,

Η ανερχόμενη Ελληνίδα τραγουδίστρια που έχει ξεπερασει σε views Βίσση και Βανδή στο YouTube!


H Mαλλού Κυριακοπούλου έχει μικρή δισκογραφία. Δύο τραγούδια της όμως έχουν ξεπεράσει κατά πολύ ήδη καταξιωμένες τραγουδίστριες, τουλάχιστον στον αριθμό προβολών!

Δεν βγαίνει για ψύλλου πήδημα στην τηλεόραση, δεν μονοπωλεί χωρίς λόγο τις σελίδες των περιοδικών, δεν αυτοπροβάλλεται αυτάρεσκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί η Μαλού Κυριακοπούλου να μην προκαλεί με τη δημόσια εικόνα της, την οποία χειρίζεται μάλλον μεθοδικά και σίγουρα με παροιμιώδη για την ηλικία της σύνεση, ωστόσο οι επιδόσεις που πετυχαίνουν τα τραγούδια της μοιάζουν τουλάχιστον προκλητικές.

 


 

Μόλις έναν μήνα μετά την ψηφιακή κυκλοφορία του από την Cobalt Music, το νέο της single με τον σημαδιακό τίτλο «Δες με» έχει συγκεντρώσει τον δυσθεώρητο αριθμό των 530.000 θεάσεων στο YouTube, ακολουθώντας προφανώς την καλή παράδοση που ξεκίνησε με τα δύο προηγούμενα τραγούδια της «Τους είπες πως» και «Μια φορά στο τόσο» με 17 και 15 εκατομμύρια νiews αντιστοίχως. «Αν υπάρχει συνταγή της επιτυχίας; Δεν το νομίζω. Τουλάχιστον, προσωπικά δεν λειτουργώ έτσι. Πορεύομαι με την αλήθεια μου στο τραγούδισμά μου. Στην πραγματικότητα νομίζω πως δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να δίνω την αλήθεια μου μέσα από τη μουσική».Ανέκδοτο: Πως το εξηγείς αυτό?

ΣΟΚ από το πλάσμα που γέννησε αυτή η σκυλίτσα!