,

Η ιδιοκτήτρια θέλει να πουλήσει το σπίτι της γιατί όπως ισχυρίζεται την καταδιώκει ένα φάντασμα….


Πωλητήριο μπαίνει σε σπίτι στη Βρετανία το οποίο λέγεται πως είναι το πιο στοιχειωμένο της χώρας. Η 43χρονη ιδιοκτήτριά του το πουλά ,επειδή, όπως λέει, την καταδιώκει το φάντασμα ενός σατανικού τράγου.

Η Vanessa Mitchell από το Essex δεν γνώριζε πως το αγροτόσπιτο στο οποίο μετακόμισε το 2004, επονομαζόμενο «Cage», ήταν στοιχειωμένο. Υποστηρίζει στην Daily Mail πως έχει πολλές φορές δει φιγούρες φαντασμάτων. Όταν ήταν έγκυος, μάλιστα, μια τέτοια μορφή την έσπρωξε δυνατά και μια άλλη φορά τη χτύπησε στα οπίσθια.

 

ghosthouse_1

 

Ισχυρίζεται πως έχει δει και κηλίδες αίματος να εμφανίζονται στο πάτωμα.

Η χαριστική βολή ήρθε ωστόσο όταν κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μια σκιά, που η ίδια λέει πως ήταν σατανικός τράγος, να περιφέρεται στο σπίτι.

«Η φιγούρα που καταγράφηκε στο βίντεο είναι σατανική», λέει η Vanessa, «ειλικρινά πιστεύω πως το σπίτι είναι καταραμένο. Έζησα εδώ για χρόνια, αλλά όταν είδα μια μεγάλη σκοτεινή μορφή να στέκεται ανάμεσα σε μένα και στην κούνια του γιου μου, αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα».

«Τα βίντεο από τις τελευταίες δύο εβδομάδες δείχνουν έναν σατανικό τράγο. Αυτό επιβεβαιώνει πως το μέρος είναι στοιχειωμένο από το κακό», συνεχίζει. «Υπάρχει κάτι διαβολικό, κάτι δαιμονικό, ό,τι κι αν είναι αυτό που κρατά τα άλλα πνεύματα παγιδευμένα μέσα».

 

ghosthouse_2

 

Όταν η Vanessa αγόρασε το «Cage» για 148.000 λίρες το 2004, αγνοούσε τη στοιχειωμένη ιστορία του.


Ο χώρος ήταν φυλακή κατά τον Μεσαίωνα και είχε πρωτοστατήσει στο κυνήγι μαγισσών της εποχής, με οκτώ γυναίκες να πεθαίνουν εκεί.

Η 43χρονη έμεινε εκεί για 11 χρόνια και έγινε η δεύτερη μακροβιότερη ιδιοκτήτριά του, καθώς οι προηγούμενοι αγοραστές του το πουλούσαν περίπου στην 4ετία.

«Έχω δει περισσότερα απ’ όσα ποτέ φανταζόμουν στο «Cage», κανείς δεν με προειδοποίησε για τη μεταφυσική αυτή δραστηριότητα στο σπίτι όταν το αγόρασα. Είναι ένα πανέμορφο σπίτι, στο τέλειο μέρος, ένα ήσυχο όμορφο χωριό, αλλά αυτό που είναι μέσα στο σπίτι κάνει όποιον μένει εδώ να φεύγει στους 6 μήνες. Πριν από 100 χρόνια, ένας άνδρας το αγόρασε για 150 λίρες και το πούλησε για 50 λίρες λιγότερες, μόνο και μόνο για να το ξεφορτωθεί. Το πουλάω επειδή τα πράγματα γίνονται χειρότερα και συνεχώς έχουμε ενδείξεις βασανισμένων πνευμάτων μέσα του. Έχω φέρει κάθε μέντιουμ, ερευνητή και κυνηγό φαντασμάτων για να καταφέρω να απαλλάξω το σπίτι από ό,τι έχει μέσα του».

 

 Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ο 16χρονος Έλληνας αθλητής Εμμανουήλ Καραλής στο άλμα επί κοντώ!

Ο «Τοίχος της Καλοσύνης» έγινε πραγματικότητα και στο Ηράκλειο της Κρήτης!