,

Το μεγάλο μυστικό για να διαλέξετε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο!


Επιστήμονες αποκάλυψαν το μυστικό για το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο και η απάντηση, φυσικά, δεν κρύβεται στο υψηλό κόστος του δώρου.

Σύμφωνα με την μελέτη, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσοι δέχονται δώρα τους αρέσει αυτό το δώρο να αντανακλά την προσωπικότητα αυτού που το προσφέρει.

Το προσπαθεί κάποιος να υποθέσει τι δώρο θα αρέσει σε αυτόν που πρόκειται να το δεχθεί δεν είναι ο σωστός τρόπος επιλογής δώρου.

Το συμπέρασμα προέκυψε από πειράματα σε 112 όπου αυτοί που δέχθηκαν τα δώρα, ήταν περισσότερο ικανοποιημένοι όταν αυτά αντανακλούσαν την προσωπικότητα των φίλων που τους τα προσέφεραν.

Επίσης όσοι δέχθηκαν μία σειρά δώρων από ακριβά έως πιο φθηνά, βρέθηκε ότι η προσπάθεια να εκτιμήσουν την αξία τους αφορούσε το σύνολο των δώρων και όχι το κάθε ένα ξεχωριστά κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστεί στο μυαλό τους η αξία του ακριβότερου δώρου.


Από την έρευνα ανακύπτουν και κάποιες συμβουλές για τα ζευγάρια, καθώς οι επιστήμονες σημειώνουν ότι δεν πρέπει να γίνονται από νωρίς ακριβά δώρα γιατί αυτό δημιουργεί υψηλές προσδοκίες. Επίσης τα φανταχτερά δώρα προς τις γυναίκες είναι καλό να αποφεύγονται καθώς πολλές γυναίκες μπορεί να το αντιμετωπίσουν σαν προσπάθεια δωροδοκίας και όχι σαν ένα αυθεντικό δώρο.Ανέκδοτο: Το πλοίο, η κυρία και το φλερτ

Η απατημένη κοπέλα και ο ντελιβεράς… Μια επική φάρσα από τον Αστάθιο που έχει γίνει viral!