,

Μα τι γύφτος – Βγήκαν μαζί για ραντεβού αλλά μόλις τον απέρριψε έχασε την ψυχραιμία του!


Όλοι έχουμε μία κάποια εμπειρία από κάποια πρώτα ραντεβού που αποδείχθηκαν αποτυχία! Κάποιοι το πήραν χαλαρά αλλά κάποιοι όχι και τόσο…

Δείτε ένα παράδειγμα από κάποιον που δεν του άρεσε η απόρριψη.

d

Ένας άντρας και μία γυναίκα βγήκαν μαζί ραντεβού για πρώτη φορά. Ο άντρας στέλνει στη γυναίκα ότι χάρηκε πολύ που την είδε και της προτείνει να ξανασυναντηθούνε. Η γυναίκα του λέει με όμορφο τρόπο πως χάρηκε που τον είδε αλλά δεν ένιωσε να έχουν χημεία. Ο άντρας όντας ενθουσιασμένος είπε να κάνει μία προσπάθεια και της πρότεινε να πάει σπίτι του, να της μαγειρέψει και να δουν αν όντως έχουν αυτή την «χημεία» με τον φυσικό τρόπο… Θεωρώντας πως είναι μία καλή αρχή και της ζήτησε μία δεύτερη ευκαιρία.

dd

Η γυναίκα όμως του είπε πως δεν πάει σε σπίτια αντρών ειδικά αν τους ξέρει και ελάχιστα, και πως μάλλον είναι ρομαντική που πιστεύει πως μπορεί κάποιος να νιώσει μία σπίθα με την πρώτη ματιά και του ευχήθηκε το καλύτερο. Ο άντρας όμως δεν το πήρε και πολύ καλά και έκανε το αδιανόητο… Της ζήτησε τα λεφτά του που ξόδεψε για τον καφέ που την κέρασε γιατί δεν του αρέσει να τα ξοδεύει και προτιμάει αν τα δώσει σε κάποιο άλλο ραντεβού.


ddd

H απάντηση της γυναίκας ήταν ότι θα επρεπε να ντρέπεται που θεωρεί ότι ήταν χάσιμο χρημάτων επειδή το ραντεβού δεν κατέληξε έτσι όπως ήθελε και του πρότεινε να του δώσει τα 3.50$ για να τα δώσει σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής του για να τον βοηθήσει να γίνει λίγο πιο ευπρεπής.

dddd

Και η επική απάντηση του άντρα ήταν ότι θα κάνει ότι θέλει με τα χρήματα του και ότι θα παρακαλούσε να του τα βάλει στον τραπεζικό λογαριασμό που της έδωσε.Ίσως σας ακουστεί παράξενο- Αλλά γνωρίστε την αράχνη spiderman!

Αυτή η θήκη βιντεοπαιχνιδιού κρύβει ένα σούπερ φανταστικό μυστικό που μπορεί να φορτίσει το κινητό σας!