,

Το νέο είδος… ικανοποίησης που τρελαίνει τις γυναίκες!


Μία από τις κορυφαίες τεχνολογικές εφαρμογές είναι η εικονική πραγματικότητα που κάνει την τηλεόραση να… ζωντανεύει.

Η νέα εισαγωγή της συγκεκριμένης τεχνολογίας, ήρθε και στο πορνό με το αποτέλεσμα να είναι καυτό.

Όλο και περισσότερες γυναίκες στις προηγμένες τεχνολογικά χώρες δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία προκειμένου να εκτοξεύσουν όχι κάτι πολύ προσωπικό του συντρόφου τους, αλλά τη δική τους σεξουαλική ικανοποίηση.
Σύμφωνα λοιπόν με νέα βρετανική έρευνα, σχεδόν δύο στις δέκα γυναίκες προτιμούν να ενδώσουν στο σεξ εικονικής πραγματικότητας, ενώ σχεδόν οι μισές (πάνω από το 40%) εκτιμούν ότι η τεχνολογία κάνει το σεξ πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο.

 


Tο 63% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν χρησιμοποιήσει ή χρησιμοποιούν κάποιο sex toy, δίνοντας την… ώθηση στις εταιρείες να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο τα βοηθήματα που προσφέρουν ήδη στο «αδύναμο» (μόνο στα λόγια) φύλο.

Μερικοί μάλιστα το έχουν προχωρήσει ακόμα περισσότερο, υποστηρίζοντας ότι στο μέλλον (και) οι γυναίκες θα προτιμούν τα ρομπότ από τους αληθινούς άντρες στο κρεβάτι τους. «Θα γίνει τόσο συνηθισμένο, όσο το πορνό γι΄ αυτές», τονίζει ο μελλοντολόγος Dr Ian Pearson.Σινεμά, ποτάκι και τζακούζι! Δείτε το πρώτο σινεμά που τα συνδυάζει όλα!

Δείτε τον καβγά της Μανωλίδου με τρανσέξουαλ που άναψε τα αίματα!