,

Εκτός μένει το Mega από τις τηλεοπτικές άδειες


Αυτοί οι 7 υποψήφιοι πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ποιοι άλλοι αποκλείστηκαν.

1034295_0bfb00b14d4720b73317c83f27b8c201_XL

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η φάση προεπιλογής των υποψηφίων για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, εκτός μένουν η DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED ( του Ιβάν Σαββίδη), η ΤHΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (MEGA) και η Κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου Ανώνυμη Εταιρεία».   Σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνεχίζουν ο ΑΝΤ1, ο ΣΚΑΙ, η εταιρεία συμφερόντων Β. Μαρινάκη (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.), το STAR, ο Alpha, ο Χρήστος Καλογρίτσας και το «Εψιλον».

Αυτή είναι η ανακοίνωση για τους επτά που διεκδικούν τις τέσσερις άδειες:   Με την με Αρ.Πρωτ. 178/19-7-2016 απόφαση, που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο , εγκρίθηκε το Πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού και προεπελέγησαν οι υποψήφιοι:

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ)

2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)

3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

4. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)


5. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)

6. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV) 7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)

Κατά της αποφάσεως έγκρισης του Πρακτικού προεπιλογής και προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο τελικός κατάλογος των συμμετεχόντων στην δημοπρασία, οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα της προδικαστικής προσφυγής, όπως προβλέπεται από την Προκήρυξη 1/2016 (Κεφ. 6.4).

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ.Λ.Κρέτσος, για λόγους, που άπτονται της προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος και ενίσχυσης της διαφάνειας απηύθυνε το ερώτημα προς την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού, και τηn Εταιρεία των Ορκωτών Λογιστών, που υποστήριξε το έργο της Επιτροπής κατά πόσο οι λόγοι απόρριψης των τριών υποψηφίων DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP) και ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (MEGA CHANNEL), που αποκλείστηκαν από την προεπιλογή είναι θεραπεύσιμοι.

Πηγή: www.lifo.grΚοιλιακοί που βγάζουν μάτι… Αυτοί δεν είναι κοιλιακοί , «στηθιακοί» είναι!

Σχέση στα πρώτα της βήματα VS Μακροχρόνια σχέση – Η απόλυτη διαφορά!