,

Φοβερός τύπος- Πούλησε το σπίτι του αλλά αρνήθηκε να φύγει από εκεί!


Η αγορά του πρώτου σας σπιτιού θα πρέπει να είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία, όμως για τη νεαρή Tamara Holloway από το Νάσβιλ του Τενεσί, αποδείχτηκε ένας ζωντανός εφιάλτης, αφού ο άντρας από τον οποίον το αγόρασε αρνήθηκε να φύγει από εκεί. Η κοπέλα είχε κλείσει το σπίτι στη 1 Ιουνίου και παρά το γεγονός ότι πουθενά στο συμβόλαιο δεν αναφερόταν ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μπορούσε να μείνει εκεί και μετά από αυτήν την ημέρα, εκείνος απλώς δεν έφευγε.

Όπως είπε σε τοπικούς δημοσιογράφους ο Justin McCrory, όπως είναι το όνομα του, δεν μπορούν να τον πάρουν από εκεί παρά μόνον αν του κάνουν έξωση. Η εταιρεία μέσω της οποίας έγινε η αγοραπωλησία, ανέφερε ότι επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να μετακομίσει από εκεί όμως εκείνος δεν έδειχνε τέτοια διάθεση, για αυτό και η καινούργια ιδιοκτήτρια ξεκίνησε τη διαδικασία έξωσης. Το θέμα είναι όμως, ότι μπορεί να χρειαστούν και περισσότερες από 30 ημέρες προκειμένου να βγει από το σπίτι αυτός που δέχτηκε την έξωση, οπότε δυστυχώς τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά για την άπειρη αγοράστρια.


Όταν η ιστορία έγινε γνωστή για πρώτη φορά, όλοι σοκαρίστηκαν, καθώς κανείς δεν είχε ακούσει τίποτα παρόμοιο ξανά στην τοπική κοινότητα, ούτε ακόμα και οι μεσίτες. Μετά από αυτό το περιστατικό, οι τοπικές αρχές έβγαλαν ακόμα και ανακοινώσεις σχετικά με το πως να αποφύγουν οι πιθανοί αγοραστές ακινήτων τέτοιου είδους προβλήματα. Όσο για την Tamara, όπως δήλωσε στο τοπικό δίκτυο, όλο αυτό το διάστημα ήταν ένας εφιάλτης για την ίδια, καθώς ο πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού της έκανε πειρατεία σε αυτό. Ευτυχώς για εκείνη βέβαια, όλη η δημοσιότητα που πήρε το θέμα μέσα από τα μέσα ενημέρωσης, μετέφερε το πρόβλημα της σε εθνικό επίπεδο, γεγονός που ενόχλησε τον πρώην ιδιοκτήτη – καταληψία. Σήμερα η κοπέλα έχοντας τα κλειδιά της νέας της κατοικίας και παραδέχεται πως το όλο θέμα θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο να λυθεί σε περίπτωση που δεν γινόταν γνωστό από τα μέσα.Ανέκδοτο: Τι κάνει ο ύπνος

Το δίπλωμα το πήρε νύχτα ο καπετάνιος – Διαλύει το κότερο στην προσπάθειά του να το παρκάρει