,

Με αυτήν την φράση θα κάνετε την ερωτική σας ζωή καλύτερη, σύμφωνα με τους επιστήμονες!


Ερευνητές στο Chapman University κατέληξαν μετά από μελέτες δεκάδων ζευγαριών πως υπάρχουν τρεις λέξεις που μπορούν εγγυημένα να βελτιώσουν την ερωτική ζωή- οι λέξεις «I love you».

Το να λέμε τη φράση «Σ’ αγαπώ» και γενικά να μιλάμε τρυφερά κατά τη διάρκεια της σεξουαλική πράξης αποδείχθηκε πως βοηθά στο να γίνει το σεξ πολύ καλύτερο, αφήνοντας τους συμμετέχοντες μακράν πιο ικανοποιημένους συγκριτικά με όσους δεν το έκαναν.

Σύμφωνα με τον Independent, οι ερευνητές εξέτασαν  την ερωτική ζωή από 39.000 ετερόφυλα ζευγάρια που ήταν παντρεμένα ή απλώς συζούσαν και διαπίστωσαν πως το 75% των ανδρών και το 74% των γυναικών που δήλωναν ικανοποιημένοι με το σεξ που κάνουν με τον σύντροφό τους έλεγαν «Σ’ αγαπώ» ή μιλούσαν στοργικά κατά τη διάρκεια.

Μερικά επιπλέον συμπεράσματα που ξεχώρισαν τους ικανοποιημένους από τους λιγότερο ικανοποιημένους, ήταν, μεταξύ άλλων, πως οι πρώτοι έτειναν σε μεγαλύτερο βαθμό:
– να δοκιμάζουν νέες στάσεις


– να φορούν σέξυ εσώρουχα

– να κάνουν μπάνιο μαζί

– να μιλούν για ή και να πραγματοποιούν τις φαντασιώσεις τους

– να κάνουν ο ένας στον άλλο μασάζ – να κάνουν ρομαντικές αποδράσεις

– να δοκιμάζουν την πρωκτική διέγερση – να χρησιμοποιούν ερωτικά βοηθήματαΑυτός είναι ο πιο πολυταξιδεμένος σκύλος που υπάρχει. Γι’ αυτόν είναι η ζωή!

Ανέκδοτο: Η Ξανθιά και η μελαχρινή…