,

Διάσημοι που τους αρέσει να είναι λίγο παραπάνω… βρώμικοι!


Είναι σταρ αλλά δεν τα πάνε καλά με την υγιεινή τους καθαριότητα:

 

Τζούλια Ρόμπερτς

Ένας από τους σωματοφύλακες της Τζούλια Ρόμπερτς δήλωσε πως η αγαπημένη μας ηθοποιός δεν κάνει μπάνιο για να κάνει οικονομία στο νερό! Η ίδια έχει παραδεχτεί πως δεν φοράει αποσμητικό και ξυρίζεται σπάνια!

 

Τζέσικα Σίμπσον

Η Τζέσικα Σίμπσον δεν βουρτσίζει τα δόντια της κάθε μέρα! Η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν της αρέσει η αίσθηση που έχουν τα δόντια της όταν τα βουρτίσει που γλιστράνε! Ναι και όμως… Η τραγουδίστρια λέει πως καθαρίζει ότι τροφές έχουν μαζέψει τα δόντια της με ένα πανί ή ένα κομμάτι ύφασμα(!), ενώ γενικά όπως έχει πει στο σόου της Έλεν Ντε Τζένερες πλένει τα δόντια 3 φορές την εβδομάδα!

 

Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ έχει παραδεχτεί πως ένα θεματάκι υγιεινής το έχει και πολλές πηγές αναφέρουν πως δεν του αρέσει να κάνει μπάνιο και μπορεί να περάσουν ολόκληρες μέρες μέχρι τελικά να το αποφασίσει να κάνει..


 

Ρόμπερτ Πάτινσον

Ο σταρ του Twilight, Ρόμπερτ Πάτινσον είπε σε κάποιο βρετανικό περιοδικό πως δεν πλένει ή δεν αλλάζει τα ρούχα του μέχρι να φτάσει στο σημείο να μην αντέχει τον αέρα γύρω του! Από τις άλλη φήμες θέλουν τους συμπρωταγωνιστές του στο Twilight να μην τον αντέχουν γιατί μύριζε πολύ άσχημα!

 

Κόρτνεϊ Κοξ

Ο Ντέιβιντ Αρκέτ, ο πρώην της Κόρτνεϊ Κοξ είπε κάποτε πως η Κόρντεϊ μπορεί να είναι όμορφη αλλά μυρίζει σαν οδηγός φορτηγού και του αρέσει! Χμμμ…Μάλιστα!Πυροβόλησε τον εαυτό του στο πρόσωπο απλά για να… δει πως είναι!!!

Ανέκδοτο: Στις τουαλέτες