,

Δείτε τους καλύτερους Cosplayers όπως εμφανίστηκαν στο Comic con 2016 της Νέας Υόρκης!


Για άλλη μια φορά εντυπωσιαστήκαμε από τα υπέροχα κοστούμια που φόρεσαν οι cosplayers.

Αποτέλεσμα εικόνας για cosplay 2016 new york

Για όσους δεν το ξέρετε το cosplay πρόκειται για ένα παιχνίδι με κουστούμια εμπνευσμένα από χαρακτήρες κόμικ ή βιντεοπαιχνιδιών! Τα κουστούμια αυτά είναι υψηλής ποιότητας, δυσεύρετα και αρκετά ακριβά ώστε να τα αποκτήσει κάποιος. Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει τα ενδύματα αυτά ως μια μορφή τέχνης!

Οι cosplayers διαγωνίζονται μεταξύ τους στο Comic-con για το ποιος έχει καταφέρει να αποδώσει καλύτερα τον χαρακτήρα του κόμικ ή του βιντεοπαιχνιδιού. Και όταν μιλάμε για ομοιότητα ήρωα δεν εννοούμε μόνο στο κομμάτι του ντυσίματος άλλα στην πιστή αναπαράσταση του, στον τρόπο με τον οποίο κινείται  και συμπεριφέρεται!

Αποτέλεσμα εικόνας για cosplayers

Και αυτό δεν πρόκειται για μία εύκολη υπόθεση αν αναλογιστεί κανείς πως οι συμμετέχοντες δουλεύουν μήνες ολόκληρους προκειμένου να βρουν τα κατάλληλα υφάσματα, φακούς, περούκες και να κατασκευάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τμήματα της στολής του ήρωα που επιλέγουν!


Αποτέλεσμα εικόνας για cosplay 2016 new york

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τις εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση στη Νέα Υόρκη:Τα λόγια της Πατέρα που συγκίνησαν τη Φαίη Σκορδά!

Αυτή η καλλονή αποτελεί τρανή απόδειξη πως η πριγκίπισσα Jasmine, ΖΕΙ ανάμεσα μας!