,

Κάνει μασάζ σε διάσημους δαγκώνοντάς τους και πληρώνεται αδρά


Οι τάσεις που βγαίνουν ανα τακτά χρονικά διαστήματα, στην μόδα ή στην καθημερινότητα, συνήθως είναι προϊόν, μιας ομάδας διασήμων που μετέτρεψαν ένα απλό χόμπι σε παγκόσμιο trend.

Τώρα και στο μασάζ η δαγκωματιά είναι αυτή που κάνει διαφορά. Από τον Κάνιε Γουέστ έως την Κέιτι Πέρι δεν είναι λίγα εκείνα τα αστέρια που πληρώνουν από 150 έως 250 δολάρια για ένα ιδιόρρυθμο μασάζ διάρκειας μίας ώρας.

Η καριέρα της Ντόροθι χτίστηκε σιγά-σιγά. Για να παρακολουθεί, χωρίς εισιτήριο, συναυλίες και σόου προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες της σε ροκ σταρς και μουσικούς. «Πήγαινα σε όλες τις εμφανίσεις των Def Leppard και έκανα μασάζ σε όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Δημιούργησα έτσι ένα δίκτυο ανθρώπων».

 


 

Έκτοτε το «τσάμπα» τελείωσε για την μασέζ και η φήμη της απλώθηκε σε όλο τον πλανήτη των διασημοτήτων, αν και δεν επιθυμούν όλοι να τους…δαγκώσει.

Μια δαγκωματιά, προειδοποιούν οι ειδικοί, μπορεί να μολυνθεί ενώ υπάρχει και κίνδυνος μετάδοσης ηπατίτιδας. Η Μαράια Κάρει, κι αυτή πελάτισσα της Στάιν, δεν ανέχεται κανενός τους κοπτήρες στην πλάτη της γιατί «είναι μικροφοβιακή».

Δεν είναι λίγοι, ωστόσο, οι φανατικοί του μασάζ ‘δάγκωσε με’.

 Γνωρίστε τον άνθρωπο που κατάφερε να σωθεί από καρκίνο, καρδιακή προσβολή και μηνιγγίτιδα

Προσοχή! – Έτσι μπορούν να σας κλέψουν από το ΑΤΜ!