,

Δείτε το επικό τρέιλερ της ταινίας «Ημέρα της Ανεξαρτησίας 2» που μόλις βγήκε!


Το πρώτο φιλμ «Ημέρα Ανεξαρτησίας» είχε κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 1996, είχε καθηλώσει εκατομμύρια θεατές και είχε σπάσει τα ταμεία.

Τα νέα πως σχεδόν 20 χρόνια μετά, ο μετρ του είδους Ρόναλντ Εμεριχ, θα έφερνε και πάλι τους εξωγήινους στη Γη για μια ακόμη επική μάχη με την ανθρωπότητα, είχαν κυκλοφορήσει από την περασμένη άνοιξη και είχαν προκαλέσει ενθουσιασμό.

Σήμερα, εντελώς αναπάντεχα και χωρίς επισήμως να έχει αρχίσει το μαζικό πρόμο, δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ.   Τι μας δείχνει το πρώτο τρέιλερ; Οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει την εξωγήινη τεχνολογία για μια τεράστια αμυντική ασπίδα κατά των εισβολών, αλλά αυτοί επιστρέφουν με πρωτοφανή όπλα και αρχίζουν οι καταστροφές.

Τα εφέ είναι ακριβώς αυτό που περιμένει κανείς για το comeback ενός τόσο δημοφιλούς φιλμ επιστημονικής φαντασίας. Τη σωτηρία της Γης στο «Independence Day: Resurgence», έχουν αναλάβει οι Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner και η Charlotte Gainsbourg.


Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο του 2016

 Οι πιο fail καταστάσεις σε supermarket που θα σας προκαλέσουν γέλιο!

Ανέκδοτο: Ο Χριστός στην γη