,

Για άλλη μια φορά ο Μπιλ Γκέιτς είναι στους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου!


Μια νέα λίστα που βασίζεται σε στοιχεία του Wealth-x και του Business Insider, κατατάσσει για ακόμα μια χρονιά στην κορυφή των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, τον ιδρυτή της Microsoft και φιλάνθρωπο, Μπιλ Γκέιτς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος εκτός από πλουσιότερος άνθρωπος για το 2016 είναι και ένατος στην λιστα των πλουσιοτερων ανθρωπων ολων των εποχων διαθέτει συνολική περιουσία που φτάνει τα 87,4 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ δεύτερος στην κατάταξη, είναι ο Ισπανός ιδιοκτήτης των καταστημάτων ZARA, Αμάνσιο Ορτέγκα με περιουσία 66,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

newego_LARGE_t_761_105930803


Ο κόσμος της τεχνολογίας έχει την τιμητική του στην εν λόγω λίστα, αφού στην 4η θέση βρίσκεται ο Τζεφ Μπέζος, ιδιοκτήτης της Amazon, με περιουσία 56,6 δισ., ενώ την 7η και 8η θέση καταλαμβάνουν ο εκκεντρικός Λάρι Έλλισον, ιδρυτής της Oracle και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του Facebook με περιουσίες 45,3 και 42,8 δισ. δολάρια. Πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, στην 15η θέση, είναι η κληρονόμος των καταστημάτων Walmart, Άλις Γουάτσον.

Δείτε την πλήρη λίστα του Business Insider με τους πλουσιότερους ανθρώπους του 2016, σε αυτην την λιστα.Το ευχαριστώ, φιλάθλου Ολυμπιακού στον Δημήτρη Διαμαντίδη!

18χρονος αυτοδίδακτος πιτσιρικάς παίζει πιάνο σε mall και έχει γίνει viral.