,

Ο άνθρωπος που απαρνήθηκε την Αυστραλιανή του εθνικότητα και αποφάσισε να κάνει την δική του χώρα!


Αυτό δεν είναι το Commonwealth της Αυστραλίας, αλλά η περιοχή Yidindji. Έτσι ήταν από παλιά και έτσι πρόκειται να μείνει. Αυτός ο άνδρας δημιούργησε την δική του χώρα εκεί και τώρα, θέλει η Αυστραλία να την αναγνωρίσει νόμιμα. Η κυβέρνηση του απευθύνεται στους ντόπιους του Yidindji.

Ο Murrumu Walubara Yidindji, γνωστός παλαιότερα ως Jeremy Geia και άφησε πίσω του έναν εξαψήφιο μισθό και απαρνήθηκε την Αυστραλιανή του εθνικότητα, αφότου έμαθε ότι οι Αβοριγίνες δεν αναγνωρίζονται συνταγματικά σαν τους πρώτους κατοίκους της μεγάλης ηπείρου. Τώρα, όπως ο ίδιος λέει, μια και το έθνος της πατρίδας του υπήρχε από εξ αρχής, έλειπε μονάχα ο νόμιμος εκπρόσωπος του, δηλαδή η κυβέρνηση του. Μάλιστα, το Κράτος των Αβοριγίνων Yidindji, εκδίδει και τις δικές του ταυτότητες και όπως φαίνεται, μέχρι στιγμής, μετρά 60 πολίτες.

Ο Murrumu έχει έρθει σε επαφή με πολιτικούς, χάρη στις γνωριμίες που είχε κάνει από το προηγούμενο επάγγελμα του σαν δημοσιογράφος, προσπαθεί να δημιουργήσει διπλωματικές σχέσεις με άλλες κυβερνήσεις και επιθυμεί η Αυστραλία να αναγνωρίσει την πολιτεία του, υπογράφοντας μια σχετική συνθήκη μαζί της. Η απόφαση για το αν αυτή η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα, βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αυστραλών, οι οποίοι θα πρέπει να επιλέξουν αν θέλουν να συνεργαστούν με το Yidindji και να προχωρήσουν σε μια νόμιμη συμφωνία αναγνώρισης του.


 Η κατεδάφιση δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί και έπεσε πάνω σε μπουλντόζα!

Η τύπισσα που έδωσε 14000 δολάρια για μοιάσει στην Έλσα από τον Frozen!