,

Ισραηλινός φαντάρος έσπρωξε και έριξε ανάπηρο παλαιστίνιο…


Νέο αναβρασμό στην παλαιστινιακή κοινότητα έχει προκαλέσει η ενέργεια ισραηλινού στρατιώτη ο οποίος έσπρωξε και έριξε στο έδαφος παλαιστίνιο ανάπηρο, ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει 14χρονη παλαιστίνια που είχε πυροβοληθεί από τις ισραηλινές δυνάμεις. Η παλαιστίνια φέρεται να είχε προηγουμένως προσπαθήσει να επιτεθεί με μαχαίρι σε ισραηλινό αξιωματικό.

Βίντεο από κινητό τηλέφωνο δείχνει τον στρατιώτη να αναποδογυρίζει το αναπηρικό καροτσάκι του Majed αλ-Fakhouri, κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης  στην  Δυτική Όχθη της Χεβρώνας.

 

Ο αλ-Fakhouri, ο οποίος έχασε το αριστερό πόδι του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από μια δεκαετία, είπε ότι προσπάθησε να πλησιάσει το κορίτσι για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες .


«Είδα  αίμα να βγαίνει από το χέρι και τα πλευρά της και σκέφτηκα ότι θα αιμορραγήσει μέχρι θανάτου», είπε στην The Telegraph .

«Προσπάθησα να την βοηθήσω, αλλά ένας αστυνομικός με σταμάτησε και με διέταξε να πάω πίσω. Αναποδογύρισε το αμαξίδιο και το κεφάλι μου χτύπησε το έδαφος.»

Ο 53χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν τραυματίστηκε άσχημα. Το κορίτσι, η Yasmin Rashad al-Ζαρού, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Ο ανάπηρος έπεσε από το καροτσάκι, το επεισόδιο ερευνάται, δήλωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.Είναι αυτό το καλύτερο γκολ της χρονιάς…?

Αν είναι δυνατόν- Ο διαιτητής του έδειξε κόκκινη κάρτα και ο ποδοσφαιριστής τον πυροβόλησε!