,

Μυστήριο θαλάσσιο πλάσμα ξεβράστηκε σε λίμνη της Αυστραλίας!


Μπερδεμένοι και αναστατωμένοι είναι χωρίς αμφιβολία όσοι αντίκρισαν το πτώμα ενός παράξενου θαλάσσιου πλάσματος, που ξεβράστηκε κοντά σε λίμνη στην πόλη Swansea της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία.

Το παράξενο πλάσμα, το οποίο έφτανε το 1,4 μ. μήκος, έμοιαζε σαν να είναι αποτέλεσμα κάποιου επιστημονικού πειράματος, καθώς το σώμα του θύμιζε κροκόδειλο, η μύτη του δελφίνι και το δέρμα του χέλι.

 

Παρ’ όλα αυτά, ο θαλάσσιος βιολόγος Julian Pepperell εμφανίστηκε σίγουρος για την ταυτοποίηση του είδους του ζώου, το οποίο φαίνεται είναι ένα είδος χελιού που ζει στον Ινδοειρηνικό Ωκεανό. Το εν λόγω είδος, μάλιστα, μπορεί να φτάσει το 1,8 μ. μήκος.


Το εν λόγω είδος χελιού φαίνεται πως ταλαιπωρεί τους ψαράδες εδώ και πολλά χρόνια, καθώς είναι ιδιαίτερα τρομακτικό όταν μπλέκεται στα δίχτυα τους, ενώ τρόμο προκαλούν και τα σαγόνια του, καθώς το δάγκωμά του είναι πολύ δυνατό.

Παρόμοια ευρήματαΧιλή: Ντοματοπόλεμος ένα έθιμο που κρατάει εδώ και πολλά χρόνια!

Απίστευτο και όμως Ολλανδικό- Μια ομάδα λόγω του Αγίου Βαλεντίνου αντί να βγει στον αγωνιστικό χώρο με παιδάκι, βγήκε με μοντέλα που φορούσαν τα εσώρουχα τους.