,

Απίστευτη- Του έβαλε φωτιά στα μαλλιά του γιατί τον… ζήλευε!


Φυσικά και θα έχετε δει διάφορες σκηνές ζηλοτυπίας, άλλες πιο ήπιου και άλλες πιο έντονου χαρακτήρα, όμως αυτή που αντίκρισαν οι θαμώνες ενός μπαρ στη Γαλλία, μάλλον θα τους μείνει για πάντα αξέχαστη, μιας και ξεπέρασε κάθε όριο. Και πώς να μην σοκαριστούν, βλέποντας μια γυναίκα να βάζει… φωτιά στα μαλλιά του συντρόφου της;

Το εν λόγω ζευγάρι, που συχνάζει τα Σαββατόβραδα στο συγκεκριμένο μαγαζί , χάρισε στον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν εκεί μια παράσταση γεμάτη αγωνία, εξαιτίας της αδιανόητης ζήλιας που κυρίευσε τη γυναίκα του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μάρτυρες του επεισοδίου, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν γίνει μάρτυρες σε σκηνές ζηλοτυπίας του ζευγαριού, όμως αυτήν τη φορά τα πράγματα έχασαν κάθε έλεγχο.

Όταν λοιπόν ο νεαρός άνδρας τόλμησε να γίνει λίγο πιο κοινωνικός από ότι συνήθως, μιλώντας δεξιά και αριστερά με άλλους θαμώνες, η σύζυγός του άρχισε να αγριεύει, μέχρι που τελικά, κάποια στιγμή ο αναπτήρας της βρίσκει την κοτσίδα του, στην οποία βάζει φωτιά!


Μάλιστα, εκείνος συνέχισε να μιλά κανονικά, χωρίς να έχει καταλάβει τίποτα στην αρχή, όταν ξαφνικά αντίκρισε τα έντρομα μάτια των υπολοίπων.


La vengeance d'une femme jalouse από quoi2newsΜετέδιδε τα νέα η ρεπόρτερ όταν ξαφνικά της έρχεται ένα ψάρι στο πρόσωπο!

Επικό βίντεο- Ίσως η πιο αστεία σύλληψη που έχετε δει ποτέ!