,

Απίστευτο- Σηκώνει βάρη με τους μύες του κόλπου της, και ισχυρίζεται ότι αυτό προσφέρει καλύτερη ερωτική πράξη…


Kim Anami είναι η περίεργη και λίγο αμήχανη περίπτωση μιας τριανταεξάχρονης δασκάλας του σ3ξ που διαθέτει μια αξιοσημείωτη ικανότητα. Είναι γνωστή για την πρακτική που αποκαλεί «vaginal kung fu» ή αλλιώς κολπικό kung fu.

Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο προωθώντας τα οφέλη της συγκεκριμένης δραστηριότητας και ενθαρρύνει τις γυναίκες να σηκώνουν βάρη με τους μύες των γεννητικών τους οργάνων.

«Θα έλεγα ότι το να σηκώνεις βάρη με τους μύες του κόλπου σου, μπορεί να σου προσφέρει το καλύτερο σεξ της ζωής του» δήλωσε η Anami στο Barcroft TV.

Συμπλήρωσε επίσης ότι υπάρχουν οφέλη για την υγεία γενικότερα, πέρα από το καλό σ3ξ, όπως η αντιμετώπιση προβλημάτων ακράτειας και πρόπτωσης των πυελικών οργάνων.

«Η πρακτική δημιουργεί μια συνολική ανόρθωση του σώματος – ακόμα και face lift» αναφέρει.

«Είχα πελάτισσες που σταμάτησαν να κάνουν botox επειδή ξεκίνησαν να σηκώνουν βάρη με τον κόλπο τους».

 


Για να μπορεί να σηκώνει τα διάφορα αντικείμενα με μεγαλύτερη ευκολία τοποθετεί ένα Jade Egg στον κόλπο της. Το δένει με μια κλωστή και στην άλλη άκρη της δένει τα αντικείμενα που σηκώνει.

Ενώ η Anami διακηρύττει τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα δυνατά γυναικεία γεννητικά όργανα στο σ3ξ, τονίζει την υπευθυνότητα που πρέπει να δείξουν οι γυναίκες πάνω στο θέμα.

«Έμαθα πως μια γυναίκα στην Ταϊλάνδη, έστειλε τρεις άνδρες στο νοσοκομείο επειδή δεν ήξερε πως να διαχειριστεί τη δύναμή της» λέει κλείνοντας το μάτι.Ο υπουργός της Νέας Ζηλανδίας έδινε συνέντευξη, και δέχτηκε στο κεφάλι ένα… σeξουαλικό αντικείμενο!!

Εντυπωσιακό βίντεο- Σκιέρ περιστρέφει ένα iPhone 6 γύρω από τον εαυτό του και το αποτέλεσμα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!