,

Η κοπέλα δεν άντεξε και λιποθύμησε ύστερα από ρομαντική πρόταση γάμου!


Πόσες εκπλήξεις μπορεί να αντέξει κανείς μέσα σε μια μέρα; Μπορεί η ερώτηση να ηχεί περίεργα στα αυτιά σας, ωστόσο, όταν δείτε το παρακάτω βίντεο, θα καταλάβετε.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο Cameron αποφάσισε να δέσει τα μάτια της κοπέλας του, Britanny, και να την μεταφέρει σε ένα μέρος, όπου ήταν συγκεντρωμένοι όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι τους. Όταν έφθασαν στο σημείο, τότε, η κοπέλα έβγαλε το μαντήλι και έμενει με το στόμα ανοιχτό. Ωστόσο, δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει, καθώς ούτε γενέθλια είχε, ούτε ήταν περίοδος εορτών.


Αφού χαιρέτησε όλους τους γνωστούς, τότε, ο Cameron που ήταν εμφανώς αγχωμένος, έβγαλε από την τσέπη του ένα δαχτυλίδι, έπεσε στα γόνατα και της έκανε επίσημη πρόταση γάμου. Η κοπέλα, όμως, δεν μπόρεσε να αντέξει την συγκίνηση και σωριάστηκε αμέσως στο πάτωμα. Όταν επανέκτησε τις αισθήσεις της, ο Cameron έκανε μια δεύτερη προσπάθεια και τότε πήρε τελικά το πολυπόθητο «ναι».

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xn8QJ8KWhLUΈνας αξιολάτρευτος αλλά και φοβισμένος βραδύποδας διασώθηκε όταν προσπάθησε να διασχίσει την εθνική οδό!

Ανέκδοτο: Μεγάλη τύχη…