,

Το νέο αμόρε του Μπερλουσκόνι είναι μια 21χρονη Ρωμαία!


Τα τελευταία χρόνια ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έμοιαζε να είχε αφήσει πίσω του τις εποχές των «μπούνγκα-μπούνγκα» όπου διασκέδαζε με νεαρές καλλονές στις πολυτελείς βίλες του. Αιτία ήταν η δυναμική και απαιτητική Ναπολιτάνα Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία είχε καταφέρει με τον τρόπο της να «δαμάσει» τον ασυγκράτητο Μπερλουσκόνι.

Ο πρώην Καβαλιέρε, όμως, δεν δείχνει να μπορεί να συνηθίσει στην ηρεμία της συντροφικής ζωής και δε μπορεί σε καμία περίπτωση να πάψει να θαυμάζει τις ωραίες γυναίκες.

Μία από αυτές, λοιπόν, λέγεται ότι του έχει «κλέψει» την καρδιά κάνοντάς τον να ξεχάσει την «αρραβωνιαστικιά του».

silviolav (2)

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Il Fatto Quotidiano ο Μπερλουσκόνι ερωτεύτηκε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά μία 21χρονη από τη Ρώμη, που φέρει το όνομα Λαβίνια Παλομπίνι.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα μόλις έμαθε για το νέο ειδύλλιο του αγαπημένου της, η Φραντσέσκα Πασκάλε εξοργίστηκε σε τέτοιο βαθμό που κατέστρεψε ζωγραφικό πίνακα αξίας που βρισκόταν σε μία από τις κατοικίες του Μπερλουσκόνι.


«Είναι μία το βράδυ, στη βίλα Αρκορε, η Φραντσέσκα Πασκάλε ενημερώνεται για το άρθρο της Fatto Quotidiano αφιερωμένο στην ίδια, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και την Λαβίνια Παλομπίνι. Πόνος. Σκηνές οργής. Μοιάζει ότι τις συνέπειες πλήρωσε και ένα πολύτιμο κάδρο, που καταστράφηκε σημαντικά, πέρα από τα αυτιά των παρόντων», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει αναφέροντας πως η Πασκάλε απαίτησε από τον πρώην πρωθυπουργό να παραχωρήσει συνέντευξη και να διαψεύσει τη φημολογούμενη σχέση του με την 21χρονη.

 

silviolav (1)

 

 

 Ο Πούτιν επιβλέπει το… batmobile!

Δάφνη Πατακιά: Η Ελληνίδα που έχει τρελάνει την Ευρώπη με τα καμώματά της!