,

Γυναίκα μετατρέπεται σε… ύαινα όταν προσπαθούν να κλέψουν το τζιπ της!


Κάποιες φορές οι άνθρωποι δρουν με το ένστικτο χωρίς να συνειδητοποιούν πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι αυτή τους η πράξη. Αυτό ακριβώς έγινε και με την Μελίσα Σμιθ η οποία είχε σταματήσει σε ένα βενζινάδικο στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ προκειμένου να γεμίσει το πολυτελές όχημά της.

Χωρίς να το καταλάβει ένας κλέφτης μπαίνει στο αυτοκίνητο της με σκοπό να το κλέψει. Εκείνη χωρίς δεύτερη σκέψη πηδάει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου και πιάνεται από τους υαλοκαθαριστήρες προκειμένου να αποτρέψει τον κλέφτη.

Και τελικά τα καταφέρνει!

Ο κλέφτης παραιτείται, βγαίνει από το αυτοκίνητο και μπαίνει κατευθείαν στου συνεργού του, αφήνοντας το αυτοκίνητο της Μελίσα να τσουλάει προς τον δρόμο.

Η Μελίσα όμως δεν φαίνεται να λογαριάζει τίποτα και πηδάει μέσα στο αμάξι προκειμένου να το ακινητοποιήσει, παρότι κατευθυνόταν σε δρόμο με έντονη κυκλοφορία. Μόλις καταφέρνει να σταματήσει το αυτοκίνητο της, βγαίνει έξω και τότε καταρρέει.


Η ίδια ομολόγησε: «μόνο όταν είδα το βίντεο από το περιστατικό κατάλαβα πόσο επικίνδυνο για τη σωματική μου ακεραιότητα ήταν αυτό που έκανα».Ήταν 40 εβδομάδων έγκυος, αλλά δεν πήγε ποτέ στον γιατρό για εξετάσεις. Αυτό που έδειξε ο 1ος υπέρηχος, την έκανε να παγώσει!

Θα τρελαθείτε: Οι 5 πιο απίστευτοι θάνατοι (!) την ώρα της επίμαχης πράξης