,

Απίστευτο- Ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στην τσέπη ενός τύπου!


Ένας άντρας στο Κεντάκι υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού όταν το ηλεκτρονικό τσιγάρο που είχε στην τσέπη του εξερράγη και πήρε κυριολεκτικά φωτιά. Ο Josh Hamilton είχε μόλις σταματήσει σε ένα βενζινάδικο(!) και έβαλε το χέρι στην τσέπη του για να πληρώσει, ακριβώς μπροστά από το ταμείο.

Η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού κατέγραψε όλο το συμβάν και δείχνει τον Hamilton να χοροπηδάει από μια ξαφνική φωτιά στα… μπατζάκια του.

Αμέσως ο νεαρός βγήκε από το μαγαζί ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να βγάλει το παντελόνι του. Ο βοηθός του βενζινάδικου έσβησε τη φωτιά με έναν πυροσβεστήρα.

burning_e_cigarette_3

«Σπίθες πετιόντουσαν παντού και εγώ έπρεπε να βγάλω το φλεγόμενο παντελόνι στη μέση ενός βενζινάδικου» είπε με δόση χιούμορ ο Hamilton. «Με έκαψε καλά»

Ο Hamilton μάλιστα πόσταρε και μια φωτογραφία από το καμένο του πόδι.


«Δεν μπορώ καν να το κοιτάξω χωρίς να με πιάσει αηδία. Ακόμα κι αν ξέρω ότι είναι το πόδι μου» σχολίασε ο Hamilton που θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο. «Αν χρησιμοποιείς κάποιο, σιγουρέψου ότι δεν το χρησιμοποιείς σε βενζινάδικο», είπε. «Είναι τεράστιο λάθος»…

burning_e_cigarette_4Ζήτησαν από έναν άστεγο ένα κομμάτι πίτσα… Δείτε το βίντεο που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο

Αν σκέφτεστε να εμφανισθείτε τσίτσιδοι στην παραλία δείτε αυτό το βίντεο και σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη