Φαντάζομαι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που ένας περωταγωνιστής ερωτικών ταινιών έχει να κάνει είναι να πει στους γονείς του ότι συουσιάζεται μπροστά στην κάμερα για τα προς το ζην.

Σκέφτονται ότι η οικογενειακή επανένωση θα είναι πολύ δύσκολη, για να πούμε το λιγότερο.

Ένα νέο βιβλίο που έθεσε ως στόχο να διερευνήσει αυτό  το θέμα έχοντας πάρει συνεντέυξεις από μερικούς ενήλικες που κλανουν αυτή τη δουλειά ζητώντας τους να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

Joanna Angel

UNILADs How I Told My Parents I Have Sex For Money image

Η Joanna Angel αποφάσισε να πει στους γονείς της αμέσως ότι είχε ξεκινήσει να δουλεύει σε ένα τέτοιο site με τη συγκάτοικό της, σε περίπτωση που το μάθει από αλλού.

Η Angel ήταν 21 ετών και οι γονείς της είναι ένα ορθόδοξο εβραϊκό ζευγάρι από το New Jersey και το θέμα το πήραν αρκετά καλά. Συγκεκριμένα η μητέρα της είπε: «Αυτό είναι μόνο μια φάση, έτσι δεν είναι;» Στη συνέχεια ρώτησε: «Ο κόσμος θα σε βλέπει γυμνή;»

Η απάντηση του πατέρα της ήταν ακόμη καλύτερα. Αφού ανησύχησε για την ασφάλειά της, την προειδοποίησε ότι δεν είναι  καλή ιδέα να δουλεύει με μία φίλη της στην ίδια επιχείρηση.

Βέβαια υπήρξαν μερικές μακρινοί συγγενείς που θύμωσαν με τους γονείς της που δεν την αποδοκίμασαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να τους φέρουν πιο κοντά. Η απάντηση των γονιών της ήταν: «Δεν θα μας πείτε πώς να μεγαλώσουμε  την κόρη μας».

αντζελ

Αλλά λόγω της φήμης της υπήρξαν και κάποιες άβολες στιγμές όπως όταν ο πατέρας της έκανε ένα επαγγελματικό τραπέζι στο σπίτι τους και ένας νέος υπάλληλος της αναγνώρισε.

Την ρώτησε αν ήταν πραγματικά αυτή  κι εκείνη απάντησε «ναι», και αργότερα, μετά από μερικά ποτά όταν απέκτησε λίγο θάρρος παραπάνω πήγε στον πατέρα της και είπε: «Ουάου! Δεν είχα συνειδητοποιήσει η κόρη σας ήταν Joanna Angel! » και ο πατέρας της απλά γέλασε.

Jesse Jackman

UNILADs How I Told My Parents I Have Sex For Money image

Το 2012 ο  Jesse συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του ίσως ήδη γνώριζε για την καριέρα του, όταν είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή της, και κατά λάθος σκόνταψε σε ένα ανοικτό παράθυρο του προγράμματος περιήγησης στο x-rated blog του.

Η 42χρονος ανέφερε: «Η μητέρα μου είχε ανακαλύψει τη μυστική μου πλευρά. Στο blog μου φαινόντουσαν κάποιες kinky φωτογραφίες και βίντεο που συνουσιαζόμουν με BDSM.»

Εκείνος αποφάσισε να την αντιμετωπίσει κατά μέτωπο, και οργάνωσε ένα οικογενειακό δείπνο, όπου θα ξεκαθάριζε την κατάσταση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μιλάμε γι ‘αυτό,» απάντησε η μητέρα του.

Αλλά κατάλαβε πως τελικά η μητέρα του το γνώριζε αρκετούς μήνες  όταν είδε μια κατάθεση από έναν λογαριασμό που δεν αναγνώριζε στο σχετικό τραπεζικό λογαριασμό τους κι έτσι έψαξε και έμαθε ότι ήταν μία εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Ο Jackman δήλωσε: «Η μητέρα μου είναι συνταξιούχος καθηγήτρια πανεπιστημίου, έτσι ήξερε πώς να κάνει την έρευνά της». Και για την ανακούφισή του, το μόνο μέλημα της μητέρας του ήταν η ασφάλειά του. Πέρα από αυτό, είχε εγκρίνει από την επιλογή της καριέρας του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Αφήστε το σχόλιό σας