,

Απίστευτο- Μουσικός ξέχασε σε βαγόνι τρένου, το αξίας 2,4 εκ. ευρώ βιολί της…


Μία νεαρή βιολονίστρια ξέχασε ένα σπάνιο και πανάκριβο βιολί Στραντιβάριους σε ένα τρένο στη Γερμανία, για καλή της τύχη όμως κατάφερε να το ξαναβρεί.

Ταξιδεύοντας με το τρένο από το Μάνχαϊμ με προορισμό το Ζααρμπρίκεν είχε βάλει το βιολί της στον χώρο αποσκευών του βαγονιού στο οποίο επέβαινε, αλλά το βαγόνι προσδέθηκε σε ένα άλλο τρένο που επέστρεφε στο Μάνχαϊμ.

ΣΤΡΑΝΤΙΒΑΡΙΟΥΣ

Μετά την ενημέρωση από την ιδιοκτήτριά του βιολιού οι εργαζόμενοι άρχισαν να το ψάχνουν παντού. Η αστυνομία διευκρίνισε «Ένα λεπτό πριν από την αναχώρηση του τρένου, η θήκη του βιολιού ανακαλύφθηκε στο τελευταίο τμήμα (του βαγονιού) και η μουσικός, ανακουφισμένη, το κράτησε και πάλι στα χέρια της μετά την επιβεβαίωση ότι πρόκειται πράγματι για ιδιοκτησία της».


newego_LARGE_t_1101_54094622
Το βιολί κατασκευάστηκε το 1727 στο ατελιέ Αντόνιο Στραντιβάρι και η αξία του υπολογίζεται στο αστρονομικό ποσό των 2,4 εκατομυρίων ευρώ.

Σημειώνεται ότι περίπου 550 βιολιά του είδους αυτού από τα συνολικά 1.100 είχε κατασκευάσει ο διάσημος κατασκευαστής, υπάρχουν ακόμη σήμερα.Αυτή η φωτογραφία δεν είναι αυτή που φαντάζεστε…

15 επικές φωτογραφίες που τα ρούχα των ανθρώπων έμοιαζαν με τον περιβάλλοντα χώρο!