,

Χίλια Μπράβο – Nέα εφαρμογή κινητού βοηθάει να τραφούν τα παιδιά της Συρίας!


Μια νέα, δωρεάν εφαρμογή ξεκίνησε από το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ η οποία δίνει πρόσβαση στα παιδιά πρόσφυγες να έχουν πλήρες γεύμα και είναι τόσο εύκολο όσο αγγίζεις το smartphone σου …

Το ShareTheMeal ξεκίνησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και επιτρέπει στους χρήστες να βοηθήσουν να  θρέψουν ένα παιδί μόνο με 50 λεπτά. Μέχρι στιγμής αυτό αποδεικνύει ότι συλλογικά αυτές μικρές ενέργειες μπορούν να κάνουν την διαφορά.

UNILADs New App Launched To Help Feed Syrian Refugee Children image

Στόχος αυτής της εκστρατείας είναι η παροχή σχολικών γευμάτων, σε περίπου 20.000 παιδιά πρόσφυγες της Συρίας, για ένα έτος, που ζουν στον καταυλισμό προσφύγων στο βόρειο τμήμα της Za’atari, στην Ιορδανία.

Εκείνοι που επιλέγουν να δωρίσουν έχουν επίσης την επιλογή να κάνουν κάτι παραπάνω από την αιμοδοσία, μπορούν να δώσουν $ 3.50 για να θρέψουν ένα παιδί για μια εβδομάδα, $ 15 για ένα μήνα και $ 182.50 για ένα χρόνο.

UNILADs New App Launched To Help Feed Syrian Refugee Children image
Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από τον Sebastien Stricker και τον Bernhard Kowatsch τον Απρίλιο του 2014 ως μέρος ενός συστήματος καινοτομίας για να βοηθήσουν πρόοδο προς τη μείωση της πείνας στον κόσμο.


Μια επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση ολοκληρώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού, με περισσότερους από 120.000 χρήστες στην Αυστρία, στη Γερμανία και στην Ελβετία που παρέχουν περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια γεύματα για τα παιδιά στο σχολείο Lesotho. Πράγματι είναι μια μεγάλη βοήθεια.

Είναι η ελπίδα ότι αυτό το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες άλλες αιτίες και projects ώστε να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου, της μηδενικής πείνας μέχρι το 2030.Δείτε 10 συμβουλές πλοήγησης για το Google, που ενδεχομένως να μην ξέρατε!

Μόνο στην Ιαπωνία – Αυτή η φάρσα της κατέστρεψε τη μέρα!