,

Ανέκδοτο: Οι αρειανοί!


Κάποτε στον Aρη οι Αρειανοί αποφάσισαν να στείλουν ένα επανδρωμένο διαστημόπλοιο στον πλανήτη Γη προκειμένου να ερευνήσουν την ύπαρξη ζωής.
Έπειτα από μακρύ ταξίδι το διαστημόπλοιο προσγειώνεται σε μία περιοχή της γης σε ένα χώρο που βρισκόταν ένα βενζινάδικο.
Όπως ήταν φυσικό μόλις προσγειώθηκε το διαστημόπλοιο οι άνθρωποι που δούλευαν στο βενζινάδικο έτρεξαν αμέσως να κρυφτούν. Ανοίγει η πόρτα από το διαστημόπλοιο, κατεβαίνουν οι Αρειανοί και σταματούν μπροστά στις αντλίες νομίζοντας ότι ήταν άνθρωποι. Αμέσως βάζουν σε λειτουργία τον ηλεκτρονικό τους μεταφραστή και προσπαθούν να επικοινωνήσουν:
«Είμαστε Αρειανοί, ήλθαμε με καλές προθέσεις και θέλουμε να μάθουμε για σας κλπ κλπ»
Καμία απάντηση από τις αντλίες. Έπειτα από πολύωρες προσπάθειες οι Αρειανοί εκνευρίζονται, αρχίζουν να κτυπούν τις αντλίες αλλά αυτές ακούνητες. Απογοητευμένοι μπαίνουν στο διαστημόπλοιο και επιστρέφουν στον Aρη να κάνουν την αναφορά τους:
Λεέι ο κυβερνήτης του πλοίου- «Οι γήινοι είναι απαράδεκτοι. Ψυχροί και αγενείς στήθηκαν μπροστά μας χωρίς καμία διάθεση να μας καλωσορίσουν και δεν μας είπαν ούτε μία κουβέντα…
Λέει ο αρχηγός του εκστρατευτικού σώματος: » Και είναι εξαιρετικά δυνατοί… Τους επιτεθήκαμε αλλά αυτοί έμειναν ακίνητοι και το μόνο που πετύχαμε είναι να πονέσουν τα χέρια μας
Και λέει και η βιολόγος της αποστολής: «Και το εντυπωσιακό είναι ότι έχουν πολύ μακριές ψ**ές που αφού τις στριφογυρίζουν δυο τρεις φορές τις κρεμάνε και στο αυτί…»
Απίστευτη ομοιότητα – Μωρά που μοιάζουν με κάτι άλλο!

Εικόνες που έχουν κάνει το ίντερνετ να παραμιλάει!