,

Ο Τούρκος εκατομμυριούχος που αγόρασε σπίτι 6,5 εκ. ευρώ χωρίς να έχει είσοδο!


Ο τζογαδόρος εκατομμυριούχος Orpen Kisacikoglu, τουρκικής καταγωγής μάλλον δεν στάθηκε και τόσο τυχερός στην τελευταία του επένδυση, την αγορά ενός σπιτιού αξίας 6,5 εκατ. ευρώ στο Χάιγκεϊτ, μια high class γειτονιά του Βόρειου Λονδίνου στην οποία διαμένουν δεκάδες celebrities.

Ο 35χρονος Kisacikoglu, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει μια πελώρια περιουσία συμμετέχοντας (και κερδίζοντας) σε δεκάδες διαγωνισμούς πόκερ έχει εμπλακεί σε μια δικαστική διαμάχη με τον γείτονα του, η οποία αφορά σε ένα μικροσκοπικό τμήμα του λιθόστρωτου ιδιωτικού δρόμου που οδηγεί στο νέο του σπίτι. Ποιο είναι το πρόβλημα; Μα φυσικά το γεγονός ότι αυτό το μικρό τμήμα από το δρομάκι, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την πύλη του οικοπέδου όπου είναι χτισμένο το σπίτι, ανήκει στον 62χρονο Keith King, τον γείτονα του Τούρκου εκατομμυριούχου, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να το παραχωρήσει φτηνά!

Αυτό σημαίνει ότι, κάθε φορά που θέλει να μπει στο σπίτι του, ο Kisacikoglu ουσιαστικά καταπατεί την ιδιοκτησία του King, κάτι που ο ηλικιωμένος άνδρας έχει δηλώσει ότι δεν θα ανέχεται για πολύ ακόμα. Όπως αποκάλυψε στην Daily Mail o 62χρονος συνταξιούχος, δεν γνώριζε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι γης του άνηκε μέχρι τη στιγμή που ξεπλήρωσε την υποθήκη του και πήρε στα χέρια του τους τίτλους του σπιτιού του. «Ένιωσα σαν να είχα βρει έναν σπάνιο πίνακα στη σοφίτα του σπιτιού μου», είπε στην βρετανική εφημερίδα και έχει απόλυτο δίκιο, αφού οι ειδικοί εκτιμούν ότι το συγκεκριμένο κομμάτι γης που έχει στην κατοχή του, λόγω της θέσης του, μπορεί να αξίζει ακόμα και 645.000 ευρώ!

Ο χάρτης δείχνει την θέση των δύο σπιτιών και της εισόδου του οικοπέδου του Kisacikoglu

map


 

Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ο 35χρονος Τούρκος πρόσφερε στον γείτονά του μόλις 2.500 ευρώ για το αγοράσει, πρόταση που φυσικά απορρίφθηκε άμεσα από τον 62χρονο, ο οποίος ένιωσε και προσβεβλημένος!

Εκτός από την οργή του ηλικιωμένου γείτονά του, ο κ. Kisacikoglu έχει τώρα εκνευρίσει και τους γείτονές του με τα σχέδιά του να εγκαταλείψει τον τωρινό ιδιωτικό δρόμο που οδηγεί στην πόρτα του σπιτιού του και να φτιάξει έναν άλλον, ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσει τον κ. King. Μάλιστα έχει υποβάλει το αίτημά του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κάμντεν, προκειμένου να λάβει την απαιτούμενη έγκριση, όμως αρκετοί κάτοικοι της περιοχής που δεν συμφωνούν με αυτήν την αλλαγή έστειλαν επιστολή στο Συμβούλιο ζητώντας την απόρριψή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους αντιδρώντες βρίσκεται και ο Βρετανός ηθοποιός Robert Powell (γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», ο οποίος διαμένει στη γειτονιά και χαρακτηρίζει τα σχέδια του Kisacikoglu να χτίσει μια νέα είσοδο στο σπίτι του «τελείως ανάρμοστα», αφού ο δρόμος στο σημείο όπου σχεδιάζει να την κατασκευάσει είναι πολύ στενός. «Δεν θα ήταν καλύτερα απλώς να πληρώσει τον άνθρωπο;»,αναφέρει χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός στη σχετική επιστολή.

Η είσοδος του ιδιωτικού δρόμου που αξίζει 650.000 ευρώ

 

gateΤο πιο ερωτικό φανάρι βρεθηκε στην Ηλιούπολη…

Ο τύπος με το γκρι τζιπ πήγε να τον τρομάξει αλλά το κάρμα δικαίωσε τον άλλον οδηγό…