,

Εάν αισθάνεστε άρρωστοι, βάλτε ένα κρεμμύδι μέσα στην κάλτσα μας. Ακούγεται παράλογο, αλλά λειτουργεί!


Είναι τέτοια η εποχή του χρόνου, που οι περισσότεροι άνθρωποι αρρωσταίνουν, και η γρίπη πρόκειται να αυξηθεί. Είναι σχεδόν αναπόφευκτο κατά την χειμερινή περίοδο.

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη θεραπεία για όλα όσα σας ενοχλούν, υπάρχει μια περίεργη αλλά αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε ένα κρεμμύδι στην κάλτσα σας πριν πάτε για ύπνο. Ναι καλά διαβάσατε. Ακούγεται παράξενο, αλλά είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση της γρίπης και των συμπτωμάτων του κρυολογήματος.

 

Ρεφλεξολόγοι, υποθέτουν ότι υπάρχουν πάνω από 7.000 νευρικές απολήξεις στο κάτω μέρος του ποδιού σας που συνδέονται σε διάφορα μέρη του σώματός σας.

Reflexologists surmise that there are over 7,000 nerve endings in the bottom of your foot and they link to different parts of your body.Δεδομένου ότι τα κρεμμύδια έχουν απίστευτες θεραπευτικές επιδράσεις, η θέση τους στο κάτω μέρος των ποδιών σας βοηθά να ανακουφίσει τους πόνους σε όλο το σώμα σας.


Onions are known as air purifiers, and when applied to the skin, they kill bacteria and help purify your blood.Τα κρεμμύδια είναι γνωστά για τον καθαρισμό του αέρα, και όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, που σκοτώνουν τα βακτήρια και να βοηθήσει να καθαρίσει το αίμα σας.

Είναι μια πρακτική που είναι κοινή στην Ανατολική ιατρική και χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, που έχει κάπως ξεχαστεί.

It's a practice that is common in Eastern medicine and dates back to the 16th century that has somehow been forgotten.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κόψετε ένα κόκκινο ή λευκό κρεμμύδι και να το βάλετε μεσα στις κάλτσες σας, στο κάτω μέρος των ποδιών σας, και να πάτε για ύπνο.

What you need to do is cut up red or white onions, put them in your socks, on the bottom of your feet, and go to sleep.Η νέα πρωταγωνίστρια του Baywatch είναι εδώ…

Ανέκδοτο: Δύο γύφτοι..