,

Η Αθήνα διεκδικεί τον τίτλου του καλύτερου ευρωπαϊκού προορισμού! Μπείτε για να ψηφίσετε


Συνολικά 21 πόλεις και προορισμοί γενικότερα συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό «European Best Destination 2016» ανάμεσα σε αυτές και η Αθήνα.

Η ελληνική πρωτεύουσα διεκδικεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τιμητικό τίτλο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ψήφοι- πολλές και από όλους μας.

Ο διαγωνισμός European Best Destination διοργανώνεται από ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα του ευρωπαϊκού τουρισμού, το οποίο απαριθμεί περισσότερα από 355 μέλη- γραφεία τουρισμού και προωθεί τις ομορφιές της Ευρώπης σε ένα ευρύ κοινό –πάνω από 3 εκατομμύρια ταξιδιώτες– σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και σε επαγγελματίες από τον τομέα του τουρισμού.


Let's get Athens straight to #1. Vote for 2016 Best European Destinations. We <3 Athens! www.vote.ebdest.inPhoto: Beach along The Athenian Riviera#ThisisAthens #EBD2016

Posted by This is Athens on Sunday, January 24, 2016

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια έως τις 10 Φεβρουαρίου, ενώ το αντισταθμιστικό όφελος της πόλης θα είναι τεράστιο δεδομένου πως θα ακολουθήσουν δημοσιεύσεις για την Αθήνα ως «European Best Destination 2016» στα μεγαλύτερα διεθνή ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα.

Πέρυσι η Αθήνα είχε καταλάβει την 3η θέση. Μπείτε λοιπόν στο παρακάτω link και ψηφίστε την Αθήνα:

vote.ebdest.inΜια σπάνια λευκή καμηλοπάρδαλη εντοπίστηκε στην Τανζανία!

Το βίντεο που κόβει την ανάσα – Ασυνείδητος οδηγός χτυπάει κι εγκαταλείπει νεκρό έναν άνδρα