,

Δεν πετάει τα χρησιμοποιημένα σακουλάκια τσαγιού αλλά τα φυτεύει! Ο λόγος; Σίγουρα θα το κάνετε κι εσείς!


Όταν έχουμε τελειώσει όμως με το τσάι μας, συνηθίζουμε να πετάμε το σακουλάκι του. Κι αυτή είναι μια κίνηση που θα πρέπει πια να αναθεωρήσουμε!

Δείτε σε ποιές περιπτώσεις μπορούν να φανούν χρήσιμα:

  • Ανακούφιση στα εγκαύματα από τον ήλιο

Αν καείτε στον ήλιο, και στην Ελλάδα αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο, τότε με το σακουλάκι από το τσάι, μπορείτε να ανακουφίσετε αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα του εγκαύματος. Το μαύρο τσάι, έχει αντιοξειδωτικά που ηρεμούν το έγκαυμα και απαλύνουν τον πόνο.

  • Ξεκουράζει και αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια

Αν έχεις πρισμένα μάτια από την έλλειψη του ύπνου, τότε μια καλή λύση είναι να βάλεις σακουλάκια τσαγιού στα μάτια σου. Οι τανίνες που περιέχονται στο μαύρο τσάι, μαλακώνουν, ηρεμούν και απορροφούν το ερεθισμένο και κουρασμένο δέρμα κάτω από τα μάτια, δίνοντας μια αίσθηση πιο ξεκούραστη και πιο αναζωογονημένη.

Βάλε σε ένα βαζάκι στο ψυγείο τα χρησιμοποιημένα σακουλάκια τσαγιού και έχε τα έτοιμα για τα πρωινά που δεν θες να φαίνεται η νυχτερινή σου αϋπνία..

  • Λουστείτε

Το να λουστείτε με τσάι, μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύ ευεργετικό. Καταπολεμά την πιτυρίδα και βοηθάει να λάμπουν τα μαλλιά.

Μπορείτε να κάνετε ένα μασάζ στο κεφάλι με το τσάι και ακόμα καλύτερα να το αφήσετε για καμιά ώρα και να το ξεβγάλετε μετά!!

  • Έχετε φουσκάλες;

Τα αντιοξειδωτικα του τσαγιού, μπορούν να απορροφήσουν το υγρό από τις φουσκάλες και μέσα σε 15 λεπτά να ανακουφίσουν τόσο τον πόνο όσο και τον ερεθισμό!

  • Απορροφά τις μυρωδιές από τα παπούτσια

Τα παπούτσια όλων μας, κάποια στιγμή μυρίζουν. Τοποθετώντας ένα σακουλάκι τσαγιού στο εσωτερικό, απορροφάτε κάθε οσμή!!


  • Δημιουργήστε υπέροχες τριανταφυλλιές

Οι τανίνες του τσαγιού, μειώνουν τα επίπεδα PH στο χώμα κι αυτό βοηθάει στους μύκητες από το να αναπτύσσονται. Έτσι το χώμα καθαρό και έτοιμο, θα σας δώσει τα ωραιότερα τριαντάφυλλα που έχετε δει, όταν θα τοποθετήσετε τους σπόρους της τριανταφυλλιάς μαζί με το σακουλάκι του τσαγιού..

  • Καθαρά πιάτα

Αν τα πιάτα σας είναι πολύ λερωμένα, αφήστε τα να μουλιάσουν μαζί με 1-2 σακουλάκια τσαγιού!

Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα..

  • Αφαιρεί τις οσμές από τα χέρια

Μαγειρεύοντας, οι οσμές μένουν στα χέρια. Κρεμμύδια, σκόρδα κτλ αφήνουν έντονη την μυρωδιά τους. Πλύνε τα χέρια σου με τσάι και θα αφαιρέσει κάθε πιθανή μυρωδιά!

  • Ερεθισμένα ούλα

Είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ανακουφιστούν τα πρισμένα ούλα και να σταματήσει τόσο ο πόνος όσο και κάποια πιθανή αιμορραγία.Ο ζογκλέρ που βγάζει μάτια – Κάνει απίστευτα κόλπα με ΕΞΙ μπαλάκια

Δύο φίλες «κόλαση» μοιράζουν εγκεφαλικά στην παραλία!