,

Όλοι τον προσπέρασαν αυτός που σταμάτησε όμως να τον βοηθήσει ήταν το τελευταίο άτομο που περίμενε να δει!


 

Το Ηammy TV είναι ένα δημοφιλές κανάλι στο YouTube γνωστό για τις ξεκαρδιστικές φάρσες του. Ωστόσο, πρόσφατα αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό.  Ο Ryan ήθελε να δει αν οι άνθρωποι είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, έτσι δημιούργησε ένα κοινωνικό πείραμα. Ο Ryan ήταν σε ένα αυτοκίνητο όπου του έσκασε το λάστιχο και περίμενε με μία ρόδα στη μέση του δρόμου με την ελπίδα ότι κάποιος θα σταματούσε να τον βοηθήσει. Περίμεναν για δύο ώρες, και αγνοήθηκε από κάθε αυτοκίνητο που περνούσε. Δεν έχει σταματήσει ούτε ένα άτομο για να δει αν ήταν εντάξει, μέχρι που έφτασε ένας άντρας.

Αυτός ο άνδρας είχε περάσει και νωριτερα από το ίδιο σημείο, αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει, επειδή πήγαινε σε ένα ραντεβού φυσικοθεραπείας. Το όνομα αυτού του άνδρα είναι Eric. Ο Eric είχε σωθεί από μία πυρκαγιά που είχε γίνει σπίτι του και είχε χάσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των σκυλιών του. Το σώμα του ήταν καλυμμένο με εγκαύματα, και δεν μπορούσε να στέκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα όρθιος. Παρ ‘όλα αυτά ότι ο Eric προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Ryan. Μόλις άλλαξαν τη ρόδα ο Ryan αποκάλυψε στον Eric ότι έκανε ένα κοινωνικό πείραμα. Επειδή ο Eric παρόλο που δεν ήταν ο δρόμος του σταμάτησε να τον βοηθήσει, ο Ryan αποφάσισε να του κάνει ένα δώρο.


Ryan αποφάσισε να δωρίσει τα έσοδα από το βίντεο στο Eric’s Angels, έναν λογαριασμό στο GoFundMe ο οποίος δημιουργήθηκε από τα μέλη της οικογένειας του Eric.Δείτε ένα ντοκιμαντέρ για την 4η Διάσταση από την εκπομπή: Το σύμπαν που αγάπησα

Όλη η αλήθεια για το τι θέλουν οι γυναίκες είναι σε αυτό το βίντεο…