,

Δεν ήθελαν τα φωτοβολταϊκά συστήματα γιατί ήταν «σατανικά»….


Οι κάτοικοι του Γουντλαντ, στη Βόρεια Καρολίνα, επέβαλαν την οριστική διακοπή των εργασιών, σε εταιρεία με φωτοβολταϊκά πάνελ.

Τα επιχειρήματα που ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, έκαναν τους επιχειρηματίες να… σηκώσουν τα χέρια ψηλά!

small-solar-panels_53176360_LR2

Οι κάτοικοι, σε έξαλλη κατάσταση φώναζαν ότι τα φωτοβολταϊκά πάνελ «ρουφάνε» τον ήλιο, και έτσι τα φυτά της περιοχής δεν μπορούν να φωτοσυνθέσουν!

Το ζευγάρι των Μπομπ Μαν και Τζέιν Μαν, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα, Roanoke-Chowan News Herald, ήταν εκείνο που πρωτοστάτησε ενάντια στην επένδυση της εταιρείας, Strata Solar Company.

Συγκεκριμένα η Τζέιν, η οποία είναι συνταξιούχος δασκάλα Επιστήμης, υποστήριξε ότι, η βλάστηση δεν ευδοκιμεί σε περιοχές όπου υπάρχουν πάνελ, ενώ πρόσθεσε ακόμα ότι προκαλούν ακόμη και καρκίνο.


avse-solar-power-7-l

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, διαβεβαίωσαν τους κατοίκους στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής πως τα πάνελ «είναι απολύτως ασφαλή και πως δεν απορροφούν επιπλέον ηλιακό φως».

Όσα επιχειρήματα, όμως και αν προέβαλαν οι εκπροσώποι της εταιρείας ηλιακής ενέργειας, δεν στάθηκαν ικανά για να μεταπείσουν τους κατοίκους.

Τελικά το δημοτικό συμβούλιο καταψήφισε την επενδυτική πρόταση της Strata Solar Company, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στα «πιστεύω» της τοπικής κοινωνίας!Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε από παλιούς αναπτήρες…

Τα αντικείμενα που τον «χαρακτηρίζουν» έχασε ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας, κοντά στον Λευκό Οίκο…