,

Δεν πάει καλά – Έκατσε να τον δαγκώσουν θανατηφόρα φίδια τον λόγο όμως δεν τον περίμενε κανείς…!


Ένας εν δύναμη επιστήμονας κάθεται να τον τσιμπήσουν θανατηφόρα φίδια με σκοπό να κάνει τον εαυτό του απρόσβλητο από το δηλητήριό τους. Ο διαζευγμένος 37χρονος Tim Friede, έχει περισσότερα από 160 τσιμπήματα σε 16 χρόνια έρευνας και ελπίζει τα πειράματα του να βοηθήσουν να αναπτυχθεί ένα ανθρώπινο εμβόλιο για τις δαγκωματιές των φιδιών.

Για να αποδείξει ότι η θεωρία του είναι σωστή του, ο Tim από το Wisconsin, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, άφησε να τον τσιμπήσουν τα δύο πιο θανατηφόρα φίδια του κόσμου – μια Taipan και μία black Mamba των οποίων μία δαγκωματιά μπορεί να σκοτώσει μέσα σε λίγα λεπτά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εμμονή του με τη διάσωση του δεκάδων χιλιάδων ζωών που χάνονται κάθε χρόνο από τα φίδια, σχεδόν τον έχει σκοτώσει και του κόστισε το γάμο του. Η 35χρονη σύζυγός του Μπεθ Friede, τον χώρισε τον Οκτώβριο μετά από 20 χρόνια γάμου, διότι έιχε εμμονή με τα φίδια.


Παρά την αμφιλεγόμενη φύση των πειραμάτων του, ο Tim έχει κάποια υποστήριξη από την επιστημονική κοινότητα. Ο Δρ Brian Hanley, διδάκτορας Μικροβιολόγος του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, λέει πως έκανε ένα τεστ στον Tim κα δείχνει ότι έχει το διπλάσιο αριθμό αντισωμάτων και ελπίζει η εταιρεία του Butterfly των Επιστημών να τον βοηθήσει να αναπτύξει το εμβόλιο του και να βρει επενδυτές για να μπει στο χώρο.Οι κριτές νόμιζαν ότι θα δουν ένα απλό χορευτικό λάτιν αλλά όταν ξεκίνησε η μουσική έμειναν έκπληκτοι!

Μια μαύρη γυναίκα ζητά από έναν λευκό να βγάλει τα ράστα – Δείτε τί ακολούθησε…