,

Γνωστή εταιρεία έφτιαξε γλάρο drone που κουτσουλάει αντηλιακό σε παιδάκια στις παραλίες


Kanye Zest στην παραλία, ο ήλιος σε βαράει κατακέφαλα και η υπεριώδης ακτινοβολία του ξεσηκώνει τα μελανοκύτταρα της επιδερμίδας σε οργιαστικά καρκινικά πάρτυ, αλλά το παιδάκι της διπλανής οικογένειας στην παραλία δεν ψήνεται να βάλει αντηλιακό και κάνει τη Μήδεια να φαντάζει αρνάκι στα μάτια της μάνας του.

Η Nivea βρήκε, όμως, τον τρόπο να ενθαρρύνει με διαφημιστική καμπάνια τα παιδάκια να φορέσουν αντηλιακό, πλάθοντας ένα γλάρο-drone ο οποίος πετάει πάνω από την παραλία και καταχέζει τα παιδάκια με το αντίστοιχο Carroten της εταιρείας.

giphy

 

Οι αθεόφοβοι, μάλιστα, της Nivea έστειλαν το βίντεο αυτό στους αρμόδιους για το βραβείο του Λέοντα των Καννών, με έναν κριτή να το αποκαλεί “ό,τι πιο ηλίθιο έχει βγει”, ενώ στα social media βλέπουν τους Monty Python να κρύβονται πίσω από τη γνωστή εταιρεία. Ιδού όλο το βίντεο:


 

Σίγουρα λιγότερο creepy από το αντίστοιχο περσινό video της εταιρείας με τρομακτικές κούκλες που καίγονται στον ήλιο.Τράκαρε και αναποδογύρισε το αμάξι του αλλά ο τύπος κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του!

Ανέκδοτο: Το θετικών