,

Όσα δεν ξέρατε για το στοματικό σeξ


Το στοματiκό σeξ παλαιότερα ήταν ένα απαγορευμένο θέμα συζήτησης, για το οποίο κανείς δεν ήταν ανοιχτός να μιλήσει. Σήμερα βέβαια, τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν υπάρχει αυτή η «ντροπή» όταν γίνεται αναφορά σε αυτό. Και παρά το γεγονός ότι ακούγονται πολλά για το συγκεκριμένο θέμα, υπάρχουν ακόμα γεγονότα που οι περισσότεροι αγνοούν, όμως θα ήταν πολύ καλό να μάθουν. Διαβάστε παρακάτω ορισμένες πολύτιμες πληροφορίες για το στοματiκό σeξ, αλλά και την αντίδραση του ανθρώπινου σώματος σε αυτό.

Οι άντρες προσφέρουν στοματiκό σeξ το ίδιο συχνά με όσο δέχονται, ιδιαίτερα όσο μεγαλώνουν: Σύμφωνα με σχετική μελέτη του 2010, αποκαλύφθηκε ότι μόνο το 55% των ανδρών ηλικίας 20-24 κάνουν στοματiκό σeξ στις συντρόφους τους, σε αντίθεση με το 75% των γυναικών, αντίστοιχα. Οι άντρες όμως ηλικίας 30-39 ετών αποδείχτηκε ότι το έκαναν σε ποσοστό 69% σε αντίθεση με το 59% των γυναικών, κάτι που δείχνει πως όσο αυτοί μεγαλώνουν γίνονται πιο… «ανταποδοτικοί».

Το στοματiκό σeξ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο προ εκλαμψίας: Μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2000, φανέρωσε ότι υπάρχει στενή σύνδεση ανάμεσα στη μείωση των ποσοστών εμφάνισης προ εκλαμψίας στις γυναίκες, ανάλογα με τη συχνότητα που έκαναν στοματiκό σeξ στους άντρες τους. Οι επιστήμονες υποθέτουν ότι αυτό αφορά την δημιουργία ανοσολογικής ανοχής στο σπeρμα, λόγω της κατάποσης του.


Η κατάποση σπeρματος από το στοματiκό σeξ μπορεί να διευκολύνει τις πρωινές αδιαθεσίες της εγκυμοσύνης: Έρευνα του 2012 έδειξε ότι όσες έγκυοι κατάπιναν το σπeρμα του συντρόφου και πατέρα του παιδιού τους, είχαν μείωση στην αίσθηση της πρωινής αδιαθεσίας.

Η κατάθλιψη μπορεί να μειωθεί μέσω της κατάποσης του σπeρματος από το στοματiκό σeξ: Μια μελέτη από το 2012 έδειξε ότι το σπeρμα έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες και μπορεί να μειώσει την κατάθλιψη στις γυναίκες που κάνουν στοματiκό και κανονικό σeξ.

Είναι πιθανό να κολλήσετε ΣΜΝ μέσω του στοματiκόύ σeξ: Και σε αυτήν την επαφή εκτίθεστε σε αρρώστιες όπως τα κονδυλώματα, η γονόρροια, η σύφιλη, ο έρπης και η ηπατίτιδα, όμως δεν είναι τόσο πιθανό να κολλήσετε τον ιό του AIDS. Για αυτό λοιπόν καλύτερα να παίρνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις και σε αυτό το είδος επαφής.Απίστευτη ιστορία: Μια 71χρονη παντρεύτηκε 17χρονο τρεις εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους

Ο Gerard Butler απολαμβάνει τα μπάνια του στο Καλό Λιβάδι και παρτάρει στο Cavo Paradiso!