,

Επεισοδιακές διαδηλώσεις στην Αμερική μετά την εκλογή του Trump!


Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους σε όλη τη Δυτική Αμερική για να διαμαρτυρηθούν για τη νίκη του Donald Trump εναντίον της Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Κάτοικοι που προέρχονται από  California, Oregon και Washington βγήκαν από τα σπίτια τους θυμωμένοι και απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα διαδηλώνοντας με αντικείμενα και ομοιώματα που καίγονται.

https://www.youtube.com/watch?v=_utPQLv9NQw

Έως και 1.500 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες τις πρώτες πρωινές ώρες για να εκφράσουν την οργή και τη θλίψη τους για το αποτέλεσμα σοκ.

https://www.youtube.com/watch?v=XCz1ZCqYbVA

Σύσσωμο το πλήθος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στη Σάντα Μπάρμπαρα φώναζε: Δεν είναι πρόεδρος μου. Δεν είναι πρόεδρος μου, σύμφωνα με την LA Times.

https://www.youtube.com/watch?v=7Xa5AYQwQhM

Ένας πολίτης κρατούσε  μια σημαία του Μεξικού, μια προφανής ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της υπόσχεση του Τραμπ να πατάξει τη μεξικανική μετανάστευση προς τις ΗΠΑ μέσω της οικοδόμησης ενός τείχους κατά μήκος των συνόρων. Μη ξεχνάτε πως ο νέος πρόεδρος είχε δηλώσει για τους Μεξικανούς μετανάστες πως είναι βιαστές που φέρνουν τα ναρκωτικά και το έγκλημα στις ΗΠΑ.


Και στη Νέα Υόρκη, η τραγουδίστρια Lady Gaga πραγματοποίησε διαμαρτυρία στεκούμενη στην κορυφή ενός φορτηγού λυμάτων και κρατώντας μια πινακίδα που έγραφε:  Love trumps hate!

Αποτέλεσμα εικόνας για lady gaga declared after the election of trump

Εσάς πως σας φάνηκε το αποτέλεσμα;

 

 Γνωρίστε την Μελάνια Τραμπ: Το πρώην μοντέλο που κατάφερε να γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ!

Γνωρίστε την 80χρονη BODYBUILDER, που είναι κάτοχος ρεκόρ Guinness!