,

Οι μπάλες σοκολάτας που λιώνουν είναι το νέο must της γαστρονομίας!


Λένε πως πρώτα χορταίνει το μάτι και έπειτα το στομάχι. Ίσως αυτή να είναι και η εξήγηση για το γεγονός πως στο Facebook, θα έχετε μάλλον πέσει πάνω στα βίντεο με τις σοκολατένιες μπάλες που λιώνουν και αποκαλύπτουν το κρυμμένο στο εσωτερικό γλυκό.

Τα chocolate ball deserts εμφανίστηκαν σε βίντεο στο διαδίκτυο πριν από περίπου ένα χρόνο και στη αρχή έμοιαζε με κάποιο κόλπο που είχε σκαρφιστεί για εντυπωσιασμό κάποιο ακριβό εστιατόριο.

Screen-Shot-2015-03-04-at-12.46.17-PM

Η εικόνα ήταν σίγουρα δελεαστική! Εδώ και λίγες μέρες πάντως, και ενόψει της γιορτής του Άγιου Βαλεντίνου, αυτές οι μπάλες έχουν αρχίσει να κερδίζουν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον.

Το δημοφιλέστερο βίντεο που κυριολεκτικά έσπασε το ίντερνετ και μέσα σε λίγες μέρες έχουν δει πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες και έχει χιλιάδες likes, είναι του SITI Cable. Αν είστε σε δίαιτα και αν ανήκετε στη μειοψηφία που δεν τους αρέσει η σοκολάτα, τότε μην πατήσετε το play:


Delicious desserts

THIS IS REAL LOVE!!!! Chocolate lovers' real dream <3

Posted by SITI Cable on Tuesday, January 19, 2016

Αν έχετε όρεξη να δοκιμάστε και μόνοι σας τη δημιουργία μιας τέτοιας μπάλας, τότε το tutorial του σεφ Byron Talbott θα σας φανεί αρκετά χρήσιμο και κατατοπιστικό:Ολλανδός καλλιτέχνης κάνει «αγάλματα» να ελίσσονται με την βοήθεια του άνεμου!

Οι αριθμοί του facebook – Πόσοι το επισκέπτονται κάθε μήνα;