,

Το πιο φθηνό smartphone πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ινδία με μόλις 4 δολάρια κόστος!


Πριν από δύο ημέρες, όταν ήλθε στην επιφάνεια η είδηση ότι στην Ινδία πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα smartphone, ονόματι Freedom 251 που θα κοστίζει 251 Ρουπίες – περίπου 3,60 δολάρια – τα παγκόσμια media έσπευσαν να το παρουσιάσουν τκαι να αποκαλέσουν, εύλογα, τη συσκευή της άγνωστης εταιρείας Ringing Bells το ο»φθηνότερο smartphone του κόσμου».

Από εχθές που ξεκίνησε επισήμως η διαδικασία online προπαραγγελίας του, αναφέρει το BBC, το επίσημο σάιτ του Freedom 251 (που προς το παρόν έχει κατέβει λόγω αδυναμίας των σέρβερ να διαχειριστούν τέτοιο traffic) έφτασε να δέχεται 600.000 επισκέπτες το δευτερόλεπτο ενώ αρκετοί έσπευσαν στα γραφεία της εταιρείας να το παραγγείλουν.

IMG_5500

Η εταιρεία Ringing Bells, πάντως έχει ήδη κατηγορηθεί από ανταγωνιστές και τοπικά media ότι «μασκάρεψε» και βάφτισε «δική της» μια κινέζικης κατασκευής συσκευή με την ονομασία Ikon 4, την οποία εισάγει στην χώρα μέσω άλλης εταιρείας, ενώ οι τοπικοί κατασκευαστές στρέφουν τα βέλη τους εναντίον του υπουργού τηλεπικοινωνιών της χώρας.


Με επιστολή τους, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η ελάχιστη τιμή μιας συσκευής τέτοιων προδιαγραφών, δεν μπορεί να είναι κάτω από 40 δολάρια και καλούν την κυβέρνηση να προβεί σε έρευνα, ενώ κάποιοι βουλευτές κατηγορούν την ίδια την κυβέρνηση για απάτη τύπου «Σχήματος Ponzi», η οποία επιδοτεί την διάθεση του Freedom 251, ώστε να κρατήσει την τιμή σε τόσο χαμηλά επίπεδα, σημειώνει το BBC.

Freedom-251-Online-Booking-and-Registration-HereΜάλλον κάπως έτσι νιώθεις όταν είσαι σφηνωμένος ανάμεσα σε βράχια, βαθιά κάτω από τη γη!

Μεθυσμένος vs Αστυνομικού σημειώσατε 1-0!!