μουσική των Meteor: είναι αισθησιακή, ηλεκτρονική και πρωτότυπη.

Στο βίντεοκλίπ κορμιά ενώνονται με απρόβλεπτους τρόπους και πρόσωπα φτάνουν σε αλλεπάλληλους (και ατελείωτους απ’ ό,τι φαίνεται οργασμούς). Παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει τίποτα φτηνό ή ποpνό στην αισθητική του κλιπ – και πολύ λίγα πράγματα απεικονίζονται καθαρά.

«Είναι πολύ οργανικό, αλλά είναι και αρκετά σeξουαλικό ώστε να σε κάνει να φανταστείς την υπόλοιπη εικόνα, κι αυτά που δεν φαίνονται δηλαδή» δήλωσε ο Sek στο Creators Project. 

«Ήθελα να χρησιμοποιήσω τη δομή ενός πορνό. Ξεκινάμε με ηρεμία και τελειώνουμε με έκρηξη – πράγμα που ταιριάζει και με τη μουσική».


Το κλιπ απαγορεύτηκε ήδη απ’το Youtube, πράγμα που δείχνει πόσο λεπτή είναι η γραμμή μεταξύ ποpνό και τέχνης. «Η τέχνη χρησιμοποιείται για να αυνaνίσεις το μυαλό. Το πορνό για να αυνaνιστείς απλώς. Αλλά το ίντερνετ έχει γα..σει τελείως το διαχωρισμό μεταξύ των δύο…»

Meteor – Narcose from Meteor on Vimeo.Σε χορευτικές κινήσεις twerk της Rihanna επιδίδεται η Céline Dion σε τηλεοπτική εκπομπή

O παράδεισος του καλοκαιριού αλλά κι όσοι λατρεύουν τις νεροτσουλήθρες σε ένα βίντεο 4Κ