,

Εταιρεία απαγόρευσε να κάνουν σeξ στα γραφεία οι υπάλληλοί της…


Η επικεφαλής της Zenefits, εταιρείας αξίας 4,5 δισ. δολαρίων, αγανάκτησαν με τους υπαλλήλους τους και τους ζήτησαν να σταματήσουν το… σeξ στους χώρους των γραφείων.

Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν μέσω e-mail, που δεν ανέφερε μόνο τη διακοπή του σeξ. Αρχικά το θέμα δημιουργήθηκε όταν σε χώρους του γραφείου, και πιο συγκεκριμένα στο κλιμακοστάσιο, βρέθηκαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, μαζί με τσιγάρα και κουτιά από μπίρες! Με την εταιρεία να έχει κλυδωνισμούς τον τελευταίο καιρό, μετά από παραιτήσεις στελεχών, οι επιτελείς φοβήθηκαν το σκάνδαλο, αλλά εξοργίστηκαν και από την αδιαφορία των υπαλλήλων.

Το mail που έστειλαν οι επιτελείς της Zenefits στους υπαλλήλους, έγραφε: «Τσιγάρα, πλαστικές κούπες, κουτιά από μπίρες και πολλά χρησιμοποιημένα προφυλακτικά βρέθηκαν στο κλιμακοστάσιο. Ναι, καλά διαβάσατε. Οπότε, μην χρησιμοποιείτε τον χώρο για να πίνετε, να τρώτε, να καπνίζετε ή να κάνετε σeξ. Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους κανονισμούς της εταιρείας και να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική».


Ύστερα από την εν λόγω απαγόρευση, η Zenefits πριν από λίγες μέρες απέλυσε περίπου 250 εργαζόμενους, δηλαδή το 17% του συνόλου.



Η χαζομάρα πάει σύννεφο- Τύπος πυροβολεί τον εαυτό του στο κεφάλι για πλάκα!

Πύργος Ηλείας: Γυvαίκα οδηγός στην προσπάθειά της να παρκάρει «εισέβαλε» μέσα σε κατάστημα….